۶۱۵۰۴۶
۴ نظر
۶۵۰۸
۴ نظر
۶۵۰۸
پ

طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی

انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست، حالا چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز.

وب سایت دونفره: انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست، حالا چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز. از اونجایی که همیشه فرصت و جای لازم برای تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم، بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم منم در این مطلب طرز تهیه کباب لقمه ای زعفرونی روی گاز رو براتون میگم. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه ای زعفرانی

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری سماق
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • ۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل
  • ۳۰ گرم کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی
مراحل تهیه کباب لقمه ای زعفرانی

۱- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعدا کبابمون وا میره پس دقت کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

۲- حالا گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون لذیذ تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک، پودر گلپر در صورت تمایل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

۳- بعد مواد رو خوب و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم خوب ورز دادنشه پس حدود ۵ دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد برای نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

۴- حالا دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم خوب داخل دستمون به هم فشردشون میکنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه ای که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریبا ۸ عدد کباب لقمه ای بهمون میده.

۵- حالا ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

۶- بعد از حدود ۵ دقیقه کباب ، آب میندازه.

۷- حالا روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا ۵ دقیقه دیگه بپزه.

۸- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایی چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه میکنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.

۹- در ۱۰ دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

۱۰- حالا دیگه کباب لقمه ای ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

۱۱- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو میکنیم … نوش جان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      طلبه شدم بخورم

      پاسخ ها

      • محدثه

        من که عاشقش شدم

    • محدثه

      من که عاشقش شدم

      پاسخ ها

      • دری

        جونننن. حوس کباب کردم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج