۶۲۰۷۳۶
۵۰۷۴
۵۰۷۴
پ

چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

چیکن پارمسان معمولا در رستوران‌های معتبر ایتالیایی سرو می‌شود و هرکسی که این غذا را بخورد دوست خواهد داشت. علاوه بر این تهیه این غذا در خانه بسیار ارزان‌تر از سفارش آن در یک رستوران ایتالیایی در می‌آید.

برترین ها - ترجمه از الهام مظفری: چیکن پارمسان معمولا در رستوران‌های معتبر ایتالیایی سرو می‌شود و هرکسی که این غذا را بخورد دوست خواهد داشت. علاوه بر این تهیه این غذا در خانه بسیار ارزان‌تر از سفارش آن در یک رستوران ایتالیایی در می‌آید. برای کاهش کالری می‌توانید به جای زرده تخم مرغ از یک سفیده تخم مرغ دیگر استفاده کنید و از پنیر کم چرب موزارلا استفاده کنید.

مواد لازم:

  • یک و نیم پیمانه پودر سوخاری
  • یک دوم پیمانه آرد
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • یک قاشق غذاخوری آب
  • دو پیمانه سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک دوم پیمانه پنیر پارمسان
  • یک و سه چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • یک پیمانه پنیر موزارلا
  • دو برگ ریحان تازه خرد شده
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه:

پودر سوخاری را همراه با روغن زیتون در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید و اگر نمی‌خواهید بسوزد مدام آن را هم بزنید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

وقتی پودرتان به رنگ قهوه‌ای طلایی درآمد اجاق را خاموش کرده و پودر‌ها را داخل یک کاسه کم عمق بریزید تا سرد شود.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

درحالی که پودر‌ها سرد می‌شوند، آرد، نمک، فلفل و پودر سیر را در یک ظرف جداگانه بریزید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

آرد و طعم دهنده‌ها را خوب مخلوط کنید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

وقتی پودرسوخاریتان سرد شد پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

پنیر پارمسان و پودر سوخاری را خوب مخلوط کنید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

دمای فر را روی ۴۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. چربی اضافی مرغ‌ها را ببرید. سینه را در یک کیسه فریزر قرار داده و با گوشت کوب بکوبید تا ضخامتش تقریبا نصف شود. سپس آن‌ها را در یک بشقاب بزرگ قرار دهید. دو طرف سینه‌ها را با دستمال کاغذی خشک کنید تا رطوبتش گرفته شود. زرده و سفیده تخم مرغ و آب را در یک کاسه ریخته و با همزن بزنید. مرغ‌ها را ابتدا داخل مخلوط آرد، سپس تخم مرغ‌ها و بعد پودر سوخاری بزنید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

با استفاده از یک انبر یا چنگال، دو طرف مرغ را خوب با مخلوط آرد آغشته کنید. سپس آن را روی همان ظرف تکان دهید تا آرد اضافی از آن بریزد. تکان دادن مرغ بسیار مهم است. نمک اضافی باعث شور شدن غذایتان می‌شود.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

دو طرف سینه‌ها را در مخلوط تخم مرغ فرو ببرید و سپس دو ثانیه روی ظرف نگه دارید تا تخم مرغ اضافی آن گرفته شود.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

سپس مرغ‌ها را داخل پودر سوخاری و پارمسان بزنید و به آرامی فشار دهید. مطمئن شوید که مرغ کاملا با این مخلوط پوشیده شده است.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

سینی بزرگ فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. یک تور سیمی روی فویل قرار داده و با اسپری روغن آن را چرب کنید. سینه‌ها را به صورت جداگانه روی این شبکه سیمی قرار دهید. در این مرحله ممکن است پودرهای سوخاری روی فویلتان بریزد، برای جلوگیری از سوختن و بو گرفتن آن‌ها در فر، با یک دستمال روی فویل را تمیز کنید. روی همه مرغ‌ها روغن را اسپری کنید. سپس سینی و محتویاتش را ۱۵ تا ۱۸ دقیقه داخل فر با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید. وقتی مرغ‌ها در حال پختن هستند، سس گوجه خود را روی اجاق یا در مایکروویو گرم کنید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

وقتی مرغ‌ها را از فر خارج کردید فورا به مقدار دلخواه خود سس گوجه و پنیر موزارلا روی آن بریزیذ. مرغ‌ها را دوباره به فر برگردانید و اجازه دهید پنیر‌ها ذوب شوند. سپس دوباره خارج کرده و با برگ‌های ریحان تزئین کرده و با نان سیر میل کنید.
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج