۶۲۴۴۷۵
۲ نظر
۵۰۴۴
۲ نظر
۵۰۴۴
پ

۷ دلیل تعلل در کار‌ها

با اطلاع از اینکه بهای تعلل ورزیدن بسیار زیاد است، ‌طبیعی است اگر بپرسیم «چرا این کار را می‌کنیم؟» بسیاری از ما (اما نه همه) دلایلی احساسی برای این کار داریم.

وبسایت مدیرسبز: با اطلاع از اینکه بهای تعلل ورزیدن بسیار زیاد است، ‌طبیعی است اگر بپرسیم «چرا این کار را می‌کنیم؟» بسیاری از ما (اما نه همه) دلایلی احساسی برای این کار داریم.
۷ دلیل تعلل در کار‌ها

۱.برای فرار از کارها

با پر کردن لحظات موجود از کارهای جزئی می‌توانیم از انجام کارهایی که می‌دانیم مهم اما خیلی بزرگ هستند، فرار کنیم. برای مثال، سلینا که مدیر یک بخش است، باید یک گزارش فصل آماده کند. او به کاری که در پیش دارد، نگاه می‌کند و می‌گوید: «اگر این کار جدید را آغاز کنم،‌ مجبور می‌شوم کارم را زودبه‌زود قطع کنم».
بنابراین خود را قانع می‌کند و گزارش را روز دیگری آماده می‌کند تا مطمئن باشد مزاحمتی در کار وجود نخواهد داشت و بقیه روز خود را به نوشتن یادداشت‌های بی‌معنی، ‌پاسخگویی به تماس‌های تلفنی،‌گپ زدن با همکاران و نوشتن نامه‌های روزمره مشغول می‌شود. او خسته- اما خرسند و راضی- به خانه می‌رود. او امروز کارهای زیادی انجام داده است! در حالی که مهلت ارائه گزارش به پایان خود نزدیک می‌شود،‌ او که در یک برنامه آموزشی کار می‌کند، اوقات شب و تعطیلات آخر هفته را به نوشتن گزارش اختصاص می‌دهد و شکایت می‌کند که کارهای زیادی بر سر او ریخته است. حتی در این حالت نیز ارسال گزارش با تاخیر یک هفته‌ای انجام می‌شود.

۲. فرار از یک کار ناخوشایند

همه ما کارهای مهم اما ناخوشایند برای انجام دادن داریم. اگر یک کار ناخوشایند و یک کار خوشایند به ما پیشنهاد شود، همه ما کار خوشایند را انتخاب می‌کنیم.

۳. بهانه‌ای برای کار ضعیف

یکی از بزرگ‌ترین موارد دبه درآوردن و تاخیر در کار است: «تا آخرین دقیقه نتوانستم کار را شروع کنم؛ اگر وقت بیشتری داشتم، کار را بهتر انجام می‌دادم». تهی‌تر از این بهانه وجود ندارد. وقت محدود است، کار محدودیت ندارد. بنابراین همیشه باید گزینه ما این باشد که برای انجام کارهایی که اولویت بیشتری دارند، وقت کافی اختصاص دهیم.

۴. برای جلب ترحم و دلسوزی

«می‌بینی چقدر سخت در تلاش هستم؟»، ‌شعار جنگی شخص تنبل است. معنی واقعی آن چنین است: «کاری را که انجام داده‌ام، کوچک نبین». سلینا که پر کار به نظر می‌رسید، حاصل کارش یک گزارش ناقص بود که آن را با یک هفته تاخیر به رئیس خود داد. دانش‌آموز مضطرب از آموزگار خواهش می‌کند مهلت او را بیشتر کند… و ما باید برای این قربانیان بخت‌برگشته شرایط، احساس دلسوزی کنیم!

۵. برای وادار کردن شخص دیگر به انجام کار

واگذار کردن کار به دیگری، مسلما اشکالی ندارد؛ اما راه‌های آسان‌تر، سریع‌تر و مستقیم‌تر این است که نزد شخص دیگری از زیادی کار نبالیم. این رفتار مغرورانه، وقت همه را تلف می‌کند.

۶. برای محافظت از تصویر ضعیف از خود

تصویر ضعیفی که از خود داریم، همراه با ترس ناشی از شکست یا موفقیت، علل دیگری برای تعلل ورزیدن و تنبلی هستند. با تراشیدن بهانه برای انجام ندادن کار، از اضطراب و درد شکست دوری می‌گزینید. هم‌زمان ممکن است از موفقیت و هر مشکلی که ممکن است با آن همراه باشد، اجتناب کنید. شما می‌توانید همچنان همان تنبل قبلی باشید و با همه بیچارگی‌ها، بدشانسی‌ها و نومیدی‌هایی که در گذشته داشته‌اید، سر کنید. همه این‌ها را به یکی از بزرگ‌ترین علل تنبلی و انجام ندادن کارها بیفزایید!

۷. اجتناب از تغییر

شما در حالی که خسته، انتقادگر، بی‌تصمیم و بدون دستاورد هستید، زندگی خود را می‌گذرانید و بهترین بخش آن این است که به خاطر ناکامی‌های خود، همه کس و همه چیز را سرزنش می‌کنید؛ جز خودتان. نوار راه آسان در حال اجراست.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • Golzar Hashemi

      مقاله خوبی بود، من لذت بردم، ولی ای کاش یه چند روش مقابله با این موارد هم می گفتید.
      ممنون از زحمات تون.

    • بدون نام

      خدایا کمکم کن دیگه تعلل گر نباشم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج