۶۲۷۴۹
۸ نظر
۵۰۱۸
۸ نظر
۵۰۱۸
پ

آموزش انواع پیتزا (۲)

پیتزا یک غذای بسیار خوشمزه است که پیر و جوان آن را دوست دارند. تا چندین سال پیش در ایران فقط چند نوع مختلف پیتزا پخته می شد اما اکنون تنوع بسیاری دارند. ما هم برای امتحان مزه های جدیدتر، چندین نوع دستور پخت مختلف پیتزا را آموزش داده ایم.

برترین ها: پیتزا یک غذای بسیار خوشمزه است که پیر و جوان آن را دوست دارند. تا چندین سال پیش در ایران فقط چند نوع مختلف پیتزا پخته می شد اما اکنون تنوع بسیار و طعم های لذیذتری دارند. ما هم برای تنوع بیشتر و امتحان مزه های جدیدتر، چندین نوع دستور پخت مختلف پیتزا را آموزش داده ایم.

پیتزا گوشت قلقلی

• تعداد: ۸ عدد
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت

آموزش انواع پیتزا (2)


مواد لازم

• یک عد تخم مرغ، هم زده
• ¼ پیمانه خرده نان
• دو قاشق غذاخوری پنیر رومانو، رنده شده
• دو قاشق غذاخوری شیر
• نصف قاشق چایخوری ارگانو یا آویشن
• یک حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• ۳۴۰ گرمگوشت چرخ کرده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• خمیر پیتزا
• بلغور ذرت
• سس پیتزا
• دو پیمانه پنیر پرولون
• ¼ پیمانه خلال پیاز قرمز

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ هم زده، خرده های نان، پنیر رومانو، شیر، اورگانو، سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گوشت را قلقلی کنید.

۳. در یک تابه بزرگ، گوشت قلقلی ها را در روغن زیتون روی حرارت متوسط بپزید. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغنشان گرفته شود. پس از خنک شدن، آنها را از وسط دو نیم کنید.

۴. روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیرهای پیتزا را باز کنید.

۵. روی قالب پیتزا بلغور ذرت بپاشید. خمیر را روی آن بگذارید. روی خمیر، سس پیتزا بمالید و مقداری از پنیر را بریزید. روی پنیر، گوشت قلقلی، فلفل شیرین و نیمی از پیاز را بریزید.

۶. پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا مواد پخته شود.

پیتزا رولی گوجه فرنگی

• تعداد: ۱۰ عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: ۲۵ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت

آموزش انواع پیتزا (2)


مواد لازم

• دو پیمانه آب گرم
• دو بسته خمیر مایه خشک
• ۶ پیمانه آرد کامل
• 2.5 قاشق چایخوری نمک دریایی
• یک حبه سیر درشت
• سه پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده
• نصف پیمانه پنیر رنده شده پارمسان
• ¼ پیمانه روغن زیتون اضافه
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۱۱۰ گرم ژامبون گوشت، خرد شده
• یک پیمانه برگ ریحان
• روغن زیتون
• ریحان تازه

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، آب گرم و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. آرد و دو قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را روی سطح صاف بگذارید حدو 8 دقیقه با دست ورز دهید تا نرم و کشسان شود. چانه های کوچکی از خمیر درست کنید. آنها را داخل کاسه بزرگی که با روغن چرب شده است قرار دهید. روی چانه های خمیر نیز کمی روغن بمالید. با حوله آشپزخانه روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید یک تا دو ساعت در دمای آشپزخانه بماند تا حجم آن دوبرابر شود.

2. برای تهیه سس، سیرها را له یا رنده کنید، یک نوک انگشت نمک بزنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. گوجه فرنگی، پارمسان، ¼ پیمانه روغن، پوست لیمو، فلفل و نصف قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید.

3. سینی فر را طبقه سوم پایین بگذارید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید.

4. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. ژامبون و برگ های ریحان را روی آن بریزید. سس گوجه فرنگی را در مرکز خمیر بریزید. بالا و پایین خمیر را روی مواد تا کنید و مستطیل را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. رول ها را با فاصله 5 سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید. سطح رول ها را کمی فشار دهید تا کمی مواد بیرون بزنند.

5. آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا سطح خمیر طلایی شود. هنگام سرو کمی روغن زیتون و برگ ریحان روی آنها بپاشید.

پیتزا قارچ مخلوط

• تعداد: 12 عدد
• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت

آموزش انواع پیتزا (2)


مواد لازم

• خمیر پیتزا
• ۲۲۵ گرم پنیر موتزارلا
• دو عدد پیاز درشت و شیرین، خلال شده
• ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• سه پیمانه قارچ خرد شده (انواع مختلف همچون دکمه ای، صدفی، قیفی، مورکلا و ...)
• دو حبه سیر رنده شده
• دو قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده
• جعفری تازه

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را طبق دستور آماده کنید. خمیر را به شکل مستطیلی باز کنید. کف سینی فر را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن پنیر بپاشید.

۲. در یک تابه بزرگ، پیاز را با روغن زیتون و حرارت متوسط سرخ کنید و ۱۵ دقیقه در تابه رابگذارید تا پیاز سبک شود. در ظرف را بردارید و ۵ تا ۸ دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شود. تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۳. در یک تابه کوچک، قارچ ها، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و سیر و رزماری را با هم مخلوط کنید. با حرارت متوسط تفت دهید. مخلوط قارچ را روی پنیر بریزید و روی آن پیازها را بریزید.

۴. به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا زیر خمیر برشته و طلایی شود. از فر خارج کنید. ۵ دقیقه بعد روی آن جعفری تازه خرد شده بریزید و به شکل مربع های کوچک برش دهید.

پیتزا کنگر فرنگی طعم‌دار

• تعداد: ۸ عدد
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: ۲۰ دقیقه در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت

آموزش انواع پیتزا (2)


مواد لازم

• خمیر پیتزا با آرد کامل یا خمیر غلات با عسل *
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو عدد پیاز درشت خلالی شده
• دو قاشق غذاخوری شکر
• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
• 110گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی)، خلالی
• ۴۵۰ گرم فلفل قرمز سرخ شده
• 1.5 پیمانه سس سالسا
• یک پیمانه زیتون سیاه خرد شده

طرز تهیه

۱. خمیر را دو ساعت پیش از استفاده از یخچال خارج کنید. فر را با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به مدت ۱۰ دققیه در روغن داغ تفت دهید تا سبک شوند. سرکه بالزامیک و شکر را به آن اضافه کنید. تا حدی بپزید که مواد قل قل کنند. پیاز را داخل آبکش بریزید (زیر آن کاسه بگذارید) و ۳ دقیقه فرصت دهید تا آب آن کشیده شود. آب کاسه را دوباره داخل تابه بریزید تا به غلظت عسل در بیاید. از روی حرارت بردارید. پیازها را دوباره داخل تابه بریزید تا همه مواد به خورد هم بروند. آنها را کنار بگذارید.

۳. برای تهیه پیتزا، خمیر را به اندازه قالب باز کنید. روی آن مخلوط پیاز، آرتیشو، فلفل، سالسا، پنیر و زیتون بریزید. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید.

همراه با پنیر

• مواد بالا را تهیه کنید و به آن نصف پیمانه برای هر پیتزا پنیر موتزارلا، چدار، گودا و پارمسان اضافه کنید. یا می توانید ¼ پیمانه پنیر فتا یا بلوچیز به هر پیتزا اضافه کنید.

همراه با گوشت

• به مواد بالا می توانید ¼ پیمانه گوشت مرغ، سالامی، پپرونی، بوقلمون، کراکف، سوسیس یا ژامبون هم برای هر پیتزا اضافه کنید.

پیتزا مرغ

• تعداد: ۶ عدد
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: ۱۵ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت

آموزش انواع پیتزا (2)


مواد لازم

• ۳۴۰ گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی
• دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی
• یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی
• نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
• روغن
• 280 گرم خمیر پیتزا
• نصف پیمانه سس تاکو
• نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید.
۲. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید.
3. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت 13 تا 18 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سارا

      پیتزا بدون پنیر که پیتزا نیست!

    • Amir

      من یه ادم بی تجربم تو آشپزی ولی تو درست کردنه نونش مشکل دارم از بیرونم که از این ماده ها می خرم مثل سنگ سفت میشه کسی میتونه کمک کنه :S
      ممنونم برترینها عاشقه این جور مطلب هام!!

      پاسخ ها

      • هانیه

        شما بهتره نون بربری نیمه اماده از بیرون بخری چون وقتی داخل فر میزاری خودش پخته میشه… از نون استفاده کنی طعم پیتزا بهتر میشه…فر هم از قبل گرم باشه حتما

      • نرگس

        یک یا دو عدد بن خمیر از نانوایی بخرین و به عنوان خمیر پیتزا استفاده کنید
        من همیشه همین کار رو انحام میدم
        همه خمیرهای نان های مختلف رو امتحان کردم
        خمیر نان سنگک بهتره

      • شكيبا

        من از خمير پيتزاي آماده كه در پروتئيني ها هست استفاده ميكنم، روش آماده شدن خمير را روش نوشته و خيلي راحت درست ميشه و خوشمزه هم هست.

    • الهام

      من عاشق 1يتزام

    • الی

      چیکاکنم پیتزام کش بیاد

    • بدون نام

      خانم الی
      روی پنیر پیتزا که ریختین رو مواد، مقدار کمی آب اسپری کنید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج