لقمه های ترد بوفالوی اتمی!
اینکه نام این غذا از کجا آمده است برای ما هم مشخص نیست و با آنکه نام آن چندان جالب نیست، ولی مزه آن فوق العاده است.
برترین ها: اینکه نام این غذا از کجا آمده است برای ما هم مشخص نیست و با آنکه نام آن چندان جالب نیست، ولی مزه آن فوق العاده است.
مواد لازم:
- ۱۰ عدد فلفل هالپانو
- ۱۰ برش ژامبون یا فیله مرغ
- ۱۰ عدد سوسیس کوچک
- ۱ فنجان پنیر خامه ای
- ۱ فنجان پنیر مونتری رنده شده
- ۱ قاشق چایخوری فلفل
- ۲ عدد پیازچه، خرد شده
دستور تهیه:
1. فلفل ها را از طول ببرید. با یک قاشق بافت داخلی و تخم های آن را درآورید. اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، بعد از درآوردن تخم ها، آنها را چهار قسمت کنید.
۲. پنیر خامه ای، پنیر مونتری، فلفل و پیازچه های خرد شده را مخلوط کنید. حالا این مخلوط را داخل برش های فلفل بریزید.
۳. حالا سوسیس ها را روی هر کدام از فلفل های پنیردار بگذارید و دور هر کدام از آنها برش های ژامبون با مرغ بپیچید و با خلال دندان محکم کنید.
۴. حالا آنها را ۲ تا ۳ ساعت در دمای ۲۲۵ درجه فارنهایت در فر بپزید یا در تنور حرارت دهید تا ژامبون ها طلایی شوند. سپس آنها را سرو کنید.
پ
نظر کاربران
این که وگوفتی یعنی چه؟؟؟!