۶۳۰۵۰۶
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

تولید پلاستیک‌های تجزیه‌پذیر

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به تولید پلاستیک‌های تجزیه‌پذیری در حد نیمه‌صنعتی شدند که درمدت زمان کوتاهی تجزیه می‌شوند.

ایسنا: محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به تولید پلاستیک‌های تجزیه‌پذیری در حد نیمه‌صنعتی شدند که درمدت زمان کوتاهی تجزیه می‌شوند.
تولید پلاستیک‌های تجزیه‌پذیر

دکتر زاهد احمدی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: پلاستیک‌هایی که در صنعت بسته‌بندی استفاده می‌شوند، طبیعتا با توجه به ویژگی‌هایی که دارند، مهم هستند.

وی افزود: به دلیل اینکه پلاستیک‌ها بعد از مصرف، تبدیل به زباله شده و در طبیعت رها می‌شوند و یک معضل به شمار می‌رود، از این رو در صدد آمدیم تا پلاستیک‌های تجزیه‌پذیری را تولید کنیم.

احمدی با بیان اینکه تقریبا ۶۰ درصد از زباله‌های پلاستیکی که در ایران و دنیا وجود دارد، مربوط به پلاستیک‌های بسته‌بندی است، عنوان کرد: تولید پلاستیک‌های تجزیه‌پذیر می‌تواند این معضل را برطرف کند و مدت زمان تجزیه پلاستیک‌ها را کاهش دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: برای تولید این پلاستیک‌ها از افزودنی‌های طبیعی که پایه گیاهی دارند، استفاده کردیم تا بعد از مصرف تجزیه شوند و به چرخه طبیعی بازگردند.

وی با تاکید بر اینکه از این محصول تست‌های استاندارد گرفته شده است، بیان کرد: پلاستیک‌های تجزیه‌پذیر مورد استقبال صنایع مختلفی قرار گرفته و بنا داریم در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی از این پلاستیک‌های تجزیه‌پذیر بهره ببریم.

احمدی خاطرنشان کرد: این پلاستیک‌ها توسط برخی صنایع مورد تست‌هایی قرار گرفته و اکنون در حال انجام تست‌های بلند مدت است.

وی با بیان اینکه پلاستیک‌های تجزیه‌پذیر تولید نیمه صنعتی شده است، افزود: این پلاستیک‌ها حالت سمی و شیمیایی ندارند و قابل تجزیه هستند.

به گفته احمدی، امیدواریم امسال یا اوایل سال آینده شاهد استفاده از این پلاستیک‌ها در صنعت باشیم.

وی با بیان اینکه پلاستیک‌های تجزیه‌پذیر علاوه بر بسته‌بندی مواد غذایی قابلیت کاربرد در مصارف دیگر را دارند، اظهار کرد: بازیافت این نوع پلاستیک راحت است و اگر به هر دلیلی وارد طبیعت شوند، بدون دخالت انسان بازیافت خواهند شد.

وی با اشاره به زمان تجزیه این پلاستیک‌ها در مقایسه با پلاستیک‌هایی که اکنون استفاده می‌شود، گفت: زمان تجزیه پلاستیک تجزیه‌پذیر از ۶ ماه شروع می‌شود و تا دوسال ادامه دارد، در صورتی‌که هم‌اکنون پلاستیک‌ها از ۶۰ تا ۱۰۰ سال زمان برای تجزیه‌شدن نیاز دارند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه امیدواریم در آینده نزدیک شاهد استفاده از این محصول در کل بسته‌بندی باشیم، تاکید کرد: کشورهای دیگر به این تکنولوژی دست پیدا کرده‌اند، ولی مواد افزودنی که بهداشتی باشد و ویژگی بسته بندی داشته باشد، نمونه خارجی ندارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • محمد

      ای ول ای ول

    • بدون نام

      خدا خیرتون بده واقعا اشغال پلاستیکی معضلی شده.
      راه ساده تر مالیات ببندید تا گرون بشه .
      ومصرف و رها کردن ان در طبیعت عقلانی نشود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج