۶۳۶۹۱۹
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

این لقمه های ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان میتوانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کنید.

ماهنامه سفره ایرانی: این لقمه های ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان میتوانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کنید.
مینی تارت تست، عصرانه ای دلچسب

بیتا منوچهری

مواد لازم:

  • نان تست: ۶ عدد
  • تخم مرغ: یک عدد
  • ژامبون (خردشده): ۳ ورقه
  • پنیر چدار (خردشده): یک ورقه
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • پیازچه (خردشده): یک عدد
  • برگ جعفری (خردشده): برای سرو
ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

نان های تست را با قلب گرد برش داده و با وردنه پهن کنید. آنها را در قالب های مافین از قبل چرب شده قرار دهید.

تخم مرغ، ژامبون، پنیر چدار و پیازچه خردشده را با هم مخلوط کرده و فلفل قرمز اضافه کنید. این مخلوط را درون نان های تست داخل قالب ها پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. روی آنها برگ جعفری خردشده بپاشید و سرو کنید.

کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه

ستایش پاکدل

میزان سرو: ۸ نفر

مواد لازم:

  • قارچ (از وسط دو نیم شده): 400 گرم
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

مواد لازم سرو:

  • نان باگت (سرخ شده): یک عدد
  • سس گوجه فرنگی تند: 2 ق س
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • سیر (ریز خردشده): یک حبه
  • نعناع خشک: یک ق چ
  • گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
  • برگ آویشن تازه: در صورت تمایل

ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب آن کشیده شود نمک و فلفل سیاه بزنید. نان باگت را سرخ کرده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان را در ظرف سرو بچینید.

سس گوجه فرنگی تند، مقداری فلفل قرمز پودرشده، سیر ریز خردشده یا له شده، نعناع خشک و گردوی پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی برش های نان بمالید و روی آنها قارچ قرار دهید. در صورت تمایل روی کاناپ ها را با برگ آویشن تزیین و سرو کنید.

کاناپ نخودفرنگی، لذت را لقمه کنید

بیتا منوچهری

میزان سرو: 2 نفر

مواد لازم:

  • نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: یک و یک دوم ق س
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

نخود فرنگی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلوله هایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آنها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.

پیچ قارچ، ریزلقمه ای برای طرفداران قارچ

غزاله خالدی

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا: 3 عدد
  • روغن زیتون: یک پیمانه
  • آرد: 2 ق س
  • نشاسته ذرت: 2 ق س
  • سرکه: یک ق س

مواد لازم میانی:

  • قارچ (خردشده): 400 گرم
  • پیاز (خردشده): یک عدد
  • روغن: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.

خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.

مخلوط قارچ را روی مثلث های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج