این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!
۶۴۳۷۸۵
۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۱
۶۶۷۷۰ 
این لازانیا می‌تواند پاسخگوی همه نیاز‌های لازانیایی شما باشد! تهیه آن بسیار آسان‌تر از لازانیا‌های همیشگی است و کمتر هم زمان می‌برد، علاوه بر اینکه ظاهر جذاب‌تری هم دارد!

برترین‌ها: این لازانیا می‌تواند پاسخگوی همه نیاز‌های لازانیایی شما باشد! تهیه آن بسیار آسان‌تر از لازانیا‌های همیشگی است و کمتر هم زمان می‌برد، علاوه بر اینکه ظاهر جذاب تری هم دارد!

مواد لازم برای ۱۶ نفر:

  • ۷۰۰ گرم لازانیا
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • ۶ حبه سیر
  • یک قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • ۳ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۳ پیمانه پنیر ریکوتا
  • ۱ پیمانه پنیر پارمزان
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۳ پیمانه پنیر موزارلا
  • ریحان

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه:

برای تهیه این لازانیا باید ابتدا لازانیا را در آب بجوشانید یا از لازانیا‌های آماده که نیاز به جوشیدن ندارند استفاده کنید. سپس ته قابلمه روغن بریزید تا لازانیا‌ها به آن نچسبد و مانند تصویر زیر ورقه‌های لازانیا را ته ظرف بچینید به طوری که کل ظرف را پوشش دهند، ولی همپوشانی کمی با هم داشته باشند.

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

سپس مواد داخل لازانیا را آماده کنید. برای این کار از سرخ کردن گوشت چرخ کرده شروع کنید. پیاز و سیر خرده شده را همراه با نمک و فلفل و درنهایت سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید؛ و اجازه دهید خوب پخته و غلیظ شود. البته می‌توانید به دلخواه خود از هر ترکیب دیگری برای داخل لازانیا استفاده کنید.

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

گام آخر این است که پنیر ریکوتا، پارمزان و تخم مرغ را به شکل خمیر در یک کاسه ترکیب کنید. حالا باید لایه‌ها را در قابلمه آماده کنید. برای این کار نصف پنیر موزارلا را روی ورقه‌های لازانیا پخش کرده و سپس یک سوم گوشت را روی آن بریزید. سپس دو ورقه لازانیا را روی آن‌ها قرار دهید و لایه جدید خود را آغاز کنید. دوباره نصف مخلوط ریکوتا و یک سوم مخلوط گوشت و بیشتر موزالای باقی مانده را در این لایه بریزید و دو ورقه لازانیای دیگر روی مواد قرار دهید.

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

می‌توانید لایه‌ها را به دلخواه کم و زیاد کنید تا قابلمه پر شود. سپس ورقه‌های اولی را به سمت بالا جمع کنید و پنیر موزارلای باقی مانده را روی آن بریزید. تا وقتی پنیر آب شود روی حرارت ملایم بپزید.

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

وقتی لازانیا آماده شد به راحتی می‌توانید قابلمه را در یک بشقاب بزرگ برگردانید و کمی پنیرپامزان و برگ ریحان روی آن قرار دهید. برای سرو، لازانیا، آن را با یک چاقوی تیز به سادگی مانند کیک برش دهید.

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

الهام مظفری
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:20 - 1398/06/26
توی عکس ما قبل آخر پنیر بدون حرارت مستقیم چه جوری برشته شده؟؟؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
آره این برای من هم سوال بود.
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
به نظر میاد، این تهِ لازانیا باشه و زیر و رو شده. یا در آخر، لازانیا را برگردونده و کمی حرارت داده. ولی تو عکس آخری روی لازانیا برشته نیست.
Iran, Islamic Republic of
14:39 - 1398/06/26
وای خیلی خوب بود ما فرمون خیلی کار باهاش سخته ازش به عنوان جا پلاستیکی استفاده میکنیم
پاسخ ها
بدون نام
United Kingdom
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۱
خیلی باحالی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج