با رولت شکلاتی عصرتان را خوشمزه کنید!
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۵۰۱۱۵
۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۰
۲۲۰۱۲
رولت شکلاتی دسری خوش طعم و محبوب است و برای عصرانه در کنار خانواده بسیار مناسب میباشد.
ماهنامه کیک و شیرینی: رولت شکلاتی دسری خوش طعم  و محبوب است و برای عصرانه در کنار خانواده بسیار مناسب میباشد.
 
مواد لازم خمیر:
  • سفیده تخم مرغ: 6 عدد
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 6 عدد
  • آرد: سه چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • کره (ذوب شده): یک چهارم پیمانه

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):
  • پنیر خامه ای: 450 گرم
  • پودر شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه فرم گرفته: یک پیمانه
  • مربای آناناس: یک پیمانه

مواد لازم رویه:
  • شکلات تلخ: 300 گرم
  • خامه: یک پیمانه
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • کره: 65 گرم
 
 رولت شکلاتی

طرز تهیه:

1. سفیده های تخم مرغ و نصف شکر را در ظرف مناسبی با هم به مدت 7 دقیقه به خوبی بزنید. زرده های تخم مرغ را با بقیه شکر در ظرفی جداگانه به مدت 5 دقیقه بزنید تا حجم آنها دو برابر شود. مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به همراه کره به مواد اضافه و مخلوط کنید.

2. خمیر به دست آمده را در یک سینی فر اندازه متوسط پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و روی آن را صاف کنید و حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

3. کیک گرم را روی پارچه ای تمیز برگردانید و همراه پارچه رول کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه خنک شود.

4. برای تهیه فیلینگ، پنیر خامه ای، پودر شکر و خامه فرم گرفته را در ظرف مناسبی با هم حدود 7 دقیقه مخلوط کنید.

5. رول کیک را باز کنید و مخلوط پنیر خامه ای را روی آن پخش کنید.

6. مربای آناناس را اضافه کرده و کیک را رول کنید و کنار بگذارید.

7. برای تهیه رویه، خامه را گرم کرده و شکلات تلخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط حدود 10 دقیقه خنک شود. آن را روی رولت بریزید و حدود 30 دقیقه رولت را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیان طب - فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
اورانوس_فوتر2
نیکان فارمدمهر_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو