از پستو چه استفاده هایی میتوان کرد؟
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۵۰۸۹۹
۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۶
۴۴۲۶۲
پستو یکی از عطر و طعم دهنده‌های مشهور پاستا‌ها و سایر غذاهای ایتالیایی است. اما بیشتر ما نمی‌دانیم که چه استفاده‌های دیگری از این ماده خوش طعم می‌توانیم داشته باشیم.‌
برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: پستو یکی از عطر و طعم دهنده‌های مشهور پاستا‌ها و سایر غذاهای ایتالیایی است. اما بیشتر ما نمی‌دانیم که چه استفاده‌های دیگری از این ماده خوش طعم می‌توانیم داشته باشیم.‌ می‌توانید آن را به یک کاسه پاستا یا تخم مرغ همزده پخته اضافه کنید یا حتی با پاپ کورن بخورید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
 
چطور از پستو استفاده کنیم؟ 

  • پستو در صبحانه
۱ - یک قاشق پستو را روی تخم مرغ نیمروی هم زده بریزید. به جای نمک و فلفل، با یک قاشق پستو و پنیر به تخم مرغ خود طعم منحصر به فردی بدهید. اگر پستوی شما غلیظ است و نمی‌توانید هم بزنید یک قاشق روغن زیتون یا آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود. برای اینکه خوشمزه‌تر شود، وقتی تخم مرغتان هنوز داغ است پستو را به آن اضافه کنید.

۲ - پستو را با املت ترکیب کنید.‌ می‌توانید یک قاشق پستو را به تخم مرغ‌های خام قبل از هم زدن اضافه کنید. هم بزنید تا وقتی که پستو کاملا با مواد املتتان ترکیب شود و سپس مثل همیشه آن را بپزید.‌ می‌توانید مقدار کمی از پستو را قبل از سرو روی املت خود بریزید.

۳ - پستو را روی نان تست صبحتان بمالید. پستو می‌تواند جایگزین خوشمزه و سالم تری برای کره و مربا روی نان تست باشد.‌ می‌توانید این کار را با نان‌های صبحانه دیگر هم انجام دهید و جای پنیر خامه‌ای را با پستو عوض کنید.
 
چطور از پستو استفاده کنیم؟

  • پستو در ناهار و شام
۱ - پستو را به پاستای پخته تازه بیفزایید. پاستا را پخته و آن را کاملا آبکشی نمایید. اجازه ندهید پاستا سرد شود، آن را سریع داخل یک کاسه تمیز بریزید و یک چهارم پیمانه پستو را داخل آن ریخته و کاملا مخلوط کنید. وقتی پاستا‌ها به رنگ سبز درآمدند و با پستو پوشیده شدند فورا آن را میل کنید.

۲ - پستو را با یک کاسه سوپ ترکیب کنید. سوپ گوجه، سوپ سیب زمینی و بسیاری از سوپ‌های گیاهی دیگر با پستو طعم بهتری پیدا می‌کنند. یک قاشق پستو را با یک کاسه سوپ ترکیب کنید یا پستو را روی سوپتان بریزید. حتی می‌توانید هنگام پخت پستو را به مواد سوپتان اضافه کنید تا سوپ کاملا عطر و طعم پستو را بگیرد.

۳ - پستوی رقیق را روی مرغ پخته یا استیک به عنوان سس بریزید. یکی دو قاشق آب به پستو اضافه کنید تا رقیق شود. مرغ و استیکتان را به هر شکلی که دوست دارید برش دهید و در بشقاب بگذارید. سپس قبل از سرو پستو را روی آن بریزید. سس پستو طعم متفاوتی به گوشت شما می‌دهد. برای تزئین هم می‌توانید از پستو استفاده کنید.
 
چطور از پستو استفاده کنیم؟ 

۴ - استفاده از پستو به عنوان چاشنی و تزئین گیاهی. پستو با همه نوع سبزیجات از سیب زمینی تا کلم بروکلی به خوبی ترکیب می‌شود. به عنوان جایگزینی برای کره یک قاشق پستو را روی سبزیجات بخارپز یا کبابی خود قرار دهید. پستو هم به سبزیجاتتان طعم می‌دهد و هم سالم‌تر است.

۵ - استفاده از پستو در ساندویچ. پستو حتی ساده‌ترین ساندویچ‌ها را خوشمزه می‌کند. می‌توانید پستو را مستقیما رون نان ساندویچ خود بمالید یا آن را با سس مایونز ترکیب کنید و بعد مواد دلخواه خود مثل گوشت یا مرغ را به آن اضافه کنید.

۶ - استفاده از پستو به جای سس گوجه در پیتزا. پستو به طور طبیعی طعم زیادی دارد بنابراین با دو قاشق شروع کنید و اگر نیاز بود باز هم اضافه کنید. آن را روی خمیر خام پیتزا پخش کنید و سپس سایر مواد پیتزا را روی آن قرار دهید. پنیر پارمسان و مرغ یا گوجه ورقه شده همراه با پستو در پیتزا طعم فوق العاده‌ای خواهند داشت. پیتزایتان را پخته و قبل از اینکه برش دهید و سرو کنید، اجازه دهید سرد شود.
 
چطور از پستو استفاده کنیم؟ 

  • استفاده از پستو به عنوان پیش غذا و میان وعده
۱ - پستو را قبل از پخت با خمیر نان ترکیب کنید. اگر شما هم جزء کسانی هستید که ترجیح می‌دهید نانتان را خودتان بپزید، نیم پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر پستو را با خمیر نان خانگی خود ترکیب کنید تا طعم شگفت انگیزی به آن بدهید. به سادگی پستو را همراه با مواد خشک به خمیر نانتان اضافه کنید و سپس اجازه دهید خمیر بماند تا ور بیاید. نان پستو را می‌توانید همراه پاستا و شام‌های ساده میل کنید.

۲ - یک قاشق پاستا را روی پاپ کورن بدون کره خود بریزید. پستو نه تنها طعم بیشتری به پاپ کورنتان می‌دهد، چربی سالم تری هم به آن اضافه می‌کند. یک چهارم پیمانه پستو برای یک کاسه پاپ کورن کافیست می‌توانید، پنیر پارمسان هم به آن اضافه کنید. پاپ کورن‌ها را تکان دهید تا با پستو ترکیب شوند و تازه میل کنید.
 
چطور از پستو استفاده کنیم؟ 
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
دکتر صالحی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تنورستان_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
فنی آتل_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر