۶۵۶۶۷
۳ نظر
۵۰۲۵
۳ نظر
۵۰۲۵
پ

ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ها

نوعي كوكوي بادمجان گيلكي كه با نان يا كته خورده مي‌شود. برخلاف ظاهر ساده‌اش طعم فوق‌العاده‌اي دارد و تهيه آن در زمان و هزينه صرفه‌جويي مي‌كند.

ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ها
مجله زندگی ایده آل: نوعي كوكوي بادمجان گيلكي كه با نان يا كته خورده مي‌شود. برخلاف ظاهر ساده‌اش طعم فوق‌العاده‌اي دارد و تهيه آن در زمان و هزينه صرفه‌جويي مي‌كند.

ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ها

مواد لازم براي ۴ نفر:

  • بادمجان متوسط: ۳عدد
  • تخم‌مرغ: ۴ تا ۵ عدد
  • روغن، نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

1 - بادمجان را پوست كنده و به صورت حلقه‌هايي به ضخامت 2 سانتي‌متر ببريد، روي آن نمك پاشيده و در آبكش بگذاريد تا تلخ‌آب آن خارج شود. پس از حداقل نيم ساعت، آن را شسته و خشك كنيد.

2 - بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنيد، سپس با حوله كاغذي روغن اضافه آن را بگيريد.

3 - يك تابه نچسب را چرب كنيد و بادمجان‌ها را كف آن بچينيد. تخم‌مرغ‌ها را در يك كاسه شكسته،‌ زردچوبه،‌ نمك و فلفل را اضافه كرده و هم بزنيد تا يكدست شود.

4 - تابه را روي شعله متوسط داغ كنيد، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه كرده و آن را بپزيد تا تخم‌مرغ ببندند. پس از 6 دقيقه، آن را برش داده و پشت‌و‌رو كنيد تا هر دوطرف آن بپزد. اين غذا را با گوجه‌فرنگي، ماست و كته سرو كنيد.

نکات کليدي:

1 - اضافه كردن نصف قاشق چاي‌خوري دارچين اختياري است.

2 - اگر بادمجان پوست نازك است آن را با پوست خرد و سرخ كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      به همه توصیه می کنم حتما ورقه رو درست کنند. هم راحته و هم خیلی خوشمزه

    • بانوی گیلانی

      ورقه بادمجان با بادمجان محلی(گیلان) فوق العاده خوشمزه است.اگرهنگام سرخ کردن بادمجان روی تابه دم کش بگذارید بهتر سرخ می شوددر ضمن طبع بادمجان گرم است ونیازی به دارچین نیست.

    • saba

      من هم از این غذاها که سریع اماده میشه خوشم میاد هم راحته هم با نان صرف میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج