۶۶۱۱۵۱
۵ نظر
۵۱۶۰
۵ نظر
۵۱۶۰
پ

انواع پاناکوتای خوشمزه

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.

ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
پاناکوتای ساده

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
انواع پاناکوتای خوشمزه
طرز تهیه:

۱. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.

2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.

۳. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.

4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.

۵. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.

6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.

پاناکوتای شکلاتی

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات تلخ (ذوب شده): ۱۶۰ گرم
  • پودر کاکائو: برای سرو
  • شکلات (رنده شده): برای سرو
انواع پاناکوتای خوشمزه

طرز تهیه:

1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.

پاناکوتای شکلات سفید

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
  • پسته: برای سرو
انواع پاناکوتای خوشمزه

طرز تهیه:

۱. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۲. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.
۳. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
۴. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بنی

      منظور از خامه ؛خامه صبحانه هست؟

      پاسخ ها

      • سارا

        اره

    • reyhane

      میشه اینارو تو ظرف ژله هم درست کرد؟؟؟

      پاسخ ها

      • سارا

        اره .تو همون قالبای فلزی ک توش ژله درست میکنن و برش میگردونن میتونی درستش کنی

    • سارا

      خیییییییلی شکلاتیش خوشمزه بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج