۶۷۲۶۵۴
۳ نظر
۵۰۰۱
۳ نظر
۵۰۰۱
پ

۵ نگرانی اصلی جامعه جهانی در ۲۰۱۸

نیما صبوری در روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: مرکز فرانسوی مطالعات بازار «ایپسوس» در جدیدترین نظرسنجی ماهانه خود مهم‌ترین نگرانی‌های جهان ۲۰۱۸ را معرفی کرده است. براساس نتایج این نظرسنجی، ۳۵ درصد از مردم دنیا «بیکاری» را اصلی‌ترین نگرانی اقتصاد کشورشان می‌دانند.

نیما صبوری در روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: مرکز فرانسوی مطالعات بازار «ایپسوس» در جدیدترین نظرسنجی ماهانه خود مهم‌ترین نگرانی‌های جهان ۲۰۱۸ را معرفی کرده است. براساس نتایج این نظرسنجی، ۳۵ درصد از مردم دنیا «بیکاری» را اصلی‌ترین نگرانی اقتصاد کشورشان می‌دانند.

در واقع موضوع «بیکاری» اصلی‌ترین نگرانی جامعه جهانی باقی ماند. پس از «بیکاری» به ترتیب «فساد سیاسی/ مالی»، «فقر و نابرابری اجتماعی»، «جرم و خشونت» و «خدمات درمانی» به‌عنوان مهم‌ترین نگرانی‌های سال ۲۰۱۸ معرفی شدند. در این نظرسنجی بیش از ۲۰ هزار نفر از ۲۷ کشور جهان شرکت‌ کرده‌اند. بر این اساس، ۵۷ درصد از مردم دنیا معتقدند کشورشان در مسیر اشتباه در حرکت است. در ادامه این گزارش جزئیاتی از نتایج نظرسنجی «ایپسوس» درخصوص نگرانی‌های جهان در سال ۲۰۱۸ ارائه می‌شود.

چینی‌ها بااعتماد به‌نفس‌ترین، برزیلی‌ها بدبین‌ترین

جدیدترین نظرسنجی مرکز تحقیقاتی «ایپسوس» تحت عنوان «چه چیز جهان را نگران می‌کند» نشان می‌دهد اکثر مردم در ۲۷ کشور مورد بررسی معتقدند کشورشان در مسیر اشتباه قرار دارد (۵۷ درصد از کل شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی).

در این رابطه بیشترین درصد به ترتیب مربوط به برزیل با ۸۳ درصد و ایتالیا و مکزیک با ۸۲ درصد است. در بریتانیا نیز بیش از نیمی از مشارکت‌کنندگان (۶۵ درصد) درخصوص مسیر حرکت کشورشان نگرانند. این نرخ بریتانیا، اما نسبت به نظرسنجی ماه دسامبر سال گذشته ۵ درصد کاهش یافته است. این درحالی است که در برخی کشورها مردم به مسیر حرکتی کشورشان اعتماد بیشتری دارند. مشابه نتایج نظرسنجی‌های گذشته، تنها ۸ درصد از مشارکت‌کنندگان چینی کشورشان را در مسیری اشتباه می‌بینند و بیش از ۹۲درصد به مسیر حرکتی کشورشان ایمان دارند. پس از چین، هندی‌ها با نظر مثبت ۷۲درصدی درخصوص مسیر حرکتی کشورشان در رده دوم خوش‌بین‌ترین‌ها قرار دارند. کره‌جنوبی نیز با رای مثبت ۶۷ درصدی مشارکت‌کنندگان به مسیر کشورشان در رده سوم خوش‌بین‌ترین کشورها قرار گرفته است.

براساس نتایج نظرسنجی جدید «ایپسوس»، «بیکاری» با رای ۳۵ درصدی مشارکت‌کنندگان مهم‌ترین نگرانی جامعه جهانی باقی ماند. در این‌باره مردم کشورهای کره‌جنوبی با رای ۶۴ درصدی مشارکت‌کنندگان، ایتالیا با رای ۶۴ درصدی و صربستان با رای ۶۲ درصدی بیشترین نگرانی را درخصوص «بیکاری و شغل» دارند. به علاوه سه کشوری که کمترین نگرانی را درخصوص «بیکاری» دارند عبارتند از: آلمان (۱۱ درصد)، آمریکا (۱۵ درصد) و لهستان و انگلیس (۱۶ درصد). پس از «بیکاری»، «فساد سیاسی/ مالی» با میانگین رای ۳۴ درصد در جایگاه دوم اصلی‌ترین نگرانی‌های ۲۰۱۸ کشورها قرار گرفت. بر این اساس، ۶۸ درصد از مشارکت‌کنندگان در آفریقای جنوبی، ۶۴ درصد در مالزی و ۶۰ درصد در پرو «فساد سیاسی/ مالی» را مهم‌ترین نگرانی کشورشان عنوان کردند، بالاترین میزان در ۲۷ کشور مورد بررسی.
مردم کشورهای آلمان (۸ درصد)، سوئد (۱۰ درصد) و بریتانیا (۱۳ درصد) نیز کمترین نگرانی را درخصوص «فساد سیاسی/ مالی» دارند. در نهایت‌، «فقر و نابرابری اجتماعی‌» به‌عنوان سومین نگرانی مهم جامعه جهانی در سال ۲۰۱۸ معرفی شد (با رای ۳۴ درصد مشارکت‌کنندگان). روسیه (۵۸ درصد)، مجارستان (۵۶ درصد)، صربستان (۵۳ درصد) و آلمان (۴۵ درصد) کشورهایی که بیشترین نگرانی، و کشورهای آمریکا (۱۷ درصد)، مالزی (۲۱ درصد) و سوئد (۲۴ درصد) به ترتیب کمترین نگرانی درخصوص «فقر و نابرابری اجتماعی» دارند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مدیریت ناخلف در تمامی ارکان جامعه

    • بدون نام

      باسلام.پس ایران کجا قرار دارد.شاید ما دراین ۵ مورد ۱۰۰%نگرانی داریم.ناامید ناامید

    • جلال.

      این وهرنظری برداشتی درست یا اشتباه از اطلاعات اخباری وکشوریست وعقیده من یا طرح ی بر بیکاری نیست....
      اما مطالعه کشورهای دیگر چون کره یا چین.... ورودسرمایه گذار خارجی در رآس موفقیت ایشان بوده.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج