۴ روش برای گرفتن تلخی بادمجان
۶۸۱۷۴۸
۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸
۳۵۳۸۵ 
بادمجون‌هایی که دونه‌هایی ریز و همرنگ گوشت بادمجون دارن شیرین هستن و بادمجون‌هایی با دونه‌های تیره و بزرگ به احتمال بیشتری تلخ هستن، اما با این حال راه‌های زیادی برای گرفتن تلخی بادمجون وجود داره که در این مطلب به شما میگیم.

وب سایت دونفره: خیلی وقت‌ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجون‌هایی که تو بازار میبینیم ممکنه طرفشون نریم و نخریمشون به طور کلی بهتره بادمجون‌های قلمی و تازه رو برای خرید انتخاب کنیم تا احتمال تلخ بودنشون کمتر باشه و همچنین بادمجون‌هایی که دونه‌هایی ریز و همرنگ گوشت بادمجون دارن شیرین هستن و بادمجون‌هایی با دونه‌های تیره و بزرگ به احتمال بیشتری تلخ هستن، اما با این حال راه‌های زیادی برای گرفتن تلخی بادمجون وجود داره که در این مطلب بهتون میگم.

۴ روش برای گرفتن تلخی بادمجان

۱. گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از آبلیمو

یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بعد بادمجون‌های پوست کنده رو داخلش بذارین و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنین و بذارین برای ۱۰ دقیقه الی یک ربع بمونن و بعد بادمجون هارو از آب بیرون بیارین فشارشون بدین تا آب اضافیشون بره و در غذای مورد نظر ازشون استفاده کنین.

۲. گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از نمک

برای گرفتن تلخی بادمجان با نمک کافیه که بادمجون هارو پوست کنده و به صورت درسته یا برش داده شده کاملا به نمک آغشته شون کنیم و بذاریم برای مدت نیم ساعت بمونن و بعد آبشون بکشین تا تلخیشون بره و خشکشون کنین. حالا میتونین در هر غذایی که دوست دارین ازشون استفاده کنین.

۳. گرفتن تخم‌های بادمجان

در صورتی که بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونین تخم هارو از گوشت جدا کرده و بعد از بادمجون در پخت غذا استفاده کنین.

۴. گرفتن تلخی بادمجان با قرار دادن آن در فریزر

بادمجون هارو پوست کنده و برای حدود ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر بذارین تا بخ بزنن بعد از فریزر درشون بیارین و اجازه بدین تا یخشون آب بشه و با فشار دادن آب اضافیشون رو بگیرین تا تلخی بادمجان بره.

انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
France
16:44 - 1396/12/06
تو فريزير اصلا نگذاريد! تمام مزه و عطر بادمجون از بين ميره! ميشه مثل بادمجان سرما زده! كدام نادان آشپزى نكرده اى اين ترفند رو ياد شما داده؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
چه بی اعصاب ... خخخخ
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
دقیقا ، من بعد از انجام اینکار کل بادمجان رو راهی سطل زباله کردم
Iran, Islamic Republic of
17:39 - 1396/12/23
سلام
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
علیک سلام
بدون نام
Canada
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
سلام
بدون نام
Canada
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
سلام آقای گل
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
علیک سلام
Iran, Islamic Republic of
15:57 - 1397/12/09
بادمجونی که تلخه فقط باید اون قسمتها تخمها رو جدا کنی بندازی دور دیگه چاره ای نداره.
Iran, Islamic Republic of
01:35 - 1397/12/12
پوست بکن نمک فراوون بزن بذار یکی دو ساعت بمونه بعد بشور سرخ کن استفاده کن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج