۶۸۲۴۷۵
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

ایتالیایی‌ها به برلوسکونی پناه می‌برند؟

در آستانه انتخابات پیش‌رو در ایتالیا، ده‌ها هزار تن در تظاهرات ضدفاشیسم و در مخالفت با جناح راست افراطی در سراسر این کشور تجمع کردند. به گزارش نیویورک‌تایمز، پس از بروز خشونت‌ها در اعتراضاتی که اوایل ماه جاری صورت گرفت، وزارت کشور ایتالیا اعلام کرد که ۵هزار نیروی پلیس را طی بیش از ۱۱۹ تظاهرات در سراسر کشور برای حفظ نظم به خیابان‌ها فرستاده است.

روزنامه دنیای اقتصاد: در آستانه انتخابات پیش‌رو در ایتالیا، ده‌ها هزار تن در تظاهرات ضدفاشیسم و در مخالفت با جناح راست افراطی در سراسر این کشور تجمع کردند. به گزارش نیویورک‌تایمز، پس از بروز خشونت‌ها در اعتراضاتی که اوایل ماه جاری صورت گرفت، وزارت کشور ایتالیا اعلام کرد که ۵هزار نیروی پلیس را طی بیش از ۱۱۹ تظاهرات در سراسر کشور برای حفظ نظم به خیابان‌ها فرستاده است.

به گفته پلیس، در یک تجمع در قطب تجاری شمال میلان که به سرپرستی ماتئو سالوینی، رئیس گروه ضدمهاجرتی «لیگ» برگزار شد، ۱۵تا ۲۰ هزار تن شرکت کردند. این در حالی است که ترتیب‌دهندگان این تظاهرات می‌گویند، نزدیک به ۵۰ هزار نفر در این تجمع حضور داشته‌اند. این گروه که پیش‌تر با نام «لیگ شمالی» شناخته می‌شد، بخشی از ائتلاف جناح راست سیلویو برلوسکنی، نخست‌وزیر سابق ایتالیا است. خبرگزاری فرانسه نیز می‌نویسد سالوینی که امیدوار است رهبر بعدی کشور باشد، درحالی در جایگاه ویژه سخنرانی حاضر شد که دختر پنج ساله‌اش را در آغوش داشت و به جمعیت گفت: «اول ایتالیایی‌ها.» وی به سیاست‌های مهاجرتی ماتئو رنتزی، نخست‌وزیر سابق چپ میانه که برای انتخابات نامزد شده، تاخت و متعهد شد که به نفع سالمندان، کارگران بیکار و کسب‌وکارهای کوچک کار کند. در تظاهراتی دیگر در میلان نیز پلیس ضدشورش با تظاهرکنندگان مخالف فاشیسم که علیه تجمع جنبش نئوفاشیستی «کاساپوند» تجمع کرده بودند، درگیر شد.

پس از آنکه چند کشور اروپایی در سال‌های اخیر در مخالفت با شرایط اقتصادی و مهاجرتی به حکومت‌های راستگرا روی آورده‌اند، نگرانی‌هایی از روی کار آمدن دوباره گروه‌های راست افراطی در انتخابات پیش روی ایتالیا وجود دارد. پائولو جنتیلونی، نخست‌وزیر ایتالیا نیز همچون رنتزی در تظاهرات ضدفاشیستی که توسط انجمن ملی پارتیزان‌های ایتالیایی و با شعار «فاشیسم دیگر هرگز» برگزار شده بود، حضور پیدا کرد. در میلان نیز صدها تن از فعالان ضدفاشیسم که بسیاری از آنان پرچم‌های حزب کمونیست ‌را در دست داشتند، در میدانی برای اعتراض گرد هم آمدند. در سیسیل نیز پیش از برگزاری تظاهرات گروه راست افراطی «فورزا نوا»، جو پرتنشی حاکم بود اما هیچ خشونتی از این تظاهرات ۱۰۰۰ نفری که در میدانی در پالرمو برگزار شد، گزارش نشد. برخی گزارش‌ها می‌نویسند که در اغلب شهرهای ایتالیا گویی حکومت نظامی برقرار است چراکه به نوشته بی‌بی‌سی «هزاران مامور پلیس در شهرهای سراسر ایتالیا مسوولیت برقراری نظم و آرامش را به عهده گرفته‌اند.» با تمام این تفاصیل، تحولات ایتالیا به سویی می‌رود که نیویورک‌تایمز از آن با عنوان «چشم‌انداز بازگشت موسولینی» نام می‌برد. برخی پوسترهای موسولینی را با سر تراشیده در این خیابان و آن کوچه و فلان ساختمان یا دیوار نصب می‌کنند گویی صدای موسولینی به گوش می‌رسد که می‌گوید: «من بازگشته‌ام»؛ آیا ایتالیای مدرن به آغوش موسولینی می‌رود یا دیکتاتور در روح ایتالیای مدرن حلول کرده است؟

با توجه به نزدیک شدن به انتخابات ۴ مارس، بحث از موسولینی، ملی‌گرایی خشن، خشونت‌های افراطی، آزارها و دیگر هراسی‌ها ایتالیا را در خود فرو برده است و این کشور را به سویی می‌برد که ایدئولوژی‌های افراطی و فاشیستی را بار دیگر به رسمیت بشناسد. گفته می‌شود میانگین نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مهم صورت گرفته حاکی از آن است که ائتلاف جناح راست برلوسکنی که شامل احزب «فورزا ایتالیا»، لیگ و حزب راست افراطی «برادران ایتالیا» می‌شود، در صدر قرار دارد اما از اکثریت در پارلمان برخوردار نخواهد بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مگه مجوز داشتن اومدن راپیمای کردن .ای بابا این ایتالییها چقدر کافران. چطور بدون مجوز اومدن اعتراض کردن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج