۶۸۴۲۳۸
۴ نظر
۵۰۰۰
۴ نظر
۵۰۰۰
پ

جنیدی: نباید قانون سلیقه‌ای اجرا شود

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: ما به یک وفاق ملی نیازمندیم .

ایسنا: لعیا جنیدی در مراسم سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری که در سالن مجتمع امام علی (ع) در ارومیه برگزار شد افزود: ما برای حفظ امنیت کشور و محافطت از آن نیازمند تقویت قدرت گفت‌وگو با همدیگر هستیم و باید به عدم توانایی گفت‌وگو با همت جمعی پایان دهیم تا به وفاق ملی برسیم.

وی با تاکید بر اینکه مسئله فردیت در مقابل اهمیت وجود کشور مهم نیست افزود: باید کشور برای نسل‌های بعدی باقی بماند و همه با تمام توان، با هر اعتقاد و هر نوع ارزش اخلاقی برای حفظ کشور و برقراری گفت و گوی تمام عیار ملی که بتواند ما را به نقطه وفاق برساند گام بردارد.

جنیدی با بیان اینکه ما به اعتماد متقابل دولت و ملت برای پیشرفت کشور نیاز داریم و این اعتماد متقابل از گفت و گوی متقابل حاصل می شود تصریح کرد: اگر حرف دولت مورد سوء تعبیر ملت و حرف ملت مورد سوء تعبیر دولت قرارگیرد هیچگاه شاهد پیوستگی بین دولت و ملت نخواهیم بود و تا زمانی که نیاموزیم چگونه با هم حرف بزنیم همیشه باید نگران این سوء تعبیر باشیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: برای هرجامعه ای که خواهان پیشرفت است باید انسجام خوبی بین دولت و ملت برقرار شود باید ملت و دولت برای پیشرفت با هم منسجم باشند و این یکپارچگی بیش از هر جامعه ای برای ایران لازم است.

وی قوه قضائیه را نماد حاکمیت قضایی دولت دانست و گفت: قوه مقننه باید قوانینی را وضع کند که رشد و تعالی جامعه را تضمین کند .

جنیدی گفت: تمام کسانی که پایبند قانون هستند تحت صیانت سیاسی و قانونی قرار دارند.

معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه طبق قانون اساسی همه مردم باید دربرابر قانون مساوی باشند افزود: قانون مدون در جامعه حتی با وجود نقایص آن باید بی هیچ تبعیضی اجرا شود و همگان در برابر آن مساوی هستند پس نباید قانون سلیقه ای اجرا شود.

وی قانونی را عادلانه دانست که موجب رشد جمعی و فردی شود و گفت: قانونی عادلانه است که جامعه و کشور را بالغ کند و برای آن رشد و تعالی در تمامی جنبه ها را به ارمغان بیاورد.

جنیدی آرمانخواهی را موتور محرکه هرکشور دانست و گفت: ملتی که آرمان خواه باشد باید در مسیر رشد و بالندگی کشور گام بردارد.

معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه هم استقلال نهاد وکالت و هم استقلال نهاد قضاوت نیاز است خاطرنشان کرد: علاوه بر استقلال این دو نهاد، استقلال وکلا و قضات نیز لازم است.

وی با اشاره به اهمیت استقلال وکلا افزود: استقلال وکلا یک خواسته صنفی نیست بلکه به سبب حق دادخواهی ملت، وکیل نیاز به استقلال دارد تا وظایف خود تنظیم گری اش را از این طریق بخوبی انجام دهد.

جنیدی با اشاره به آذربایجان غربی به عنوان ایرانی کوچک که ترکیبی از ادیان و اقوام مختلف است گفت: تمامی اقوام و ادیان مختلف با همدلی و بردباری در کنار هم زندگی می کنند که این همدلی و انعطاف ستودنی است.

معاون حقوقی رئیس جمهور ادامه داد: درحالی که در بسیاری از کشورها بدلیل وجود ادیان مختلف خشونت ها و هتک حرمتهای انسانی بیشماری می شود ولی در ایران بدلیل فرهنگ غنی، اقوام و ادیان مختلف در ان با صلح و ارامش و همدلی زندگی می کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      قانون درهر شهری از ایران یک مدل یا سلیقه ای است.

    • بدون نام

      واقعا چرا کشور ما همه در یک مسیر برای پیشرفت کشور نیستن نه شیعه با شیعه خوب نه با سنی تا کی میخواهیم به هم دیگه توهین کنیم چرا قانون برای همه یکسان نیست با اینکه دین ما و آرمانهای آن بشار خوبه ولی چرا در کشور ما فقط در حد شعار تا وقتی یه عده حق بیشتری برای خود میخواهن هیچ وقت دولت مردم به یک نقطه مشترک نخواهند رسید تا وقتی یکی بنز سوار میشود وبه یک پراید سوار زور میگوید وضعت همین است وقتی یک دولتی یک ماشین ۱۰۰ میلیونی سوار میشود یک شهروند عادی هم باید بتواند یک ماشین ۵۰ میلیونی سوار شود چرا تضاد اینقدر زیاد تا وقتی تضاد هست نه رابطه دولت و ملت خوب میشود نه رابطه بین مردم هرکس به فکر جیب خود خواهد بود اگر بعد از انقلاب همه به فکر همدیگر بودیم و همه برای هدف و آنهم پیشرفت کشور تلاش میکردیم امروز در اج بودیم نه کسی میتوانست ما را تحریم کند نه کسی دوست داشت ما را تحریم کند ولی وقتی اختلاف مخصوصا اختلاف طبقاتی باشد زمینه برای دخالت همه فراهم است اگر دیگران در کشور ما دخالت میکنن بخاطر اینکه خودمون راه بهش نشون داده ایم از ماست که بر ماست

    • بدون نام

      همه ادمهاتابع قانون باشند این قانون نمیگه جیب زنی نکنیدهمه حرف گفتگو میزنن نسا اینده تاچندسال دیگه بااین بساطی گه هست کم میاره الان که ماییم توزندگی موندیم

    • میثم

      بله .. قانون را میشود تغییر داد که بعضی از افراد سود و منفعت ببرند و دیگران ضرر کنند.
      اما حکم و دستورات خداوند را نمیشود تغییر داد و همه سود و منفعت می برند .
      .... با قانون میشود ظلم کرد .... اما با احکام و قوانین خداوند نمیشود ....

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج