جاباما
۶۸۶۶۲۴
۱ نظر
۵۰۲۲
۱ نظر
۵۰۲۲
پ

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

کورن داگ‌ها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند.

ماهنامه سفره ایرانی: کورن داگ‌ها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند.

مواد لازم:

  • هات داگ: یک کیلوگرم
    آرد: ۳ پیمانه
    بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
    عصاره مرغ: یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
    تخم مرغ: ۲ عدد
    عسل: 2 قاشق سوپ خوری
    آب معدنی: یک و یک دوم پیمانه
    نمک: یک قاشق چای خوری
    روغن: برای سرخ کردن

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

طرز تهیه:

  1. آرد و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  2. فلفل سیاه و عصاره مرغ را اضافه کنید.
  3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
  4. عسل و آب معدنی را به تدریج اضافه کنید.
  5. نمک افزوده و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. خمیر به دست آمده را در یک ظرف استوانه ای باریک بریزید.
  7. سیخ چوبی در هر یک از هات داگ ها فرو کنید
  8. آنها را به خمیر آغشته کرده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
  9. کورن داگ ها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
  10. سپس سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      پس چرا کورن نداره؟ مگه با آرد ذرت درست نمیشه؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج