طرز تهیه پوره باقلا
۶۸۸۳۰۳
۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۳
۱۶۴۹۷ 
از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.

ماهنامه سفره ایرانی: از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.

میزان سرو: 4 الی 6

مواد لازم:

  • باقلا: 500 گرم
    پیاز (ریز خردشده): یک عدد
    روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
    شکر: یک قاشق چای خوری
    لیموترش: نصف یک عدد
    نمک: یک قاشق چای خوری
    آب گرم: به مقدار لازم

مواد لازم تزیین:

  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
    لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
    شبت (تازه): 4 الی 5 عدد

پوره باقلا

طرز تهیه:

  1. باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل 2 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
  2. پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.
  3. سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود 4 انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.
  4. اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.
  5. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.
  6. پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. سپس پوره را از قالب درآورید و به همراه روغن زیتون، شبت خردشده، برش های لیموترش سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج