۶۸۹۷۲۶
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

فقط ۸۰۰ تخت سوختگی در کشور وجود دارد

رئیس تنها بیمارستان فوق تخصصی درمان سوختگی تهران به بهانه نزدیک بودن چهارشنبه‌سوری، درباره کبودهای تجهیزاتی در زمینه درمان سوختگی می‌گوید: «نیاز کشور به تخت سوختگی حداقل ۲۵۰۰ تخت است اما در حال حاضر فقط ۸۰۰ تخت سوختگی در کشور وجود دارد که نزدیک به ۵۰ درصد این تخت‌ها هم کاملاً مجهز و استاندارد نیستند.»

اعتماد آنلاین: رئیس تنها بیمارستان فوق تخصصی درمان سوختگی تهران به بهانه نزدیک بودن چهارشنبه‌سوری، درباره کبودهای تجهیزاتی در زمینه درمان سوختگی می‌گوید: «نیاز کشور به تخت سوختگی حداقل ۲۵۰۰ تخت است اما در حال حاضر فقط ۸۰۰ تخت سوختگی در کشور وجود دارد که نزدیک به ۵۰ درصد این تخت‌ها هم کاملاً مجهز و استاندارد نیستند.»

سالانه ۲۵ هزار نفر در ایران دچار سوختگی می‌شوند و ۲ هزار نفر هم جانشان را به دلیل آسیب‌های ناشی از سوختگی از دست می‌دهند. با این وجود در کل کشور فقط چهار بیمارستان تخصصی سوختگی وجود دارد که یکی از آنها در تهران قرار دارد.

مصطفی ده‌مرده‌ای رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی مطهری که تنها بیمارستان سوختگی تهران است با نزدیک شدن به چهارشنبه‌سوری این روز را بهانه‌ای برای پرداختن به کمبودهایی که در زمینه درمان بیماران سوختگی وجود دارد، می‌داند و به اعتمادآنلاین می‌گوید: «درمان سوختگی بسیار پرهزینه است البته بیمارانی که در بیمارستان‌های دولتی مانند شهید مطهری درمان می‌شوند تا زمانی که بستری باشند هزینه چندانی پرداخت نمی‌کنند اما هزینه ادامه درمان مانند تهیه پانسمان‌های تخصصی، جراحی پلاستیک، درمان‌های توان‌بخشی و برخی از داروها واقعاً بالا است به همین دلیل برخی از کسانی که دچار سوختگی شده‌اند قادر به ادامه روند درمان نیستند و دچار مشکل می‌شوند.»

وزارت بهداشت سالانه ۲۳ میلیارد تومان یارانه برای درمان بیماران سوختگی اختصاص می‌دهد اما این مبلغ کافی نیست. ده‌مرده‌ای این موضوع را تأیید می‌کند و می‌گوید: «در کنار کم بودن یارانه این حوزه، ما با کمبود جدی تخت‌های تخصصی سوختگی در کشور و حتی در همین پایتخت مواجه هستیم. در حال حاضر به‌جز بیمارستان شهید مطهری، در بیمارستان یافت‌آباد هم تعدادی تخت سوختگی وجود دارد که به‌هیچ‌وجه جوابگوی نیاز پایتخت نیست. در کل کشور ۸۰۰ تخت سوختگی وجود دارد که نزدیک به ۵۰ درصد آن‌ها کاملاً مجهز و استاندارد نیستند. این درحالی است که نیاز واقعی کشور حداقل ۲۵۰۰ تخت مجهز و استاندارد است. همین موضوع باعث می‌شود که خیلی از کسانی که دچار سوختگی شده‌اند و نیاز به درمان سرپایی دارند هم به مشکل برمی‌خورند و به درمان مناسب دسترسی ندارند.»

او بسیاری از بیماران سوختگی را از افرادی می‌داند که متعلق به طبقه ضعیف جامعه هستند، ده‌مرده‌ای می‌گوید: «معمولاً حوادث سوختگی در مناطق فقیرنشین اتفاق می‌افتند و یا کسانی را درگیر می‌کنند که به دلیل فقر با مواد اشتعال‌زا آن هم به صورت غیراستاندارد سر و کار دارند. این موضوع وقتی در کنار درمان حساس و گران قرار می‌گیرد مشکل را چند برابر می‌کند.»

ده‌مرده‌ای، هزینه ساخت تخت بیمارستانی سوختگی را متناسب با تعرفه‌های درمان سوختگی نمی‌داند و می‌گوید: «ساخت هر تخت سوختگی مجهز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد. همین موضوع باعث می‌شود که تهیه تخت سوختگی به‌صرفه نباشد. به هر حال باید در همه شهرها مراکز درمانی حداقل مجهز به امکانات درمان اولیه بیماران سوختگی باشند.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مهشید

      اره ماشالا کشورمون خیلی امکاناتش بالاس

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج