۷۰۱۱۷۵
۳ نظر
۵۰۰۶
۳ نظر
۵۰۰۶
پ

سایه رکود بر بازار لوازم‌ خانگی

رئیس اتحادیه لوازم‌خانگی همدان با اشاره به نوسانات نرخ ارز در روزهای اخیر، گفت: با افزایش قیمت دلار شرکت‌های تولیدکننده فروش خود را بسته‌اند.

خبرگزاری ایسنا: رئیس اتحادیه لوازم‌خانگی همدان با اشاره به نوسانات نرخ ارز در روزهای اخیر، گفت: با افزایش قیمت دلار شرکت‌های تولیدکننده فروش خود را بسته‌اند.

عبدالرضا خانجانی اظهار کرد: قیمت‌هایی که هم‌اکنون در بازار وجود دارد با قیمت دلار ۳۷۰۰ تومانی بوده و قرار بود با دلار ۴۷۰۰ تومانی شرکت‌ها ۲۰ درصد به قیمت خود اضافه کنند.

وی با تأکید بر اینکه با وضع موجود در بازار پیش‌بینی می‌‎شود رکود عمیقی در بخش لوازم‌خانگی داشته باشیم، تصریح کرد: هم‌اکنون با افزایش قیمت دلار شرکت‌ها فروش خود را بسته‌اند و کسی نه خرید دارد و نه فروش، حتی برخی فروش خود را تعطیل کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه با وضع موجود در بازار پیش‌بینی می‌‎شود رکود عمیقی در بخش لوازم‌خانگی داشته باشیم چرا که مردم توان خرید ندارند، اظهار کرد: به طور متوسط در سال گذشته قیمت لوازم‌خانگی بین ۱۰ تا ۱۵ درصدافزایش داشته است که امسال پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته باشد.

وی در پاسخ به این سوال ایسنا که چرا کسبه‌ای که کالاهای خود را به نرخ قبل خریداری کرده‌اند، با نرخ جدید دلار به فروش می‌رسانند، یادآور شد: کسبه سرمایه محدودی دارند، قرار نیست جنس را قیمت با قدیم بفروشند و دوباره همان کالا را با نرخ جدید بخرند بنابراین برای اینکه حفظ سرمایه داشته باشند باید براساس نرخ جدید خرید و فروش کنند.

رئیس اتحادیه لوازم‌خانگی همدان با اشاره به اینکه قرار نیست فروشندگان ۲ عدد یخچال را بفروشند و با پول آن یک عدد یخچال بخرند، اظهار کرد: کسبه همدان در نهایت ۱۰۰ قلم جنس در فروشگاه خود دارند که در حال چرخش است و قرار نیست وقتی قیمت‌ها افزایش می‌یابد به قیمت قدیم بفروشند.

90 درصد کالاهای مورد استفاده در کشور غیرایرانی است

وی درباره حمایت از کالای ایرانی ادامه داد: در صنعت لوازم‌خانگی غیر از کالاهایی که از ۴۰ سال پیش تولید می‎شوند، کالایی به اسم کالای ایرانی وجود ندارد.

خانجانی با تأکید بر اینکه ۹۰ درصد کالاهای مورد استفاده در کشور غیرایرانی است، بیان کرد: ۹۰ درصد کالاهای مصرفی غیرایرانی بوده و فقط در کشور مونتاژ شده و برند ایرانی می‌گیرند.

وی با بیان اینکه چیزی به اسم تولید در مملکت وجود ندارد، یادآور شد: قطعات لوازم‌خانگی از کشورهای مختلف وارد کشور می‎شوند و با نصف قیمت موجود در بازار مونتاژ می‌شوند.

رئیس اتحادیه لوازم‌خانگی همدان با تأکید بر ارتباطات گسترده تجاری و صنعتی با کشورهای صاحب تکنولوژی، گفت: تا زمانی‌که اقتصاد کشور آزاد نباشد و ورود تکنولوژی نداشته باشیم، نمی‌توانیم کالای ایرانی داشته باشیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مهسا محمدی

      گند زدین ب همه چی رفت دیگ تمام ای لعنت به همتون

    • بدون نام

      اونوقت میگن چرا مردم کالای داخلی نمیخرن جلوی فروشتونو ببندین مردم میرن کالای قاچاق میخرن

    • بدون نام

      چقدر منطقی صحبت کرد قرار نیست دو کالا بفروشند و یک کالا بخرند ( سرمایه کار از کاسب است ) , پس پول اون یکی رو مردم باید بپردازنند = دزدی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج