۷۰۴۳۰۵
۳ نظر
۵۰۰۶
۳ نظر
۵۰۰۶
پ

حقوق و مزایای مددکاران افزایش می‌یابد

مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه سازمان بهزیستی کشور به دنبال افزایش حقوق و مزایای مددکاران است، گفت: امسال شاهد افزایش حقوق مددکاران می‌شویم تا شاید بتوان بخش کمی از زحمات این تلاش گران را جبران کنیم.

خبرگزاری ایسنا: مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه سازمان بهزیستی کشور به دنبال افزایش حقوق و مزایای مددکاران است، گفت: امسال شاهد افزایش حقوق مددکاران می‌شویم تا شاید بتوان بخش کمی از زحمات این تلاش گران را جبران کنیم.

مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی در مراسم گرامیداشت روز مددکاری اجتماعی با اشاره به اهمیت این روز اظهار کرد: در تقویم کشور روز ولادت امام علی (ع) روز مددکار نامیده شده است، مددکاری، پیشه‌ای با ارزش است که از امامان معصوم الگو گرفته شده و ما مددکاران این افتخار را داریم که کار مددکاری را برای حل مشکلات دردمندان و مددجویان انجام می‌دهیم .

محسن ارشدزاده با بیان این‌که مددکاری، کاری علمی، اخلاقی و هنری محسوب می‌شود، افزود: معتقدم مددکاران از لحاظ علمی و تخصصی باید مهارت و توانایی علمی لازم را کسب کنند و این کار باید ریشه و پشتوانه علمی داشته باشد بر همین اساس توصیه می‌کنم همکاران از لحاظ علمی به مهارت علمی مسلط باشند.

وی ادامه داد: مددکاری کاری اخلاقی است، چرا که مددکار با افراد آسیب دیده، محروم و... سرو کار دارد، بنابراین انسانیت و معنویت و اخلاق در این کار حائز اهمیت است، در این شغل باید مددجوی دردمند که با کوله باری از مشکلات به مددکاران مراجعه می کند با صبر و حوصله مورد توجه قرار گیرد، لازمه مددکاری بهتر ارتقای صبر و حوصله و ظرفیت تحمل شنیدن گرفتاری های مددجویان است، چرا که در مرحله ی اول باید صبر و بردباری و اخلاق را ارتقا دهیم تا بتوانیم خدمات را به درستی و با رضایت و لبخند به مددجویان ارائه دهیم.

وی مددکاری را کاری هنری عنوان کرد و افزود: مددکاران باید با استفاده از علم، اخلاق و انسانیت توانایی حل مشکلات را داشته باشند، با توجه به این‌که برخی از مددجویان با مشکلات متعددی مواجه هستند، بنابراین این هنر مددجو است که با هنر خود هریک از مشکلات آن ها را با برنامه ریزی حل کند.

مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به این‌که بیش از ۹۰۰ مددکار در استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم مددکاری می‌کنند، افزود: حدود ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم در ارتباط با مشکلات مددجویان و ۳۰۰ نفر از مددکاران در استان به صورت مستقیم در سه حوزه توان بخشی، اجتماعی و پیشگیری فعالیت می‌کنند به طوری که یک سوم همکاران در بهزیستی به صورت مستقیم و دو سوم نیز به صورت غیر مستقیم کار مددکاری انجام‌ می دهند.

وی ضمن قدردانی از مددکاران بخش دولتی و غیردولتی، گفت: در بخش‌های غیر دولتی از جمله کلینک های مددکاری، موسسات خیریه‌ای و شرکای اجتماعی استان بیش از ۲۰۰ نفر مددکاری می‌کنند، معتقدم خیرانی که در استان حامی مددجویان بهزیستی هستند با نیت خیرخواهانه کار مددکاری انجام می دهند.

همزمان با گرامیداشت روز مددکار اجتماعی با حضور نائب رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران و مدیران استانی از مددکاران نمونه استانی در تبریز تجلیل شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      شما لطف کن اول حق معلول رو ازگلوش نگیر بعد حق مددکار جای خود از اسفند تاحالا افزایش مستمری بهزیستی روقطع کردید برای چی؟زورتون فقط به همین قشر میزسه نفرین هزاران خانواده پشت سرتونه

    • بدون نام

      فقط به فکر مددکاران هستین پس معلولین چی میشه

    • بدون نام

      الان.... بعدمی بینی ۱۰%افزایش یافته الهی ۱۰۰۰۰بلاگرفتاربشین چراراجع به درصدافزایش مردم راکنجکاوپی کنید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج