۷۱۷۵۳۲
۶ نظر
۵۰۰۶
۶ نظر
۵۰۰۶
پ

وعده‌های غذایی را در ماه رمضان حذف نکنید

یک متخصص تغذیه بر صرف هر سه وعده غذایی در ماه مبارک رمضان جهت پیشگیری از مشکلات دستگاه گوارش تاکید کرد.

خبرگزاری ایسنا: یک متخصص تغذیه بر صرف هر سه وعده غذایی در ماه مبارک رمضان جهت پیشگیری از مشکلات دستگاه گوارش تاکید کرد.

دکتر مهنوش صمدی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی برای استراحت دستگاه گوارش است، گفت: دراین ماه باید با رژیم مناسب به دستگاه گوارش فرصت استراحت داد و باید از هرگونه پرخوری و کم خوری در این ماه به طور جد اجتناب کرد.

وی با تاکید بر صرف سه وعده غذایی افطار، شام و سحری در ماه مبارک رمضان، گفت: هیچ وقت نباید یکی از این وعده‌ها حذف شود و همان طور که پرخوری دراین ماه می تواند آسیب رسان باشد، کم خوری نیز مشکل ساز است.

صمدی افزود: در همین راستا افراد باید هر سه وعده را داشته و برای هر وعده مواد غذایی مناسبی مصرف کنند.

این متخصص تغذیه افطار را یکی از وعده ‎ ‌های مهم ماه مبارک رمضان عنوان کرد و افزود: از آنجا که روزه‌های ماه مبارک در فصل بهار طولانی مدت است و معده برای مدت طولانی خالی می ماند، توصیه اکید این است که وعده افطار با نوشیدن مایعات شیرین آغاز شود.

صمدی افزود: دمای مایعات صرف شده در افطار بهتر است معادل دمای بدن باشد و در کنار نوشیدن این مایعات بهتر است از غذاهای بسیار سبک مثل انواع سوپ، آش و حلیم بدون روغن استفاده شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: معده روزه داران مدت طولانی خالی بوده و نباید با صرف غذاهای سنگین در لحظات اولیه افطار آن را دچار شوک کرد.

صمدی افزود: توصیه می‌شود وعده شام حتما نیم تا یک ساعت بعد از افطار صرف شود تا معده کم کم بتواند غذاها را هضم کند و برای این وعده نیز توصیه می‌شود از غذاهای سبک مانند گروه پروتئین ‎ ‌ها شامل انواع گوشت، لبنیات و نیز حبوبات استفاده شود.

وی توصیه کرد: در فاصله بین افطار تا شام نیز باید مایعات به تدریج نوشیده شود تا حجم زیادی مایعات همزمان وارد بدن نشود.

این متخصص تغذیه وعده سحری را مهمترین وعده غذایی درماه مبارک رمضان عنوان کرد و افزود: حذف این وعده غذایی می تواند آسیب‌های جدی به فرد بویژه برای نوجوانان که درسن رشد هستند، وارد کند. همچنین حذف وعده سحری می تواند موجب افت قند خون، بی حوصلگی و بوی بد دهان شود.

به گفته این متخصص تغذیه حذف وعده سحری ارتباطی با کاهش وزن ندارد و تنها مشکلاتی را برای بدن به وجود می آورد.

صمدی در ادامه منابع فیبردار شامل انواع نان سبوس دار، برنج، انواع میوه و حبوبات وسبزیجات را برای وعده سحری بسیار مناسب دانست وافزود: بر خلاف وعده افطار توصیه می‌شود افراد از نوشیدن مایعات شیرین ومصرف قندهای ساده در وعده سحری اجتناب کنند، زیرا مصرف این مواد در وعده سحری موجب گرسنگی افراد درطول روز می‌شود.

وی افزود: همچنین افراد باید از مصرف انواع غذاهای سرخ شده و نوشیدنی های گازدار و دوغ در این وعده خودداری کنند، زیرا مصرف این مواد موجب تشنگی و سوءهاضمه می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      از تیتر خبر یه لحظه احساس کردم صبحانه و نهار و شام رو نباید حذف کرد! خخخخخخ این چه تیتریه آخه! خخخخ

      پاسخ ها

      • Mos

        خوب گفتی دمت گرم خخخخخخ

    • بدون نام

      منظورتون صبحانه و ناهاره !؟

    • بدون نام

      حتی نهار ؟ :))))

    • bsaa

      دیگه وعده ای نمانده حذف نکنیم

    • بدون نام

      این اقا حالش خوش نیست کجا زندگی میکنه کدام صبحانه و ناهار و شام ..بروخدا کمکت کنه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج