۷۲۲۷۶۲
۳ نظر
۵۰۲۵
۳ نظر
۵۰۲۵
پ

شهری که هیچ زباله ای تولید نمی کند

آیا از نظرتان جدا کردن زباله‌های‌ تر و خشک کار دشواری است؟ پس فکر کنید ساکنان کامیکاتسو، شهر کوچکی در جنوب غربی ژاپن چه می‌کنند که محبورند زباله هایشان را به ۴۵ دسته مختلف تقسیم کنند.

برترین‌ها : آیا از نظرتان جدا کردن زباله‌های‌ تر و خشک کار دشواری است؟ پس فکر کنید ساکنان کامیکاتسو، شهر کوچکی در جنوب غربی ژاپن چه می‌کنند که محبورند زباله هایشان را به ۴۵ دسته مختلف تقسیم کنند. در مرکز جمع آوری زباله این شهر سطل‌های مجزایی برای انواع محصولات وجود دارد: روزنامه، مجله، کارتن، در‌های فلزی بطری، بطری‌های پلاستیکی، قوطی‌های آلومینیومی، قوطی‌های استیل، قوطی‌های اسپری، چراغ‌های فلوئورسنت و ... شاید فکر کنید این کار آدم را از پا درمی آورد، اما ساکنان کامیکاتسو برای این کار هدف دارند: تولید زباله صفر و تا کنون ۸۰ درصد به موفقیت رسیده اند.
شهری که هیچ زباله ای تولید نمی کند
کامیکاتسو هم مثل هر شهر دیگری در جهان زباله هایش را دفع می‌کرد، آن‌ها را دفن می‌کرد یا می‌سوزاند. با سوزاندن زباله حجم زیادی از گاز‌های گلخانه‌ای تولید می‌شود و محل‌های دفن زبالههم محیط زیست را آلوده می‌کنند. بنابراین مردم کامیکاتسو تصمیم به تغییر گرفتند؛ و در سال ۲۰۰۳ مفهوم «زباله صفر» را معرفی کردند.
در آغاز برای همه سخت بود. شستن و دسته بندی زباله‌ها فرآیند سخت و زمان بری بود. بطری‌های شیشه‌ای و پلاستیکی باید از درشان جدا شده و بر اساس رنگ دسته بندی شوند. بطری‌های پلاستیکی سویا سس و روغن باید از بطری‌های حاوی آب معدنی و چای سبز جدا شوند. هر پلاستیک یا کاغذی که به بطری‌ها چسبیده باید جدا شود. روزنامه‌ها و مجلات در دسته‌های مرتب جمع شده و با یک نخ بسته شوند.
شهری که هیچ زباله ای تولید نمی کند
هیچ ماشینی برای جمع آوری زباله از خانه‌ها نمی‌آید، بنابراین ساکنان مجبورند خودشان زباله هایشان را به مرکز بازیافت ببرند. سپس کارکنان مرکز بررسی می‌کنند که زباله‌ها به درستی جدا و مرتب شده باشند. لباس ها، زیورآلات و سایر وسایل استفاده شده‌ای که افراد دیگر به آن نیاز ندارند به فروشگاه بازیافت انداخته برده و با چیز‌هایی که افراد دیگر آورده اند بدون هیچ هزینه‌ای عوض می‌شود. زنان شهر در یک کارخانه محلی چیز‌های جدیدی با کالا‌های ناخواسته می‌سازند، مثل خرس تدی از کیمونوی کهنه.
در واقع این زحمت زیاد تبدیل به سبک زندگی کامیکاتسو شده است و مردم نگاه متفاوتی به زباله دارند. آن‌ها با دقت بیشتری می‌خرند، استفاده می‌کنند و دور می‌ریزند. در نهایت این شهر ۱۷۰۰ نفری آنقدر در بازیافت پیشرفت کرد که تنها ۲۰ درصد زباله‌های تولیدی دفن می‌شوند و امیدوارند این درصد تا را تا سال ۲۰۲۰ به صفر درصد برسند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      وقتی تو کشور همه چی سر جای خودش باشه آدم وقت میکنه به زباله هم فکرکنه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        تو اون کشور همه افراد سر جاشون هستن بسته به تحصیلات و معلوماتشون و تخصصشون.... مثل ایران.خخخخخ

    • آرزو

      من جدا میکنم خشک و تر رو اما شهرداری یه زحمت نداده به خودش یه سطل بزاره سر کوچه میزاریم کنار جدول تا ساعت دوازده شب که ماشین زباله بیاد گربه ها تیکه و پاره اش میکنن نظم و مدیریت عالی داره بیداد میکنه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج