۷۴۹۸۷
۵ نظر
۵۶۳۹
۵ نظر
۵۶۳۹
پ

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن

در این مطلب، ۵ نوع غذای آسیایی به شما آموزش داده ایم که بیشتر آنها ساده هستند و سریع نز حاضر می شوند. بخش اعظم این غذاها را سبزیجات تشکیل داده اند.

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن





برترین ها: در این مطلب، 5 نوع غذای آسیایی به شما آموزش داده ایم که بیشتر آنها ساده هستند و سریع نز حاضر می شوند. بخش اعظم این غذاها را سبزیجات تشکیل داده اند.

شوید میگو با پلو

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن

مواد لازم

• یک قاشق غذاخوری کره
• 2/3 پیمانه تره فرنگی خرد شده
• ۱.۵ پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه نخود فرنگی
• یک قاشق چایخوری پودر عصاره مرغ
• 340 گرم میگوی پوست کنده
• دو پیمانه برنج پخته شده
• یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه

طرز تهیه

۱. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. تره فرنگی، هویج و نخود فرنگی ها را داخل آن دو تا سه دقیقه تفت دهید.

۲. پودر عصاره مرغ را در ¼ پیمانه آب داغ مخلوط کنید. میگو، برنج و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را ۵ دقیقه بپزید تا گرم شوند. سپس شوید را اضافه کنید. آنها را داخل ظرف بکشید و با شوید تازه سرو کنید.

سوپ بیف تریاکی

• تعداد: ۵ نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن

مواد لازم

• ۲۲۵ گرم فیله گوساله
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• یک عدد پیازچه بزرگ خرد شده
• 4 پیمانه آب
• یک پیمانه آب سیب
• دو عدد هویج خلالی شده
• ۱/۳ پیمانه برنج دانه بلند
• یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
• نصف قاشق چایخوری عصاره گوشت
• 3 حبه سیر رنده شده
• دو پیمانه بروکلی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری سس تریاکی

طرز تهیه

1. چربی های گوشت را جدا کنید و آنها را به شکل نوارهای باریک و نازک برش دهید. در یک قابلمه متوسط، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. آنها را با پیازچه به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا گوشت ها طلایی و برشته شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید.

2. در همان قابلمه، آب، آب سیب، هویج، برنج خام، زنجبیل، سیر و عصاره گوشت را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشند و سپس حرارت را کم کنید تا 15 دقیقه نیم جوش بمانند.

3. بروکلی را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر نیم جوش کنید و در آخر، سس تریاکی را اضافه و گرم سرو کنید.

بیف و سبزیجات فلفلی

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن

مواد لازم

• ۱۱۵ گرم اسپاگتی
• نصف پیمانه آب
• ۳ قاشق غذاخوری سس سویا
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• روغن
• یک پیمانه نخود فرنگی
• نصف پیمانه فلفل دلمه ای سبز یا قرمز
• یک حبه سر رنده شده
• یک پیمانه قارچ خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• ۳۴۰ گرم فیله گوساله

طرز تهیه

۱. اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید و گرم نگه دارید.

۲. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، آب، سس سویا، نشاسته ذرت، فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. تابه عمیق یا واگ (تابه چینی) را روی حرارت گرم کنید و کمی روغن بریزید. نخود فرنگی ها، فلفل دلمه ای و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر نیز تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. آنها را از تابه خارج کنید.

۴. کمی روغن داخل تابه بریزید و پس از داغ شدن، گوشت ها را سه تا ۴ دقیقه داخل آن تفت دهید. گوشت ها را کنار تابه بگذارید. سس را وسط تابه بریزید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. سبزیجات را به تابه اضافه کنید و همه مواد را یک دقیقه روی حرارت با هم مخلوط کنید. در آخر اسپاگتی را اضافه کنید.

سوپ نودل و مرغ پر ادویه

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن

مواد لازم

• دو پیمانه آب
• 400 گرم آب مرغ
• دو عدد پیازچه خرد شده
• دو قاشق چایخوری سس سویا
• دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ
• ۱/۸ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• دو پیمانه ¬باك‌ چوى (نوعى‌ كلم‌ برگ‌ چينى‌)
• یک عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
• 60 گرم نودل
• ۱.۵ پیمانه مرغ پخته و خرد شده

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، پیازچه، سس سویا، سیر، ادویه و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند. باک چوی، فلفل دلمه ای و نودل ها را اضافه کنید و بگذارید تا دوباره بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا ۵ دقیقه هم نیم جوش روی حرارت کم روی گاز باشند. در آخر، مرغ های پخته شده را اضافه و گرم سرو کنید.

آکاژو چیکن

• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: ۴ تا ۶ ساعت

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن

مواد لازم

• ۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده
• سه قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• 680 گرم مرغ
• ۴۵۰ گرم بروکلی
• 110 گرم قارچ تازه خرد شده
• نصف پیمانه آکاژو (بادام هندی)

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه سوپ قارچ،سس سویا و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ، قارچ و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.

۲. در قابلمه را بگذارید و به مدت ۴ تا۶ ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

۳. بادام هندی را به مخلوط مرغ اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید آن را با برنج پخته سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • افشين

      سس ترياكي؟؟؟؟؟؟؟
      اونوقت از چي درست ميشه؟؟؟؟
      امكانش هست مواد اوليه اش رو بگين!!

      پاسخ ها

      • محمد حسین

        جواب نمیدن که.منم چند وقت پیش پرسیدم جواب ندادن.
        این احتمالا همون شیره اشه درصد غنی سازیشو کاهش دادن شده سس!

    • بدون نام

      یکی از اقوام برای مساله کاری رفته بود کره میگف تو رستوران یارو هشت پا نیم پز گذاشته بوده جلوش! تازه میگفت ته بازو های قطع شده هشت پائه هنوز تو بشقاب تکون میخورده!!! یه کدبانو نیس بیاد طرز تهیه اینو بگه برا ما؟

    • بدون نام

      تریاکی یک روش پخت و پز ژاپنی است که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده است. در این روش بعد از خوابانیدن مواد اولیه (گوشت، ماهی، میگو، مرغ....) در سس تریاکی آن را کباب یا گریل می کنند. در واقع این سس تریاکی است که به غذا درخشش"تری" می دهد.

    • ملک بانو

      مواد لازم برای سس تریاکی:)
      سویا سس
      : یک سوم پیمانه
      سرکه بالزامیک: یک چهارم پیمانه
      شکر قهوه ای
      : یک چهارم پیمانه
      عسل: 1 قاشق غذاخوری
      فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
      سیر: 2 حبه: ریز یا رنده شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر
      زنجفیل تازه: 1 قاشق چایخوری، رنده شده
      پیازچه: 2 عدد، ریز شده

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج