۷۵۰۳۵۷
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

محققان میکروب ۳.۲۲ میلیارد ساله کشف کردند

محققان دقیق ترین نشانه های حیات میکروبی در خشکی را در منطقه ای از آفریقای جنوبی کشف کرده اند. این نشانه بقایای فسیلی به قدمت ۳.۲۲ میلیارد سال قبل است.

خبرگزاری مهر: دانشمندان قدیمی ترین نشانه های تعیین کننده از حیات روی زمین را یافته اند.

این نشانه، بقایای فسیلی یک حیات میکروبی با قدمت ۳.۲۲ میلیارد سال در کمربند Barberton Greenstone واقع در آفریقای جنوبی است.تا به امروز دانشمندان تصور می کردند ارگانیسم های اولیه ۲.۷ میلیارد سال قبل از اقیانوس ها به نخستین ابرقاره جهان منتقل شده اند. زیرا در آن زمان اقیانوس بخش اعظم سیاره خاکی را پوشانده بود.اما آخرین شواهد کشف شده ۵۰۰ میلیون سال قبل از این تاریخ است.

محققان میکروب ۳.۲۲ میلیارد ساله کشف کردند

سه میلیارد سال قبل زمین مملو از آب و اتمسفر آن غنی از متان بود. در نتیجه باکتری هایی که از اکسیژن تغذیه می کرد، در نزدیکی دریچه های ریزی تجمع می کردند که در کف اقیانوس وجود دارد. هنگامیکه خشکی در زمین ظهور کرد، بخش هایی از بستر دریا نیز به سمت سطح زمین رانده شد.

نخستین ابرقاره که Kenorland نام گرفته تا ۲.۷ میلیارد سال قبل به طور کامل تشکیل نشده بود و کارشناسان پیش از این معتقدند بودند نخستین میکروب های ساکن خشکی به این زمان تعلق دارند. همچنین نمونه هایی از ارگانیسم های آغازین که به ۲.۷ میلیارد سال قبل تعلق دارد در منطقه ای متفاوت در کمربندBarberton Greenstone آفریقای جنوبی کشف شده بود.

این درحالی است که تحقیقی که سال گذشته انجام شده نشان می دهد میکروب های کشف شده روی آتشفشان ۳.۵ میلیارد ساله در منطقه Pilbara غرب استرالیا نیز احتمالا در خشکی می زیسته اند. این شواهد شامل حباب هایی است که در یک مایع میکروبی چسبناک و لایه هایی از صخره رسوبی (که به وسیله میکروارگانیسم های باستانی به وجود آمده اند) گیر افتاده اند. با این وجود یافته ها کامل نبود.

به هرحال تحقیق جدید توسط دانشمندان به رهبری مارتین هامون از انستیتو مطالعات دریایی اروپا انجام شده است. آنها توانسته اند نخستین نشانه های تعیین کننده حیات را کشف کرده بودند.تحقیق آنها نشان دهنده قدیمی ترین و کم ابهام ترین نشانه های حیات روی خشکی در ۳.۲ میلیارد قبل است. محققان در این تحقیق صخره های رسوبی را بررسی کردند که نشانه هایی از باکتری و نوعی آرکایا به نام «مت های میکروبی فسیل شده» را یافتند. آنها معتقدند این صخره های رسوبی زمانی بخشی از رودخانه باستانی دلتا بوده اند.

دانشمندان با تحلیل ایزوتوپ های طبیعی کربن و نیتروژن در نمونه های صخره به این نتیجه رسیدند. این نمونه ها با نمونه های دریایی تفاوت داشند. به این ترتیب میکروب ها متابولیسمی متفاوت برای زندگی در خشکی داشته اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • س

      ما تومملکتمون میکرب دایم هزار میلیارد ساله ازجاش تکون نخورده.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج