۷۷۳۷۳۶
۲ نظر
۵۰۰۸
۲ نظر
۵۰۰۸
پ

اسکلت پوشیدنی مبتنی بر پارچه

"اسکلت‌های پوشیدنی"(Exosuits) اساسا ربات‌هایی هستند که کاربران می‌توانند به راحتی آنها را بپوشند اما نکته این است که با اینکه پوشیدن این اسکلت‌ها آسان است اما وزن آنها زیاد است.

خبرگزاری ایسنا: "اسکلت‌های پوشیدنی"(Exosuits) اساسا ربات‌هایی هستند که کاربران می‌توانند به راحتی آنها را بپوشند اما نکته این است که با اینکه پوشیدن این اسکلت‌ها آسان است اما وزن آنها زیاد است.

اما اکنون پژوهشگران با تلاش‌های بسیار اسکلت پوشیدنی را توسعه داده‌اند تا کاربران بتوانند به صورت روزمره از آن استفاده کنند.

گروهی از دانشمندان "موسسه ویس دانشگاه هاروارد"(Harvard's Wyss Institute) ربات پوشیدنی را توسعه داده‌اند که به جای داشتن اجزای سخت مبتنی بر الیاف نرم است و هنگام حرکت کاربر نیز به طور خودکار سطح خود را تغییر می‌دهد.

آنچه که این ربات پوشیدنی را از سایر فناوری‌های پوشیدنی متمایز می‌کند، طراحی مبتنی بر پارچه و فرم آن است.

اسکلت پوشیدنی مبتنی بر پارچه

این پژوهش توسط "کانر والش"(Connor Walsh) مهندس مکانیک و مهندس پزشکی رهبری شده است. با اسکلت پوشیدنی مذکور کاربران به راحتی می‌توانند حرکت کنند. همچنین این اسکلت بیرونی یک ابزار سبک تحرک برای افراد معلول نیز محسوب می‌شود.

در این محصول پوشیدنی، اجزا پارچه‌ای نرم در اطراف کمر، ران و پاها بسته شده و سپس به یک سیستم حرکتی که در درون کوله پشتی تعبیه شده است، قلاب و متصل می‌شود. این کار سبب می‌شود تا هنگام راه رفتن فشار تنها به یک ناحیه از بدن کاربر وار نشود.

"دیوید پری"(David Perry) یکی از مهندسان این پژوهش گفت: در این اسکلت پوشیدنی ما سعی کردیم تا یک محصول قابل پوشش راحت که بسیار سبک است و عملکرد قوی نیز دارد را توسعه دهیم.

اسکلت پوشیدنی مبتنی بر پارچه

همانطور که کاربران این اسکلت را پوشیده و شروع به راه رفتن می‌کنند، سیستم کنترل این محصول، توزیع فشار وارده به مفاصل مچ پا را ردیابی می‌کند. ربات پوشیدنی مذکور می‌تواند به افراد مسن که هنوز توانایی تحرکات جزئی را داشته اما به کمک نیاز دارند نیز کمک کند.

این مطالعه در مجله " NeuroEngineering and Rehabilitation " منتشر شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بی نام

      دنیا به کجا رسید . ما ایرانی ها تو فکر این هستیم چطور دزدی اختلاس کنیم ...بعد میگن علم اگر درثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به ان دست پیدا میکنن. ...

      پاسخ ها

      • بی نام

        اگه نخبه های ماحمایت میشدنن کمتر از اینا نبودن ما تو خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا نخبه داریم که خیلی خوب حمایت میشن وپیشرفت ومقام میارن.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج