۷۹۱۴۰۳
۵ نظر
۵۰۱۱
۵ نظر
۵۰۱۱
پ

کالا‌های ایران بیشتر به کدام کشور‌ها می‌روند؟

فرود عسگری در تشریح جزئیات تجارت خارجی کشور گفت: صادرات غیر نفتی ایران در هفت ماهه سال‌جاری از مرز ۲۷ میلیارد دلار گذشت و به ۲۷ میلیارد و ۲۲۹ میلیون دلار رسید.

خبرگزاری ایلنا: فرود عسگری در تشریح جزئیات تجارت خارجی کشور گفت: صادرات غیر نفتی ایران در هفت ماهه سال‌جاری از مرز ۲۷ میلیارد دلار گذشت و به ۲۷ میلیارد و ۲۲۹ میلیون دلار رسید.

براساس تازه‌ترین آمار گمرک از تجارت خارجی هفت ماهه سال‌جاری، در این مدت حجم صادرات غیرنفتی ایران به ۶۷ میلیون و ۳۶۲ هزار تن رسیده است که ارزش آن رقمی برابر ۲۷ میلیارد و ۲۲۹ میلیون دلار می‌شود.

به این ترتیب مشاهده می‌شود که تا پایان مهر ماه سال‌جاری صادرات ایران نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۳ و ۳۵ صدم درصدی از نظر ارزش دلاری داشته است.

وی افزود : از سوی دیگر در همین مدت میزان واردات قطعی کالا به ایران ۱۸ میلیون و ۹۲۹ هزار تن به ارزش ۲۶ میلیارد و ۳۰۳ میلیون دلار بوده است.

واردات ایران در این مدت نسبت به هفت ماهه سال گذشته ۸ و ۶۸ صدم درصدی از نظر وزنی و ۱۱ و ۷ صدم درصدی از حیث ارزش دلاری کاهش داشته است.

اقلام عمده صادراتی

عسگری در ادامه به بیان جزئیات عمده ترین اقلام صادراتی کشور پرداخت و افزود : اقلام عمده صادراتی ایران در این مدت به ترتیب میعانات گازی به ارزش ۲ میلیارد و ۷۱۸ میلیون دلار و سهم ارزشی ۹ و ۹۸ صدم درصد، پروپان مایع شده به ارزش یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون دلار و سهم ارزشی ۴ و ۴۹ صدم درصد، سایر روغن‌های سبک و فرآورده‌ها به جز بنزین به ارزش ۹۸۰ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳ و ۶۰ صدم درصد، متانول به ارزش ۸۴۹ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳ و ۱۲ صدم درصد و پلی‌اتیلن گرید فیلم به ارزش ۶۹۱ میلیون دلار و سهم ارزشی ۲ و ۵۴ صدم درصد بوده است.

گزارش گمرک ایران حاکی از آن است که در مدت مذکور ۳۱ و ۴۲ صدم درصد از ارزش کل صادرات ایران مربوط به پتروشیمی‌ها، ۹ و ۹۸ صدم درصد مربوط به میعانات گازی و ۵۸ و ۶۰ صدم درصد مربوط به سایر کالاها بوده است.

اقلام عمده وارداتی به ایران

رئیس کل گمرک ایران در رابطه با اقلام عمده وارداتی به ایران گفت : اقلام عمده وارداتی در این مدت، شامل ذرت دامی به ارزش یک میلیارد و ۱۰۶ میلیون دلار و سهم ارزشی ۴ و ۲۱ صدم درصد، قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری ردیف ۸۷۰۳ بنزینی با حجم سیلندر ۲۰۰۰ سی‌سی با ساخت داخل ۱۴ تا کمتر از ۳۰ به استثنای لاستیک به ارزش یک میلیارد و ۹۶ میلیون دلار و سهم ارزشی ۴ و ۱۷ صدم درصد، برنج به ارزش ۹۸۵ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳ و ۷۵ صدم درصد، لوبیای سویا به ارزش ۷۸۹ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳ درصد و الکترود زغالی برای کوره‌ها به ارزش ۳۲۰ میلیون دلار و سهم ارزشی ۱ و ۲۲ صدم درصد بوده است.

کالاهای ایران بیشتر به کدام کشورها می‌روند؟

فرود عسگری سپس به تشریح عمده ترین خریداران کالای ایرانی مرداخت و بیان کرد : در این مدت مهم‌ترین مقاصد صادراتی ایران به ترتیب پنج کشور عراق با ۵ میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار و سهم ارزشی ۲۱ و ۴ صدم درصد، چین با ۵ میلیارد و ۳۷۹ میلیون دلار و سهم ارزشی ۱۹ و ۷۶ صدم درصد، امارات متحده عربی با ۴ میلیارد و ۶۳۷ میلیون دلار و سهم ارزشی ۱۷ و ۳ صدم درصد، افغانستان با یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون دلار و سهم ارزشی ۶ و ۸۷ صدم درصد و هند با یک میلیارد و ۳۹۹ میلیون دلار و سهم ارزشی ۵ و ۱۴ صدم درصد بوده‌اند.

عمده‌ترین صادرکنندگان کالا به ایران

عسگری ادامه داد: در مقابل واردات عمده کالاها به ایران نیز در هفت ماهه سال‌جاری به ترتیب از پنج کشور چین با ۶ میلیارد و ۶۲۲ میلیون دلار و سهم ارزشی ۲۵ و ۱۸ صدم درصد، امارات متحده عربی با ۳ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار و سهم ارزشی ۱۴ و ۹۵ صدم درصد، جمهوری کره با یک میلیارد و ۶۳۴ میلیون دلار و سهم ارزشی ۶ و ۲۱ صدم درصد، هند با یک میلیارد و ۵۰۲ میلیون دلار و سهم ارزشی ۵ و ۷۱ صدم درصد و آلمان با یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون دلار و سهم ارزشی ۵ و ۴۲ صدم درصد انجام شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      به کشورهای گداگشنه نه پس فکرکردی به امربکاواروپامیرود

    • بدون نام

      خیلی جالبه از کشورهایی واردات داریم که اصلا تو لیست صادرات ما نیستن اون هم رقمای بالا
      ما که جز نفت و پتروشیمی چیزی برا صادرات نداریم اون هم که هم خریدارم اما نه از ما

    • بدون نام

      کالاهای ایرانی رو نمیدونم،ولی پولها و دلارهای نفتی ایرانی رو میدونم به کدام کشورها میره!!!!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عراق سوریه لبنان فلسطین میانمار افغانستان

    • بدون نام

      مفت خوری ازنفت ومیعانات،اگه اینا نبودن چیزی برا صادرات نداشتیم تا واردات بکنیم/راستی بقول نعمت زاده وزیرصنعت سابق آب پنیر هم به ترکیه صادرمیشه!!!!خخخخخ

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج