۷۹۶۷۷۱
۱۸ نظر
۵۰۰۴
۱۸ نظر
۵۰۰۴
پ

تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند

رئیس­ اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده،­ سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام، شده است.

خبرگزاری تسنیم: رئیس­ اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده،­ سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام، شده است.

غلام حسین شیرازی با اشاره به اینکه مصرف دل،­ جگر و قلوه در تهران حدود ۵ تن در روز است افزود: با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده ، هم اکنون ۵۰۰ کیلو از آلایش تازه گوسفند از شهرستان و ۵۰۰ کیلو نیز از داخل تهران تامین می شود که این حجم پاسخگوی نیاز واحدهای صنفی فعال در این بخش نیست.

وی با بیان اینکه ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد صنفی فروشنده دل جگر و قلوه در تهران فعالیت می کنند گفت: به دلیل کمبود فعلی واحد های صنفی برای گذران امورات خود اقدام به فروش قارچ، کتف و مواد خوراکی از این نوع کرده اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل جگر و قلوه با اشاره به اشتغال زایی قابل توجه در این بخش ادامه داد: ما در گذشته آلایش گوسفند را کیلویی ۳۵ هزار تومان و گوساله را ۲۵ هزار تومان خریداری می کردیم و دل و جیگر، سیخی ۳ هزار تومان به فروش می رسید و هم اکنون نیز گوسفند را ۸۵ هزارتومان و گوساله را ۵۵ هزارتومان می خریم اما بازهم قیمت هر سیخ دل و جیگر همان ۳ هزار تومان است.

شیرازی گفت: هر سیخ دل و جیگر با وزن ۲۵ گرم ۳ هزار تومان است که به ازای هر ۵ گرم افزایش وزن ۵۰۰ تومان به آن اضافه خواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خیال مسئولین راحت الکی آمارندین روزی 5تن دودجیگرمیخوریم

    • بدون نام

      برای همینه وحشی شدن

      پاسخ ها

      • بهزاد

        خخخخخخخخخ
        نَمیری الهی مردم از خنده.

    • بدون نام

      جیگرمی خورن ولی جیگرمرغ نه گوسفند

    • پیمان

      ماکه سالی یه بارم نمیتونیم فقط توخیابونادودشواستشمام میکنیم خوشبحالشون دارن میخورن

      پاسخ ها

      • بهزاد

        جگر مرغ میخورن نترس
        جگر مرغ محل جمع میکروب و عفونته نخورید.لیاقت ایرانی خوردن جگر آهو و گوزنه

      • بدون نام

        خوردن جیگرآهو ..برای بعضی از........؟؟مملکت است نه ما بیچاره ها...@@

    • بدون نام

      واقعا؟ قبول نيس ما هم ميخوايم

      پاسخ ها

      • عباس

        من۵ساله که جبگر نخوردم

    • ناشناس

      پنج تن !!! چقدر همه چی آرومه چقدر وضع مالی خوبه فقط جگر پنج تن

    • m.amin

      به نظرم میخان بین تهران و شمال و جنوب رو خراب کنن وگرنه چرا بگه تهران من خودم جنوبیم . نوش جونتون

    • بدون نام

      پس چرا دائم از نداری مینالند حتما حکمتی دارد

    • بدون نام

      دمبلان چقدر؟

    • ِِِلُربهمئی

      خوشبحالشون جگرهمدیگرومیخورن اینجادهات هیچکس اهل دل وجگرنیست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        منظورش اینه خون جیگر میخورن

    • عباس

      من ۵ساله که جیگر نخوردم

    • بدون نام

      تا چشم تون کور بشه

    • بدون نام

      اونو خودی ها میخورند واونایی که از قبال رابطه باشما به سمتهای نونو ابدار رسیدند نه مردم معمولی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج