۸۰۱۲۵۷
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

طرح مشترک آلمان و فرانسه برای تجارت با ایران

در حالی که برخی کشورهای کوچک اتحادیه اروپا، مخالفت خود را با میزبانی کانال مالی اتحادیه اروپا برای معامله با ایران به نام SPV اعلام کرده اند، خبرها حاکی از آن است، آلمان و فرانسه احتمالا در طرحی مشترک میزبانی کانال مالی اتحادیه اروپا را بر عهده خواهند گرفت.

تابناک: در حالی که برخی کشورهای کوچک اتحادیه اروپا، مخالفت خود را با میزبانی کانال مالی اتحادیه اروپا برای معامله با ایران به نام SPV اعلام کرده اند، خبرها حاکی از آن است، آلمان و فرانسه احتمالا در طرحی مشترک میزبانی کانال مالی اتحادیه اروپا را بر عهده خواهند گرفت.

طبق گزارش خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال از بروکسل، در این طرح اگر فرانسه میزان این کانال مالی شود، یک مقام آلمانی ریاست آن را بر عهده خواهد گرفت و اگر این مسئولیت را آلمان بر عهده بگیرد، ریاست کانال مالی را یک مقام فرانسوی بر عهده خواهد گرفت.

این خبر در حالی منتشر می شود، عباس عراقچی معاون وزارت خارج ایران که روز دوشنبه در بروکسل و در سومین سمینار همکارهای ایران و اروپا حاضر شده بود، گفت: «با اعمال مجدد تحریم های آمریکا، مزایایی که ایران از برداشته شدن تحریم ها به دست می آورد به صفر نزدیک شده است.» عراقچی از اینکه اتحادیه اروپا راهکار عملی برای بهره بردن ایران از مزایای برجام انجام نداده است، شکایت کرده بود.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته، این موضوع باعث شده که اکنون فرانسه و آلمان پا پیش بگذارند. دیپلمات‌ها می‌گویند، مقام‌های انگلیسی در حال ارزیابی برای تصمیم‌گیری درباره همراه شدن با فرانسه و آلمان هستند.

مالکیت این ساختار را مستقیم دولت‌های اروپایی مشارکت‌کننده در این طرح به عهده خواهند داشت. هدف از این اقدام این است که دولت آمریکا نتواند آن را مستقیم تحریم کند.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته، ساختار پیشنهادی اروپا ظاهراً منابع چندانی در اختیار نخواهد داشت. حامیانش پذیرفته‌اند تأثیر اقتصادی آن هم محدود خواهد بود، با وجود این، واشنگتن خواستار جلوگیری از تشکیل آن شده است.

«ریچارد گرنل»، سفیر آمریکا در آلمان گفته، تلاش‌های کشورهای اروپایی برای دور زدن تحریم‌ها، «اقدام هوشمندانه‌ای نیست.»

وی گفت: «آمریکا علیه نهادهایی که در این تاکتیک‌ها مشارکت کنند، تحریم در نظر خواهد گرفت.»

کانال مالی اتحادیه اروپا برای معامله با ایران موسوم به SPV کانالی خواهد بود که تجارت میان ایران و اتحادیه اروپا در شرایطی که آمریکا ایران را تحریم کرده است، تسهیل خواهد کرد.

این کانال مالی تلاشی است، از سوی اتحادیه اروپا برای نجات برجام که در سال ۲۰۱۵ میان قدرت های جهانی و ایران امضا شد. با خروج دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا از این توافق، اتحادیه اروپا تلاش دارد با باز کردن مسیری ویژه و خارج از نفوذ ایالات متحده آمریکا برای معاملات تجاری با ایران، تهران را تشویق کند که همچنان پایبند به برجام بماند.

پیش از این، برخی کشورهای اروپایی از جمله اتریش و لوکزامبورگ، حاضر به میزبانی این کانال ویژه مالی نشدند.

دلیل عدم رغبت کشورهای اروپایی برای میزبانی این کانال ویژه هراس آنها از تحریم‌های ایالات متحده آمریکاست. اروپا نگران است که اقدام به باز کردن این کانال مالی باعث تحریک آمریکا و اقدامات تنبیهی واشنگتن علیه بانک‌هایی شود که قرار است در این نظام مالی با ایران کار کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اینکه ایران تحت هیچ شرایطی از برجام حتی با ادعان مسئولین به عایدی هبچ ودر حد صفر از مزایای برجام ، خارج نمی شویم دلیلش اینست که ما هیچ برک بردنده ایی نداربم که بخواهیم رو کنبم مثلا چی تهدید کنیم که بسمت تولید اورانیوم و غنای بالاتر و ووو … میرویم ،وقتی مسئولین گرامی اعلام میکنند اعتقادی وعزمی وتصمیمی برای رفتن بسوی ساخت سلاحهای اتمی ندارند و صرفا اهداف صلخ امیز مد نظرشان هست پس با این حساب دشمنان باید از چه چیز برنامه هسته ایی ما در هراس باشند تا بناچار کوتاه بیاین یا امتیاز دهند، برنامه صلح امیز که ترسی ندارد ،همینه که اونا هم با خیال راحت هرچقدر بتونن جولان میدند وفشار وارد میاورند واین اشتباهی استراژیک وبزرگ بود حتی در ظاهر هم ما میبایس پالسها و علائمی از خرکت بسمت ساخت سلاحهای هسته ایی را بروز میدادیم ،این نکته های ایضایی و ومکر وفریب در همه جنگها معمول هست حتی در جنگهای زمان پیامبر که دستور افروختن تعداد زیادی اتش را دادن تا با این ترفند دشمنان را به هراس بیندازن ،ولی مامتاسفانه اصلا تاکتیک وروش هوشمندانه ایی را در پیش نگرفتیم از اینروست که در چنین موضع ضعیفی قرار گرفتیم واین دشمن است که مارا ببازی گرفته و به هر سو که میخواهد میکشاند

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج