۸۰۸۶۲۱
۳ نظر
۵۰۰۴
۳ نظر
۵۰۰۴
پ

مصباحی مقدم: کم‏‎درآمد‌ها از مالیات معاف شوند

مصباحی مقدم با اشاره به یارانه های پنهان حامل های انرژی گفت: ۴۵ میلیارد دلار یارانه پنهان را به ثروتمندان و پرمصرف های جامعه می پردازیم.

خبرگزاری تسنیم: غلامرضا مصباحی مقدم افزود: باید از تحریم های دوره قبل که صادرات نفت ما به کمتر از یک میلیون بشکه در روز رسید درس و الگو می آموختیم و تهدید را به فرصت تبدیل می کردیم.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم کاری کنیم که بودجه ما از نفت، حتی در بازه ۵ یا ۱۰ ساله قطع شود اهرم فشار را از دشمنان می گیریم.

حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم با اشاره به اینکه اکنون در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم ، افزود: این شرایط اقتضاء می کند واقعیت ها را برای تنظیم بودجه سال آینده مبناء قرار دهیم همچنین باید سهم صندوق توسعه ملی را حفظ کنیم و آن را کاهش ندهیم و به دنبال درآمدهای جایگزین باشیم.

وی با اشاره به اینکه مالیات بر عایدی سرمایه مورد غفلت قرار گرفته است، گفت: بر اساس ماده ۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم، سازمان امور مالیاتی می تواند مالیات مابه التفاوت قیمت مسکن، خودرو، ارز، سکه و طلا و مانند آن را که برای کسب سود، خرید و فروش می شود، اخذ کند و حتی از سود سپرده های کلان بانکی، مالیات بگیرد و از این طریق دولت می تواند بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان مالیات دریافت کند.

وی با اشاره به میزان بالای فرار مالیاتی گفت: بنا به گفته عسکری رئیس اسبق سازمان امور مالیاتی ، ۵۰ درصد، فرار مالیاتی داریم اما اکنون ابزارهای کافی برای رصد همه معاملات در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دارد.

مصباحی مقدم با اشاره به اینکه حقوق ها متناسب با هزینه ها افزایش نیافته است، گفت: باید دولت دوباره بر اساس تراز اعلامی بانک مرکزی، خانوارهای کم درآمد را از مالیات معاف کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با شاره به اینکه اراده لازم از طرف دولت برای واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی وجود ندارد، گفت: دولت باید به گونه ای عمل کند که برای بخش خصوصی جذابیت لازم وجود داشته باشد.

مصباحی مقدم با اشاره به یارانه های پنهان حامل های انرژی گفت: ۴۵ میلیارد دلار یارانه پنهان را به ثروتمندان و پرمصرف های جامعه می پردازیم. باید قیمت های حامل های انرژی را پلکانی کنیم و باید در این زمینه دولت را الزام کرد.

وی ادامه داد: اگر مصرف حامل های انرژی کاهش و صادرات آن افزایش یابد، سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد جدید به دولت می رسد.

مصباحی مقدم با اشاره به اینکه نباید از بودجه های دفاعی، حقوق و دستمزد و طرح های عمرانی کاست، گفت: باید بر امکانات داخلی خودمان تکیه کنیم و کسب و کار را گسترش دهیم و درآمدهای دولت، ناشی از مالیات افزایش کسب و کارها باشد.

وی افزود: باید سرمایه گذاری های عمرانی را افزایش دهیم اما هزینه های جاری از جمله هزینه سفرهای خارجی دولت و نمایندگان مجلس و همایش ها کاهش یابد و این شدنی است البته حقوق و دستمزد به تناسب رشد تورم باید افزایش یابد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • علی

      آقای مصباح ؛
      جمله درست اینه؛
      1.همه کسانی که درآمد دارن باید به نسبت درآمد شون مالیات بدن
      2.شما از این عبارت استفاده کنید؛
      ما باید از کسانی که درآمد زیاد دارن مالیات بگیریم.
      3.ولی جمله شما که نوشتید ؛ کم درآمد ها از مالیات معاف شوند.
      این جمله نه از نظر اقتصادی و قانونی وعرفی و دینی و عدالت و عقل و نظم غلط هست اش و واسه گول زدن و آرام کردن هست اش.

      پاسخ ها

      • MMIISSSEEE

        به این کار میگویند کلاه شرعی سر مردم گذاشتن خخخخخ

    • بدون نام

      اتفاقا از کم درآمدها بیشتر مالیات میگرند

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج