جاباما
۸۰۹۱۱۴
۶ نظر
۵۰۲۱
۶ نظر
۵۰۲۱
پ

دستور تهیه جوجه لاری؛ یک پرس جوجه کباب متفاوت

جوجه لاری یک کباب متفاوت از گوشت جوجه می‌باشد که در آن استخوان‌های مرغ را جدا نمی‌کند و طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد. این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری رو به طور کامل یاد بگیرید.

برترین ها: در این مقاله ما قصد داریم به شما دستور تهیه جوجه لاری را آموزش بدیم. جوجه لاری یک نوع متفاوت از کباب کردن گوشت جوجه است، در این مدل استخوان های مرغ را جدا نمی کنند بلکه مرغ را با ماست مخلوط می کنند و سپس آن را به سیخ می زنند، این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری رو به طور کامل یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه لاری

  • مرغ: یک عدد
  • ماست پر چرب: یک و نیم لیوان
  • تخم گشنیز: یک قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه یا قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذا خوری
  • روغ مایع یا زیتون: نصف لیوان
  • زعفران آب زده: یک قاشق غذا خوری
  • پیاز: دو عدد
  • لیمو ترش تازه: دو عدد

دستور تهیه جوجه لاری؛ یک پرس جوجه کباب متفاوت

دستور تهیه جوجه لاری

1- آماده کردن مرغ

مرغ را به صورت کامل می شوریم و آن را پاک می کنیم و پوستش را جدا می کنیم، سپس مرغ را به صورت قطعه قطعه تقسیم می کنیم و آن را درون یک ظرف می گذاریم تا آب مرغ برود، سپس تکه های مرغ را در ظرف مناسبی مانند سطل می ریزیم و پیاز ها را به صورت خلالی برش می دهیم و در کنار لایه های مرغ می گذاریم. برای اینکه مزه مرغ بهتر شود دو عدد لیمو ترش را می آوریم و هر دو را از وسط نصف می کنیم، سپس آب تکه های لیمو را با دست می گیریم و درون ظرفی که مرغ در آن قرار دارد می ریزیم، حالا نوبت به ماست می رسد، ماست پرچرب را می آوریم و درون ظرف مرغ می ریزیم و آن را به هم می زنیم تا به صورت کامل مرغ و مواد موجود در آن مخلوط شوند. تخم گشنیز ها را به صورت دستی خرد می کنیم و آن ها را همراه با نمک و فلفل سیاه یا قرمز به داخل ظرف مرغ می ریزیم، حالا نوبت به اضافه کردن روغن و زعفران آب زده می رسد، هر دو را داخل ظرف مرغ می ریزیم و دوباره به صورت کامل مخلوط می کنیم، سپس درپوش ظرف را می گذاریم و آن را به مدت زمان ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد موجود به خوبی با مرغ ترکیب شوند و مزه مرغ را بهتر کنند.

2- به سیخ زدن جوجه

یک منقل می آوریم (زغالی توصیه می شود) و آن را روشن می کنیم، سپس تکه های مرغ را یکی یکی به سیخ می زنیم (سعی کنید تیکه های که مثل هم هستند را بر روی یک سیخ بزنید تا مرغ به صورت یک دست برشته شود) و بر روی منقل قرار می دهیم، برا اینکه دو طرف مرغ یک دست برشته شود آن ها را بر روی منقل زیر و رو می کنیم

3- سرو جوجه لاری

یک قابلمه می آوریم و درون آن نان می گذاریم، بعد از اینکه جوجه های هر سیخ آماده شدند آن ها را در قابلمه خالی می کنیم و همین کار را تا به پایان رسیدن سیخ ها انجام می دهیم تا جوجه کباب لاری ما سرد نشود. کار درست کردن جوجه لاری به پایان رسید و می توانید آن را سرو کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

نکات تهیه جوجه لاری

  • می توانید در کنار سیخ های جوجه، فلفل ، گرجه فرنگی و بادمجان را نیز به سیخ بزنید تا هم مزه کباب را خوشمزه تر کنند و هم بتوانید با آن ها جوجه لاری خود را تزئین کنید.
  • زعفران آب زده دارای عطر زیادی می باشد و به همین دلیل می تواند باعث تغییر طعم مرغ شما بشود، اگر دوست ندارید طعم مرغ تغییر بکند می توانید به جای زعفران آب زده از رنگ غذا استفاده کنید.
  • امیدوارم با استفاده از این مقاله بتوانید به راحتی دستور تهیه جوجه لاری را یاد بگیرید و هر وقت که خواستید آن را تهیه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • m o

      بابا با این گرونی ک مرغ شده ۱۳تومن فقط داریم بال و گردن میخریم بیایم جوجه درست کنیم .
      خواهشا جلوی بدبختیارو بگیرین جوجه پیش کش

    • بدون نام

      خیلی چرت توضیح داده بود
      تو دو خط میشد دستورشو جمع و جور کرد

    • بدون نام

      مرغ کیلو 13000 تومان دیگه کی توان داره درست کنه

    • 465

      فوت کار رو نگفتی آشپزباشی عزیز
      اول اینکه مرغ برای اینکه طعم زعفران خدا تومنی رو به خودش بگیره بعد از شستن و تیکه کردن باید بهش زعفران به اندازه کافی اضافه بشه و حداقل 4 ساعت بمونه
      دوم قبل از اضافه کردن آب لیمو که مرغ رو خشک و سفت میکنه باید روغن بهش اضافه شه و بعد آب لیمو
      سوم برای رنگ گرفتن مرغ از پودر پاپریکا که از فلفله دلمه قرمز درست میشه استفاده کنید
      چهارم بزارید ذغال کاملا بگیره بعد صیخ ها روش بزارید چون حرارت زیاد میسوزونه

    • بدون نام

      اونی که نظرات رو تایید میکنه کیه ؟ رو چه حسابی همش اینجور کامنت هارو تایید میکنید که همش ناله آن درمورد گرونی ؟ همه جا حضور دارن مطمئنم همشونم الکیه فقط نگاه میکنن ببینن خبر جدید درمورد مرغ و گوشت چیه میان کامنت میذارن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شما ظاهرا وضعت خیلی خوبه!
        بنده خداها حق ناله کردنم ندارم؟؟؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج