۸۱۲۵۷۴
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

درخواست صادقی از لاریجانی برای نامه به رهبری

نماینده مردم تهران در مجلس می‎گوید تغییر متن لایحه پولشویی در مجمع تشخیص مصلحت نظام خلاف قانون اساسی و فرمان امام(ره) است. بنابراین از هیأت رئیسه و ریاست مجلس انتظار می‎رود به رهبری و مجمع تشخیص، نامه رسمی بنویسند و از این تداخل قوا جلوگیری کنند.

خبرگزاری ایرنا:محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به‌تازگی در صفحه توییتر خود اعلام کرده که: «اکنون لایحه اصلاح قانون داخلی مبارزه با پولشویی، پس از تأمین نظر شورای نگهبان و تصویب نهایی آن در مجلس، در مجمع تشخیص دست خوش تغییر شده است.»

در همین حال اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقدند که مجمع اختیار تغییر مواد دارای اشکال در متن لوایح را دارد و در گذشته هم‌چنین بوده ‎است و هنوز لایحه پولشویی به تصویب کامل نرسیده‎‎ ‎است، هر وقت به تصویب کامل رسید ما درباره آن اطلاع می‎دهیم.

**مجلس و شورای نگهبان درباره لایحه پولشویی اختلاف نظر ندارند

صادقی همچنین می‌افزاید: اتفاقی که افتاده این است که اصلاح قانون مبارزه با پولشویی را دولت از طریق لایحه به مجلس آورد. شورای نگهبان به آن ایراد وارد کرد. مجلس نیز نظرات شورای نگهبان را تأمین کرد. یعنی درباره اصلاح قانون مبارزه با پولشویی عملاً مجلس و شورای نگهبان اختلاف نظری ندارند. بعد از آن‎که شورای نگهبان اعلام کرد که این لایحه خلاف قانون اساسی و شرع است، مجلس آن را اصلاح کرد. یعنی نظر شورای نگهبان را تأمین کرد و در حال حاضر معضلی وجود ندارد.

وی در واکنش به این‎که «مجمع تشخیص مصلحت نظام اختیار تغییر در مواد لوایح دارای اشکال را دارد» می‎گوید: نکته‌ای که وجود دارد این است که خود مجمع تشخیص اعلام کرد این قانون با سیاست‎های کلی نظام مغایرت دارد. این کار جدیدی است! مجلس در صحن و کمیسیون‎ها ممکن است که طبق نظر آنها عمل بکند یا نکند، اما ما به مجمع، این حق را نمی‎دهیم که خودش نظراتش را در قانون اعمال کند. الان بالاخره این سیر طی شده‎ است، آنها در حال بررسی این قانون در جلساتشان هستند، یعنی متن لایحه را تغییر می‎دهند.

**هیأت رئیسه و ریاست مجلس به رهبری و مجمع نامه بنویسند

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در پاسخ به این پرسش که مجلس قرار است چه برخوردی با این موضوع داشته باشد، می‎گوید: من به‌عنوان نماینده مجلس این موضوع را اعلام می‎کنم. علی مطهری، نایب رئیس مجلس هم تذکر دادند. ما از هیأت رئیسه و ریاست مجلس انتظار داریم که درباره این موضوع رسماً به رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام، نامه بنویسند و از این تداخل قوا جلوگیری کنند. یکی از معضلات نظام، تداخل قواست. یعنی خود مجمع که باید معضلات را حل کند، به معضلات اضافه می‎کند.

**هیأت نظارت مجمع، تمام نقش مجمع را ایفا می‎کند

صادقی درباره اختیارات هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان می‏کند: مطابق بند ۲ اصل ۱۱۲ قانون اساسی، یکی از اختیارات رهبری نظارت بر حسن اجرای سیاست‎های کلی نظام است. رهبری اختیار را به مجمع تشخیص، تفویض کردند. مجمع، هم یک هیأت ۱۲ نفره تشکیل داد، اما گویا این هیأت ۱۲ نفره تمام نقش مجمع را ایفا می‎کند.

وی می‏‌افزاید: البته این اختیار رهبری، نظارت بر حسن اجرای سیاست‎ها است و نه قانونگذاری و مداخله! قانون اساسی، مجلس را نهادی برای قانونگذاری مشخص کرده ‎است. خود این کار مجمع، خلاف فلسفه تشکیل مجمع و فرمان امام است و مجموعاً باعث تداخل قوا می‌شود. از مجمع انتظار می‎رود معضلات نظام را حل کند نه اینکه به آن اضافه کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      آنهایی که درمجلس اقلیت را دارند شاید درمجمع اکثریت باشندشایدبه همین علت است

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج