جاباما
۸۲۳۰۲۹
۹ نظر
۶۳۱۳
۹ نظر
۶۳۱۳
پ

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

تاس کباب از اون غذاهاییه که وقتی توی خونه درست می کنید عطر و بوش همه جا میپیچه. آدم حسابی گرسنه میشه و دلش میخواد غذا زودتر حاضر بشه تا همه دور هم جمع بشن و غذا بخورن. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه رو به شما آموزشم میدیم.

وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: تاس کباب از اون غذاهاییه که وقتی توی خونه درست می کنید عطر و بوش همه جا میپیچه. آدم حسابی گرسنه میشه و دلش میخواد غذا زودتر حاضر بشه تا همه دور هم جمع بشن و غذا بخورن.

به نظر من تاس کباب رو باید روز بعد از اینکه رفتید خرید واسه خونه درست کنید که همه ی موادش تر و تازه باشه. چون راز خوشمزه شدن تاس کباب اینه که گوشتش تازه باشه، سیب زمینی هاش از زیادی موندن جونه نزده باشه و گوجه و پیازش پلاسیده نباشه.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

مواد لازم برای تهیه تاس کباب

  • گوشت بدون استخوان ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • پیاز ۳ عدد
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب گوجه فرنگی ۲ پیمانه
  • آلو خورشتی ۱۰ تا دونه
  • زردچوبه ۱ قاشق چایی خوری
  • پودر لیمو عمانی یا پر لیمو عمانی: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

مراحل تهیه تاس کباب

۱. سیب زمینی، هویج، گوجه و پیاز ها رو پوست رفته و به صورت حلقه ای خرد کنید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

2. داخل قابلمه مقدار خیلی کمی روغن بریزید و اجازه بدید روغن کمی داغ بشه، بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و گوشت ها رو کف قابلمه بچینید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

۳. همه پیازهای حلقه ای شده رو روی گوشت ها بچینید تا کاملا روی اونها با پیاز پوشیده بشه.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

4. بعد مقداری از نمک، فلفل و زرد چوبه روی پیاز ها بپاشید، کمی پودر لیمو عمانی یا سماق هم روی پیازها بریزید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

۵. یک لایه گوجه روی پیاز ها بچینید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

6. یک لایه سیب زمینی بچینید. مجدادا کمی نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی روی مواد بپاشید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

۷. بعد آلو ها رو به قابلمه اضافه کنید. با توجه به ذائقتون می تونید میزان آلو رو کم تر یا بیشتر کنید. از آلوی خیلی ترش استفاده نکنید و اگه آلوها خیلی ترش بود میزان اون رو زیاد نکنید. اگه آلوها خیلی خشک بود یک ربع قبل از مصرف اونها رو در مقداری آّب خیس کنید و بعد در آبکش بریزید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

8. در نهایت هویج های خرد شده رو هم به قابلمه اضافه کنید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

۹. مقدار خیلی کمی روغن در یک ماهیتابه کوچیک بریزید و رب گوجه رو در اون تفت بدید تا خوش رنگ بشه.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

10. برای تهیه آب گوجه فرنگی می تونید گوجه ها رو در آبمیوه گیری بریزید، یا اونها رو در مخلوط کن بریزید و بعد از صافی رد کنید. همچنین آب گوجه رو به صورت آماده هم می تونید از سوپر مارکت ها تهیه کنید. آب گوجه رو به رب های داخل ماهیتابه اضافه کنید و اونها رو هم بزنید تا به خوبی مخلوط بشن.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

۱۱ حالا مخلوط آب گوجه و رب گوجه رو به قابلمه اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت زیاد بذارید تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کنید تا تاس کباب کاملا بپزه و آب اون تبخیر بشه.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

12. تاس کباب رو در ظرف کشیده و با سبزی تازه و نون یا پلو نوش جان کنید.

آموزش مرحله به مرحله تاس کباب

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      گوشت کیلووو70 ایا میشه این غذا رو درس کرد

    • صبا

      درصورت نداشتن گوشت ویا کمبود وقت بجای گوشت از همبرگرهای آماده استفاده کنید عالی میشه

    • الهه

      نظرات برترین ها رو میخونی امکان نداره یکی زیر غذایی که 100 گرم گوشتم داشته باشه، نگه گوشت کیلویی فلان تومن.
      برترین ها چرا گوشتو ارزون نمیکنی؟ ما زورمون فقط به تو میرسه

    • بدون نام

      ممنون از دستور غذایی سنتی
      بازم دستورغذاهای سنتی بگذارید

    • بدون نام

      من خودم بدون گوشت درست میکنم امتحان کنید بد نمیشه دارچینم زیاد بزنید خوشمزه میکنه

    • بدون نام

      چنددقیقه روی حرارت باشه ؟؟

      پاسخ ها

      • n.j

        چن دقیقه؟؟؟؟؟

    • نجمه یعقوبی

      چن ساعت روی حرارت باشه؟؟؟؟
      آخه یکی نیس جواب بده

    • بدون نام

      تاس کباب ما آبداره ،این خیلی خشکه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج