۸۳۴۹۱۱
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

بدافزاری که بسته اینترنتی کاربران را می‌خورد

محققان به تازگی دریافته و اعلام کرده اند در صورتی که کاربران با اتمام زودهنگام و غیرقابل توجیه بسته‌های اینترنت همراه گوشی خود مواجه شده اند، احتمالاً گرفتار یک بدافزار جدید شده اند.

خبرگزاری ایسنا: این روزها اخبار متعددی درباره انتشار بدافزار و باج افزارهای مختلف در فضای مجازی، محیط اینترنت و گوشی‌های هوشمند که منجر به سرقت اطلاعات کاربران و نفوذ هکرها و سو استفاده از حریم خصوصی کاربران می‌شود، به گوش می‌رسد.

محققان و پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری نیز با تحت بررسی قرار دادن سخت افزار و نرم افزارهای گوناگون در تلاشند تا علاوه بر هشدار دادن و آگاهی رساندن به کاربران در فضای مجازی، به شرکت‌های توسعه دهنده مربوطه نیز اطلاع و هشدار دهند که هرچه سریع‌تر با اقدامات لازم همچون ارائه و انتشار نسخه‌های به‌روزرسانی امنیتی، آسیب پذیری و ضعف‌های امنیتی مذکور را برطرف کرده و از ادامه نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به حریم شخصی کاربران جلوگیری به عمل بیاورند.

حالا تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که محققان و پژوهشگران امنیتی دریافته و اعلام کرده‌اند که تمام شدن زودهنگام و مصرف غیرقابل توجیه بسته‌های اینترنت همراه (دیتا) در گوشی‌های هوشمند کاربران، توسط بدافزار جدیدی که «DrainerBot» نام دارد، صورت می‌گیرد و کاربران باید مراقب باشند تا دستگاه‌های الکترونیکی و گوشی‌های هوشمند متصل به اینترنت همراه آنها گرفتار چنین بدافزار جدیدی نشود.

آنها در ادامه این گزارش به کاربران توصیه کرده‌اند که با بررسی کردن دقیق میزان مصرف اینترنت همراه و در نظر گرفتن حجم بسته‌های اینترنت دیتای خود در مدت زمان موردنظر، از هرگونه احتمال آلوده شدن دستگاه خود به چنین بدافزاری جلوگیری کنند و یا در صورت مشاهده هرگونه مصرف غیرعادی و نامعمول، موضوع را با کارشناسان امنیتی مطرح کرده، در میان بگذارند و از آنها برای برطرف کردن مشکل کمک بخواهند.

به گفته این پژوهشگران، بدافزار مذکور بالغ بر ۱۰ میلیون دستگاه اندرویدی را آلوده کرده و بدون اطلاع کاربران، این امکان را به هکرها و مجرمان سایبری می‌دهد تا از حجم بسته‌های اینترنت دیتای خریداری شده توسط آنها استفاده کنند.

آنها همچنین خاطرنشان کرده‌اند اپلیکیشن های میزبان این بدافزار به هکرها کمک کرده‌اند ماهانه تا سقف ۱۰ گیگابایت از بسته‌های اینترنتی کاربران را مصرف و سو استفاده کنند.

در این گزارش که در وب سایت هکرنیوز آمده است، بدافزار مربوطه در بسیاری از اپلیکیشن های موجود در فروشگاه‌های آنلاین و اینترنت همچون گوگل پلی استور و اپ استور اپل وجود داشته و اپلیکیشن های به ظاهر بی خطری از این بدافزار میزبانی کرده و آن نیز پس از قرار گرفتن بر روی حافظه گوشی هوشمند، به دانلود ویدئوهای تبلیغاتی تا حجم ۱۰ گیگابایت در ماه آغاز کرده است.

لازم به ذکر است که تمامی فعالیت‌های مذکور توسط کاربران قابل مشاهده و ردیابی نبوده و پس از دانلود از حافظه گوشی پاک می‌شدند اما فرایند دانلود ویدئوهای تبلیغاتی منبع درآمد اصلی توسعه دهندگان این بدافزار به شمار می‌رفته و موجب درآمدزایی کلانی برای آنها می‌شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج