۸۳۶۸۵۱
۱ نظر
۵۰۱۲
۱ نظر
۵۰۱۲
پ

وای‌فای؛ متهم ردیف اول در هک کاربران

به تازگی محققان و پژوهشگران امنیتی دریافته و اعلام کرده‌اند که کدهای مخربی در تراشه‌های مربوط به مودم‌های وای‌فای وجود دارد که امکان دسترسی هکرها به اطلاعات رد و بدل شده کاربران را می‌دهد.

ایسنا: به تازگی محققان و پژوهشگران امنیتی دریافته و اعلام کرده‌اند که کدهای مخربی در تراشه‌های مربوط به مودم‌های وای‌فای وجود دارد که امکان دسترسی هکرها به اطلاعات رد و بدل شده کاربران را می‌دهد.

وای‌فای؛ متهم ردیف اول در هک کاربران

مدت‌هاست که محققان بسیاری از امنیت ضعیف پروتکل‌های مودم‌های اینترنت بی‌سیم وای‌فای می‌گویند و همواره به کاربران وای‌فای هشدار می‌دهند که به امنیت سایبری در مودم‌های خانه یا محل کارشان اطمینان نکنند. با توجه به آنکه این روزها امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی کاربران از اهمیت خاصی برخوردار شده است، کاربران باید به مساله امنیت مودم‌های اینترنت وای‌فای توجه بیشتری نشان داده و از راهکارهای مختلفی برای افزایش ضریب ایمنی و حفاظت از حریم خصوصی خود بهره‌گیری کنند.

با توجه به افزایش حملات سایبری، بدافزاری و سرقت اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران، بسیاری از هکرها و مجرمان سایبری درصدد نفوذ به حساب‌های کاربری و دستگاه‌های الکترونیکی کاربران متصل به اینترنت هستند تا بتوانند با سو استفاده از اطلاعات آن‌ها، به اهداف شوم خود دسترسی پیدا کنند.

تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که تراشه‌های موجود در دستگاه‌های مجهز به درگاه اتصال وای‌فای (WiFi) دارای کدهای مخرب و آلوده‌ای است که بدون نیاز به تعامل با کاربر و بدون داشتن دسترسی مجاز بر روی دستگاه الکترونیکی موردنظر، هکرها و مجرمان سایبری قادر خواهند بود آنها را اجرا کرده و به اطلاعات شخصی کاربران موردنظر خود دسترسی یابند.

پیش‌تر نیز کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه امنیت سایبری خاطرنشان کرده بودند که امنیت شبکه اینترنت وایرلس و بی‌سیم وای‌فای ( WiFi) تحت تأثیر تلاش هکرها و مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران متصل به اینترنت وای‌فای چندان امنیت بالایی نداشته و آنها قادر خواهند بود به تبلت، گوشی‌های هوشمند و لپ تاپ‌های مجهز به اینترنت وایرلس وای‌فای نفوذ یافته و داده‌های موردنظر خود را به سرقت ببرند.

این محققان و پژوهشگران امنیتی همچنین در این گزارش اعلام کرده‌اند با گسترش روز افزون دستگاه‌های الکترونیکی و گجت های هوشمند مجهز به اینترنت اشیا (IoT) ، احتمال آسیب پذیری و نفوذ از طریق وای‌فای بسیار بیشتر از پیش شده است بنابراین پیش بینی می‌شود که بسیاری از این گجت‌های هوشمند به راحتی امکان دسترسی و نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به حریم خصوصی افراد را می‌دهد.

آمار حملات سایبری و هک در سال‌های گذشته به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورها و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری در سراسر جهان، هدف این‌گونه حملات قرار گرفته و آسیب‌ها و خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • عین الله

      من هیچ ترسی ندارم بیان عکس سیکمو هک کنن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج