جوجه کباب حلزونی؛ یک طعم به یاد ماندنی!
۸۳۸۲۸۶
۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۱
۱۲۹۳۹ 
جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو می‌شود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش می‌دهیم.

وب‌سایت غذالند: جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو می‌شود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش می‌دهیم. مزیت این جوجه به سایر مدل‌ها این است که می‌توانید آن را درون یک تابه روی گاز نیز درست کنید و نیازی به زغال یا باربیکیو ندارید.

توجه کنید که مقدار نمک و آبلیموی ریخته شده در جوجه کباب باید به اندازه باشد. چون استفاده بیش از حد باعث سفت شدن جوجه‌ها می‌شود. جوجه بدون آبلیمو و نمک هم که اصلا طعم و مزه خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق جوجه‌ها را به روغن مایع آغشته کنید. با این کار جوجه‌ها در برابر نفوذ آبلیمو کاور می‌شوند. دقت کنید که نباید کره را جایگزین روغن مایع کنید. چون کره هنگام برخورد با جوجه‌های سرد سفت شده و باعث سفت شدن جوجه کباب می‌شوند.

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • آبلیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • زعفران: در صورت تمایل

جوجه کباب حلزونی؛ غذای شب عید!

مراحل پخت

۱. ابتدا باید سینه مرغ رو به صورت نواری برش بزنیم یا به اصطلاح فیله اش کنیم.

۲. در صورتی که مرغ فقط کمی یخ زده باشه خیلی راحت و بدون دردسر و به هر اندازه و ضخامتی که بخواهیم برش داده می‌شود.

۳. یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و داخل کاسه می‌ریزیم.

۴. سپس روغن، نمک، فلفل، ماست و آبلیمو را هم به پیاز اضافه می‌کنیم.

۵. مرغ‌های فیله شده را در مواد می‌خوابانیم و حسابی با هم مخلوط می‌کنیم.

۶. سپس روی کاسه را پوشانده و حدود ۵ ساعت داخل یخچال نگهداری می‌کنیم تا مرغ مزه بگیرد.

۷. سپس مرغ‌ها را دانه دانه به شکل حلزون در آورده و رول می‌کنیم.

۸. فیله‌های حلزونی را به سیخ می‌کشیم. (برای ماهیتابه از سیخ چوبی استفاده کنید).

۹. درون یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم.

۱۰. سیخ‌های مرغ را داخل آن گذاشته و اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم سرخ شده و حسابی مغز پخت شوند.

۱۱. در تابه را نگذارید تا دو طرف مرغ‌ها را طلایی کنید.

۱۲. سپس جوجه کباب را همراه با سالاد، برنج و نان سرو کنید.

نکته:

  • فیله‌های جوجه را نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک ببرید. تکه‌های نازک زود می‌سوزند و تکه‌های ضخیم کاملا مغز پخت نمی‌شوند.
  • برای اینکه در مصرف زعفران صرفه جویی شود. ابتدا جوجه‌ها را به زعفران آغشته کرده و فرصت بدهید که رنگ بگیرند سپس با سایر مواد طعم دهنده قاطی کنید.
  • ادویه هایی همچون کاری سماق و دارچین طعم اصلی جوجه کباب شما را از بین می برند.
  • استفاده بیش از حد از آبلیمو باعث سفت شدن جوجه کباب می شود. از آبلیموی تازه و به مقدار لازم استفاده کنید.
  • جوجه ها هر چه مدت زمان بیشتری در مواد بمانند خوشمزه تر می شوند. بهترین کار این است که حداقل آن ها را به مدت ۱ ساعت در مواد بخوابانید.
  • پیاز‌های جوجه کباب را له یا رنده نکنید. چرا که پیاز رنده شده به جوجه می‌چسبد و به راحتی از آن جدا نمی‌شود. پیاز روی حرارت فورا تغییر رنگ می‌دهد و ما تصور می‌کنیم کباب مان آماده شده در حالیکه این پیاز است که تغییر رنگ داده. بهترین مدل خرد کردن پیاز خلال کردن آن است.
  •  
انتشار یافته: 19
در انتظار بررسی:0
Germany
00:03 - 1397/12/19
اشغالای کثیف ملت مرغ به سختی میتونن بخرن اونوقت میان امزش جوجه کباب میدن . خاک بر سرتون
پاسخ ها
Sona
Greece
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
اتفاقا همینو میخواستم بگم
ایول داداش
خوب گفتیا
باید رید بهشون
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
خانمی که مسوول تایید نظرات هستید اگر یکبار دیگه اینجور نظرات رو تایید کنید ازتون شکایت میکنم خجالت نمیکشید هرچی فحش و ناسزاست تایید میکنید؟؟؟؟؟زیر تموم پستای مرغ و گوشت یه عده عقده ای میان چرت میگن همیشه
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
بی تربیت بی خانواده
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
ب ایشون چ‌کار داری
عمو
زر زر نکن بابا
تو مسئول نظرات بقیه باش پس
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
بدون نام اولی لطفا خفه شو
حق حرف تایید داره ن زر زر زر کردنننن
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
بی خانواده هفت جد و آبادته
شما نفست از جای گرمت بلند میشه
بی فرهنگگگگ
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
این چرتا چیه آخه میذارید تو این گرونی؟؟؟
دخی رو مخییی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
ایول sona
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
بی نام اولی
ما نخور نیستیم
ولی اگ کسی چیزی میگه در این حیطه حق داره
شما سرتو عینهو چی کردی یا زیر کاهت
عزیزم برو خب یونجتو بخور
Maryammmmm
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
کجات میسوزه بی نام جانمممم
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
دو نفرم حرف حقو میزنن این طور خفشون کنید
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
خودت ک عقده ایی بودنتو در وهله اول نشون دادی
اگ کسی چیزی میگه شاید خودش در وضعیت خ خوبی باشه ولی ب درد میاد از این وضعیت اون وق میگی عقده ایی
معین
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
واس چی خجالت بکشه ؟؟؟
چون حرف حق رو میزنه
Iran, Islamic Republic of
12:12 - 1397/12/19
بنده خدا آموزش آشپزی گذاشته ...
کاش یاد بگیریم بدون توهین نظر بدیم!!!
پاسخ ها
Sona
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
بله بنده خدا
بنده خدا ها تو Tv هم آموزش آشپزی ان چنانی میذارن
بنده خدا ها گوشتو گرون میکنن
بنده خدا ها مرغ پر از هورمونو گرون میکنن
ولی بنده خدا اون پدری ک شرمنده میاد خونه
بنده خدا پدر و خانواده ایی ک نمی تونن گوشت تهیه کنن نیس
اینا بنده خدا هستننن
خوش ندارم کسی نظر و چرت و پرت بده زیر کامنت و نظری ک میدم من
Iran, Islamic Republic of
20:09 - 1397/12/21
اوهه چ دعوایی هس این جا
فراررر
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج