پاستا بروكلي + سالاد كدوسبز و خربزه و ريحان
۸۴۰۱
۱۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۲
۲۰۷۷۱ 
یک وعده غذایی استثنایی
برگ‌هاي نعنا را روي يك تخته قرار دهيد و به آن يك‌دوم فلفل چيلي ريز شده اضافه كنيد. پوست ليمو تازه را كمي رنده كنيد و به فلفل اضافه كنيد. آن‌‌ها را هم بزنيد تا به خوبي با هم ميكس شوند. ديس زيباي خود را آماده كرده و مواد را داخل آن بريزيد.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • پنير پارمزان: 125 گرم   
  • بروكلي: يك عدد بزرگ  
  • برگ بروكلي: 200 گرم  
  • ماهي‌تن: يك عدد  
  • فلفل تند خشك شده: يك عدد  
  • سير: 3 حبه  
  • آويشن تازه:  يك قاشق غذاخوري  
  • سالاد كدو سبز:
  • نعنا تازه: 3 شاخه  
  • فلفل قرمز تند (چيلي): يك‌دوم 
  • ليمو: يك عدد  
  • كدوسبز كوچك: 200 گرم  
  • پنير موزارلا: 125 گرم  
  • ادويه‌ها 
  • روغن زيتون 
  • نمك دريايي و فلفل سياه 
  • سالاد خربزه و ريحان 
  • ريحان: يك دسته كوچك  
  • ليمو: يك‌دوم  
  • خربزه: 115 گرم  
  • سركه بالزاميك



روش تهیه :

مواد غذايي و وسايل آشپزي خود را آماده بگذاريد. كتري را از آب پر كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد و يك ماهي‌تابه بزرگ را روي حرارت كم قرار دهيد.



1 : پاستا بروكلي
  • قبل از هر چيزي
ابتدا پنير پارمزان را به قسمت مساوي برش دهيد و در درون يك كاسه بريزيد و آن را كنار بگذاريد.
بروكلي را شسته و گل‌هاي آن را از هم جدا كنيد به‌طوري كه شكل خود را از دست ندهد.
براي آسان‌تر كردن و سرعت بخشيدن به كار، فلفل چيلي را ريز كرده و 3 حبه سير را پوست بكنيد و آن را رنده كنيد.
  • حالا شروع كنيد:
ابتدا قابلمه را آب كرده و روي حرارت زياد قرار دهيد تا آب به نقطه جوش برسد. ماهي‌تابه را روي حرارت كمي قرار دهيد و پس از چند ثانيه 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون را درون ماهي‌تابه بريزيد. گل‌هاي بروكلي را كه از قبل جدا كرده بوديم به مقدار مورد نياز درون ماهي‌تابه ريخته و با روغن زيتون مخلوط مي‌كنيم. كم‌كم آويشن را اضافه كرده و هم بزنيد. بروكلي‌ها را درون آب‌جوش ريخته تا كمي نرم شوند، حرارت قابلمه را به حالت نرمال دربياوريد. ولي هنوز كار تمام نشده است، پس حواس‌تان به آن باشد و همچنين داخل قابلمه به اندازه سرانگشت نمك بريزيد و در آن را كمي كج بگذاريد.



2 : سالاد كدوسبز

برگ‌هاي نعنا را روي يك تخته قرار دهيد و به آن يك‌دوم فلفل چيلي ريز شده اضافه كنيد. پوست ليمو تازه را كمي رنده كنيد و به فلفل اضافه كنيد. آن‌‌ها را هم بزنيد تا به خوبي با هم ميكس شوند. ديس زيباي خود را آماده كرده و مواد را داخل آن بريزيد. روغن زيتون را به ظرف اضافه كنيد و ليمو را نصف كرده و نصف ديگر آن را در كاسه فشار دهيد. نمك را فراموش نكنيد. سالاد بي‌نمك مزه ندارد و حالا سالاد را مزه كنيد. اگر به نظرتان نمك و فلفل آن كم است مجدد بريزيد و بايد با ذائقه شما جور دربيايد. حالا مواد اوليه سالاد آماده است. كدوها را برش‌هاي نازك دهيد تا راحت پخته شوند و بعد آن‌ها را در ماهي‌تابه تفت دهيد و به‌طور كامل روغن كدوها را بگيريد. كدوها را به شكل روباني بپيچيد كه براي اين كار به 2 برش كدو نياز داريم. كدو را در داخل يك ظرف قرار دهيد و مواد اوليه به آن اضافه كنيد و برگ‌هاي كوچك نعنا براي تزئين فوق‌العاده‌هستند. در آخرين لحظه كه آن را براي سرو كردن مي‌آوريد مواد را كمي زيرورو كنيد تا شكل خوبي داشته باشد.



3 : بروكلي‌ها را آبكش كنيد و كنار بگذاريد.

قابلمه را آب كرده و بگذاريد كه به نقطه جوش برسد و داخل آن يك نصفه پيمانه نمك بريزيد. هنگامي كه آب جوش آمد پاستاها را داخل آن بريزيد و هم بزنيد. پس از 5 دقيقه آن را آبكش كنيد و درون ماهي‌تابه بريزيد، بروكلي‌ را به آن اضافه كنيد، ماهي تن همراه با روغن ماهي را در همه جاي پاستا بريزيد. مواد آماده شده را بگذاريد كه به خوبي با روغن زيتون و سير كه از قبل داخل ماهي‌تابه است ميكس شود، حالا آماده سرو كردن است. رنگ‌ها كنار هم يك اثر هنري پديد آوردند. فقط پنير پارمزان را درآخر روي آن بريزيد و با يك حرارت كم، پنير روي پاستا شكل مي‌گيرد. پاستا را درون ديس ريخته و شكل بدهيد مقدار خيلي كمي از آب كتري را روي آن بريزيد تا در لحظه سرو كردن غذا درخشندگي داشته باشد.



4 : سالاد خربزه و ريحان

برگ‌هاي ريحان را شسته و برگ‌هايي كه كوچك‌تر هستند را براي تزئينات نگاه داريد. برگ‌هاي بزرگ را داخل هاون بريزيد و آن را به خوبي بسابيد، حالا وقت اين است كه به آن مقدار كمي نمك، 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون اضافه كنيد به‌علاوه آن ليموترش تازه را گرفته و درون اين معجون بريزيد. بگذاريد تا اين مواد به خورد يكديگر بروند تا مزه‌اي فوق‌العاده پيدا كنند. خربزه را 2 قسمت كرده و داخل آن را تميز كنيد. قاشق مخصوص اسكوپ را برداشته و به صورت گرد گرد خربزه را از دل پوستش بيرون بكشيد و اسكوپ‌هاي خربزه را در وسط ديس خود قرار دهيد. نصف ديگر خربزه را در مخلوط‌كن ريخته و آب آن را بگيريد. مقدار كمي سركه بالزاميك را روي ديس ريخته و بقيه موادي را كه آماده كرده‌ به آن اضافه ‌كنيد. تزئينات را فراموش نكنيد. برگ‌هاي ريز ريحان را حتما روي سالاد بريزيد تا زيباتر شود.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
16:07 - 1390/07/27
salam , age toye majalaton yekam matalebe javon pasand tar bezarin , masalan darbareye filmao ketabao musicaye jadid bishtar benevisin mamnon misham .ba tashakor
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج