۸۴۲۱۹۱
۱۲ نظر
۵۷۱۷
۱۲ نظر
۵۷۱۷
پ

طرز تهیه آش اوماج؛ غذای محلی آذربایجان شرقی

آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی است. که در آن از عدس و سبزیجات مخصوص استفاده میشود.

وب‌سایت نمناک: آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی است. که در آن از عدس و سبزیجات مخصوص استفاده میشود. در ادامه با طرز تهیه این آش خوش طعم آشنا میشوید.

مواد لازم برای آش اوماج

  • عدس ۱ پیمانه
  • سبزیجات معطر (ریحان - تره -مرزه-) ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۴ عدد بزرگ
  • کره محلی ۲۵ گرم
  • آب قلم (دلخواه) ۱ لیوان
  • نمک به مقدار کافی
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه نوک قاشق چایخوری
  • آب به اندازه کافی

طرز تهیه آش اوماج؛ غذای محلی آذربایجان شرقی

طرز تهیه آش اوماج

۱. در یک ظرف گود آرد را با کمی آب مخلوط کنید تا به شکل یک خمیر تقریبا سفت در بیاید. به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. بعد از خمیر به اندازه گلوله‌هایی کوچکتر از عدس بردارید و در سینی بچینید تا خشک شوند. حتی میتوانیدجلوی بخاری یا شوفاژ هم بگذارید تا زودتر خشک شوند.

۲. سپس به سراغ طرز پخت آش اوماج میرویم. برای تهیه این آش ابتدا عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید. بعد سبزی‌ها را تمیز کنید و خوب بشویید و وقتی آب سبزی کشیده شد آن را ریز خرد کنید.

۳. پیاز‌ها را به دو نیم تقسیم کنید و در یک قابلمه مناسب با کره در حد ۱ دقیقه تفت دهید و بعد به آن زردچوبه و نمک اضافه کنید. به پیاز‌ها آب قلم یا آب معمولی اضافه کنید و بعد عدس‌های خیس خورده شده را داخل آب و پیاز بریزید. تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد سبزی‌ها معطر خرد شده را به داخل مواد آش اضافه کنید. البته میتوانید از سبزی خشک هم در این آش استفاده کنید. حرارت را کم کنید تا عدس‌ها پخته شوند و اگر درحین پخت عدس آب داخل قابلمه کم بود به آن آب جوش اضافه کنید.

۴. بعد از پخت عدس اوماج‌ها را کم کم به آش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا اوماج‌ها به هم نچسبند. همین طور به هم زدن ادمه دهید تا زمانی که اوماج‌ها به اندازه کافی باد کنند. در این صورت آش آماده است و میتوانید آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      تو اش خمیر بریزیم؟؟؟!!! خوب میشه؟؟؟ فکر نکنم چیز جالبی بشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دوست عزیز آرد بریز یه کم خیلی خوشمزه میشه

      • بدون نام

        خمیر و میزارن خشک بشه عین رشته منتها گرد میشه

      • مهرداد

        چون چه میدانی این اش چیه

      • بدون نام

        فوق العادست

    • بدون نام

      این غذای قدیمی را ایرانیان بخصوص خراسانیها طبخ میکردند اسمش شورباست و با اماج فرق داره

    • بدون نام

      اصلا هم نه قیافش این شکلییه نه طرز درست کردنش یعنی چیزای زیاددیگه ای هم ما میریزیم

    • بدون نام

      آش اوماج اونی که گفتید نیست. درست کردن اوماج خودش کار خیلی سختیه و کار هر کسی و به این راحتی که گفتید خمیر را گلوله کنید نیست

    • بدون نام

      چاشنی اصلیش قره قروته .این آش با قره قروت خوش مزه میشه.

    • ابی

      چاشنی و سبزی اصلی این اش کاکوتی است

    • بدون نام

      اين غذا تركي هست و سبزيش كهليوتي هست فارسها مشابه هش دارند آويشن اما اين سبزي يه جور آويشن كوهي هست؛ آخرش تخم مرغ ميشكنن توش براي سرماخوردگي با فلفل زياد درست ميكنند

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چاشنی این آش فلفل قرمز فراوان آویشن ویه سبزی محلی دگه شبیه پیازچه واماجش آ ردمی ریزم سینی با آبپاش روش اب می پاشیم این نو از آ بکش رده می کردیم شهر ستان وسیله مخصوصی داشتم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج