۸۴۶۴۲۹
۱۵ نظر
۸۰۷۰
۱۵ نظر
۸۰۷۰
پ

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرین.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرین. ماهی شکم پر با مواد خیلی متفاوتی درست میشه و معمولا هر جای ایران به یه نحوی درستش میکنین و این ماهی شکم پر هم که دستورش رو اینجا براتون میذارم ماهی شکم پر به سبک شمالیه که خیلی خیلی لذیذه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

  • ماهی قزل آلا: ۱ عدد یا هر ماهی دیگه‌ای که میپسندین
  • سبزی معطر: ۱۰۰ گرم (گشنیز، جعفری، برگ سیر، کمی نعنا)
  • گردو آسیاب شده: ۱/۴ پیمانه
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

مراحل تهیه ماهی شکم پر

۱. برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و کاملا تخلیه اش کنین و بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره. بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۲. حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزی‌های معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۳. حالا پیازداغ و رب انار رو داخل یه ماهیتابه دیگه کمی تفت بدین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۴. گردو آسیاب شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت بدین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۵. بعد سبزی‌ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۶. مواد رو با هم مخلوط کرده و کمی تفت بدین حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و نمک هم فراموش نکنین. حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۷. پس داخل شکم ماهی رو باهاش پر کنین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۸. حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۹. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۱۰. حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

۱۱. حالا ماهی شکم پرتون حاضره فراموش نکنین که قبل از سرو نخ شکم ماهی رو بکشین … نوش جان

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      من اول به ماهی یه مقدار سرکه میزنم بعد میزارم توی پلاستیک و بعد توی یخچال تا سفت بشه و خودش رو بگیره مواد مورد استفاده م همین هست فقط اینکه روی پوست بیرونیش هم رب انار میزنم تا خوشمزه بشه در نهایت توی فر میپزم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        کار بسیار اشتباهی میکنی سرکه میزنی خسته نباشی واقعا چه احساس تخصص هم میکنه

      • بدون نام

        سلام
        من هرچی مرغ تو فر میذارم بوی بدی داره
        میشه یه دستور برای مرغ بدارید
        مرسی

      • بدون نام

        سرکه که جور در نمیاد با ماهی آی کیو.

        برای بدون نام 0041 هم باید بگم از کمی سیر تو
        غذاهات استفاده کن معجزه میکنه

    • بدون نام

      حسن خدا به زمین گرمت بزنه ماهی شده ارزو

    • بدون نام

      حسن خدا به زمین گرمت بزنه ماهی شده ارزو

    • بدون نام

      حسن خدا به زمین گرمت بزنه ماهی شده ارزو

    • داریوش

      باسلام من غرب گیلان هستم و دستور پخت جدا داریم که خیلی خوشمزه هست فقط لازم دو قلم اصلی رو بگم برای داخل ماهی از اشپل گردو رب انار سیر و تخم مرغ استفاده و همچنین سرخ نمی‌کنیم تو فر میزاریم خوب بپزه و آب نمونه تو ماهی ابدار باشه خوشمزه نمیشه خلاصه گفتم این خیلی خوشمزه هست چون سرخ کردنشم خوردم اصلا برام جالب نبود با تشکر

    • بدون نام

      البته مازندرانی ها با ماهی سفید شکم پر می پزن که خوشمزه تره. و گردوشم باید درشت تر باشه و سبزی محلی مثل زولنگ و اناریجه هم کمی توش داشته باشه

    • آذر آناهید

      عالی بود
      ممنون

    • همدانی

      ماهی جنوبیها بنظر من خوشمزه تره و خوش ادویه تر

    • همدانی

      ماهی جنوبیها بنظر من خوشمزه تره و خوش ادویه تر

    • همدانی

      ماهی جنوبیها بنظر من خوشمزه تره و خوش ادویه تر

    • مهسا

      ما با ماهی سفید درست میکنیم چون بعد پخت وا نمیره.
      داخل موادشم علاوه بر چیزایی که نوشته از اشپل ماهی و سیر هم استفاده میکنیم.
      برا پختشم داخل گمج که خوب گرم شده ماهی رو بصورتی که ‌شکمش رو به بالا با‌شه سر و دمش رو به هم نزدیک میکنیم تا منحنی بشه داخلش میزاریم با کمی روغن و آب خوب مغز پخت میکنیم.
      به زبان محلی بهش میگن ماهی فیویچ

    • فایزه جوووووووون

      غذاهایتون عالیننننننننن حرف ندارن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج