۸۴۷۹۱۲
۱۰ نظر
۵۰۱۱
۱۰ نظر
۵۰۱۱
پ

یکی از پشت پرده‌های تحریم نفتی ایران و ونزوئلا

تا پنج سال دیگر صادرات نفت ایالات متحده به اوج خود می‌رسد. شاید برای فتح بازارهای مختلف نفتی از جمله در چین، کره جنوبی و اروپا توسط آمریکا، آنها ترجیح بدهند تا آن روز بحران ونزوئلا و تحریم نفتی ایران ادامه داشته باشد.

ایسنا: تا پنج سال دیگر صادرات نفت ایالات متحده به اوج خود می‌رسد. شاید برای فتح بازارهای مختلف نفتی از جمله در چین، کره جنوبی و اروپا توسط آمریکا، آنها ترجیح بدهند تا آن روز بحران ونزوئلا و تحریم نفتی ایران ادامه داشته باشد.

رضا زندی، روزنامه نگار حوزه انرژی در توئیتر نوشت: در نظام سرمایه داری ایالات متحده، کسب منافع اقتصادی حرف اول را می‌زند. روزی که روزگار طلایی نفت بود و هر بشکه به قیمت‌های بالای ١٠٠ تا ١٤٠دلاری فروخته می‌شد، مخازن نفت گران شیل را توسعه دادند و حالا با ارتقا تکنولوژی، می‌توانند تولید نفت شیل را حتی در محدوده قیمتی ٣٠ دلار ادامه دهند.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا، پیش بینی کرده است که صادرات نفت خام آمریکا، سال آینده میلادی (٢٠٢٠) به روزانه حدود ٥ میلیون بشکه در روز می‌رسد. آمریکا می‌خواهد در سال ٢٠٢٤، صادرات نفتش را (به ویژه از منطقه تگزاس) به بیش از ٨ / ٥ میلیون بشکه در روز (تا ٩ میلیون بشکه) برساند و پس از عربستان در رده دوم بزرگترین صادرکننده نفت جهان قرار گیرد.

یکی از پشت پرده‌های تحریم نفتی ایران و ونزوئلا

حالا نوبت سهم کسب بازار است. آن هم در اوضاع اقتصادی نه چندان مناسب جهانی. پس "تحریم" می‌تواند گزینه‌ای مؤثر برای محدود کردن سهم بازار دیگر تولیدکنندگان و صادرکنندگان بزرگ جهان و باز کردن جا برای نفت خام آمریکا باشد! (فارغ از انواع نفت خام‌ها).

با تحریم نفتی بزرگترین دارنده ذخایر نفتی دنیا (ونزوئلا) و دومین تولیدکننده اوپک قبل از تحریم‌ها (ایران)، بازارهای خوبی برای شرکت‌های نفتی آمریکا باز می‌شود. این، یکی از پشت پرده‌های تحریم‌های نفتی ایران و ونزوئلا است. هر چند طبیعتاً اهداف سیاسی دیگری هم برای تحریم‌ها تعریف کرده‌اند.

با نگاه کلان نگر، تحریم‌های روسیه هم می‌تواند به سیاست نفتی کسب بازار آمریکا کمک کند. حتی راه انداختن جنگ تجاری بزرگ با چین و بعد نشستن پشت میز مذاکره و ملزم کردن این کشور به ایجاد تعادل در تراز تجاری و نهایتاً خرید نفت چین از آمریکا از همین منظر قابل بررسی است. چین دومین اقتصاد بزرگ دنیاست.

تا پنج سال دیگر صادرات نفت ایالات متحده به اوج خود می‌رسد. شاید برای فتح بازارهای مختلف نفتی از جمله در چین، کره جنوبی و اروپا توسط آمریکا، آنها ترجیح بدهند تا آن روز بحران ونزوئلا و تحریم نفتی ایران ادامه داشته باشد. ایضا ادامه حضور جمهوری خواهان نفتی در نظام سیاسی ایالات متحده. اگر چه بازار نفت صحنه گردان‌های زیادی دارد و تعاملات بین المللی نیز پیچیده است.

با چنین تحلیل‌هایی لازم است که هم مسؤولان نفتی و هم برنامه ریزان کلان سیاست خارجی کشور تحولات را جدی بگیرند و با تاکید بر حفظ ارزش منابع ملی و سرمایه‌های آتی ایران، تمهیدات لازم دور اندیشانه ایی اتخاذ کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      یه چیز یادم افتاد نحریم اول بوده یا سانسور؟ فکر کنم سانسور خبری نبود مردم خودجوش از دولت وقت درخواست میکردن بره پای میز وچنگلوک بازی درنیاره!!!!؟

    • بدون نام

      بهتر، نفت کمتر، اختلاس و اختلاف طبقاتی کمتر

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ببین شده کامیون کامیون گوجه وسیب زمینی وپیاز صادر کنن. .پول اختلاسشون رو جور میکنن .

    • بدون نام

      آفرین

      پاسخ ها

      • بدون نام

        داداش اینا ی برنامه ریزی دوروزه نمیتونن بکنن! حالا شما انتظار داری برنامه مقابله با سیاست های اقتصادی نفتی آمریکا بریزن؟! فقط میتونم بگم به ... رفتیم تمام

    • بدون نام

      چه کارکنند
      اها حواسشون باشه تااون موقعه جیباشون حسابی پرشده باشه

    • بدون نام

      آمریکای شریر
      لعنت بر کسانی که بر این شرارت درود می فرستند

    • کاربر قدیمی

      ما از بهره برداری به اندازه قطر از پارس جنوبی عاجز هستیم و نزدیک دو دهه است که اونا با جت تخته گاز دارن میرن و ما هم با موتور گازی دنبالشون! نفت هم قضیه اش معلومه و شده منبع گذران دولتها ، هر وقت خوب فروش میره ، تا دلتون بخواد بخوربخور و ریخت و پاشه برای از ما بهتران و هر وقت هم فروش نره ، بخوربخور برا اونا کمتر و برا ما هم سفت کردن کمربند از ترس افتادن شلوار!!! خلاصه که ما تو ریاضت اقتصادی و رژیم هستیم تا انداممون به هم نخوره!

    • بدون نام

      همه دارند برای خودشون تلاش میکنند ... شما هم بچسبید به موشک و ... به نفع اونهاست ... دقیقا همون کاری را میکنید که دلشون میخواد...

    • بدون نام

      چه مردم بدبختی هستیم ما هر کی به قدرت میرسه بیخیال مردم میشه. هر اتفاقی در ایران بیافته سور و سات بالایی ها جور است.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج