جاباما
۸۵۲۵۶۷
۹ نظر
۵۰۲۶
۹ نظر
۵۰۲۶
پ

آموزش تهیه مرغ شکم پر بدون فر؛ مجلسی و آسان

معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی بدون فر آشنا شوید.

برترین ها - وحید محقق: مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی بدون فر آشنا شوید.

مواد لازم:

  • مرغ: ۱ عدد
  • مغز گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • جعفری خرد شده: ۱/۴ پیمانه
  • گشنیز خرد شده: ۱/۴ پیمانه
  • کشمش: ۱/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

آموزش تهیه مرغ شکم پر بدون فر؛ مجلسی و آسان

طرز تهیه:

۱. پیاز را خرد کنید سپس تا زمانی که رنگ طلایی پیدا کند در روغن تفت دهید.

۲. جعفری و گشنیز را خرد کنید و به همراه زردچوبه، گردو، کشمش، رب انار شیرین را به آن بیفزاید.

۳. با افزودن کمی نمک به تفت دادن ادامه دهید.

۴. مرغ را بشویید.

۵. گردن، بال‌ها و دم مرغ را جدا کنید.
۶. بهتر است پوست مرغ را نگیرید چرا که بعد از آماده شدن ظاهر بهتری خواهد داشت. اما اگر دوست داشتید این کار را انجام دهید بلا مانع است.

۷. داخل شکم مرغ را خالی کنید و تمییز نمایید

۸. موادی که آماده کردید را در شکم مرغ ریخته و پس از پر شدن، مرغ را با نخ و سوزن بدوزید.

۹. با نخ پا‌های مرغ را به یکدیگر نزدیک کنید تا هنگام طبخ باز نشود.

۱۰. مرغ را درون یک قابلمه قرار دهید. اگر از مواد چیزی باقی مانده است در قابلمه بریزید.

۱۱. در قابلمه آب بریزید تا جایی که نصف مرغ را پوشش دهد.

۱۲. قابلمه را به مدت ۱.۵ ساعت روی حرارت قرار دهید.

۱۳. هر نیم ساعت یک بار مرغ را بچرخانید تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.

۱۴. پس از آب کشیده شدن، مرغ شکم پر شما آماده سرو است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • دریا

      عزیزم مرغ شکم پره قبل از اینکه شکمشو پر کنی و بدوزی ،باید مرغ کاااامل سرخ کنی،بعد اون مراحل پر کردن شکم انجام بدین،اونجوری مرغ بو میگیره ولی وقتی سرخ شه عااااالی میشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اصلا نیازی به سرخ کردن نیست

      • بدون نام

        چرا بعضیها انقدر دوست دارن همه چیز رو سرخ کنن بیخودی؟این مرغ بریانه سرخ کردن نمیخواد . همینکارارو میکنید که چاقید و فشار خون دارید

      • بدون نام

        ما دوست داریم چاق باشیم به تو چه؟

    • بدون نام

      این مرغ ب نظر میاد مرحله اخر سرخ شده یا تو فر بوده

    • بدون نام

      سبزی محلی مازندران فوق العاده خوشبو هست که مرغ عطر فوث العاده ای میگیره

    • بدون نام

      بعدازآبکش شدن توی روغن داغ سرخش کنید

    • ب

      عالی بود

    • ب

      عالی بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج