۸۷۰۷۱۷
۶ نظر
۵۱۲۰
۶ نظر
۵۱۲۰
پ

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

مافین صبحانه بهترین راه برای شروع کردن صبحی تازه است. آن‌ها با سیب، هویج، نارگیل، کشمش و گردو درست می‌شوند و طعم چاشنی‌های خوشبو و وانیل آن را همراهی می‌کند.

برترین‌ها: مافین صبحانه بهترین راه برای شروع کردن صبحی تازه است. آن‌ها با سیب، هویج، نارگیل، کشمش و گردو درست می‌شوند و طعم چاشنی‌های خوشبو و وانیل آن را همراهی می‌کند.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

اجازه دهید کمی در مورد محسنات این مافین صحبت کنیم. این مافین به راحتی درست می‌شود و شما نیازی به همزن و دردسر‌های آن ندارید. طعم و بافت آن به صورتی است که همه آن را دوست خواهند داشت مگر اینکه دیگر خیلی خیلی بد غذا و مشکل پسند باشند. این مافین کلاسیک شایسته توجه است، چون همه چیز‌های خوب را با خود دارد، پس چرا آن را درست نمی‌کنید.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

مواد لازم:

  • آرد گندم کامل: ۱ پیمانه
  • آرد همه کاره: ۳/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین: ۲ قاشق چایخوری
  • جوز: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۳/۴ پیمانه (۱۶۰ گرم)
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
  • سس سیب: ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سیب زرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه رنده شده
  • هویج: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • نارگیل رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • کشمش: ۱/۲ پیمانه

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس روشن کنید. ۱۵ کاغذ مافین را داخل قالب فلزی خود قرار دهید و کمی با اسپری آشپزی، اسپری کنید تا به مافین‌ها نچسبند.

۲. آرد گندم، آرد همه کاره، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

۳. در یک کاسه دیگر، شکر قهوه‌ای، روغن مایع، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شوند.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

۴. سیب، هویج و نارگیل را ریخته و بهم بزنید.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

۵. ترکیب آرد، گردو و کشمش را هم به آن اضافه کرده و کمی بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

۶. خمیر را داخل کاغذ‌های مافین بریزید. نیازی نیست که سطح آن‌ها خیلی صاف و مرتب باشد. قالب مافین را در وسط فر قرار داده و به مدت ۱۹ تا ۲۰ دقیقه بگذارید بپزند.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

۷. ابتدا چند دقیقه بگذارید داخل قالب خنک شوند، سپس آن‌ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شوند. برای در صورت مصرف نشدن در همان زمان، آن‌ها را در ظرفی دردار بگذارید.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

نکات مهم

  • می‌توانید فقط از آرد گندم کامل به جای مخلوط دو نوع آرد استفاده کنید. اگر از آرد سفید استفاده کنید بافت و ظاهر آن یکدست‌تر خواهد شد.
  • برای سالمتر بودن این مافین، فقط از آرد گندم کامل استفاده کنید، شکر را به ۱/۲ پیمانه کاهش دهید یا به جای نیمی از آن عسل استفاده کنید. چند قاشق غذاخوری سبوس گندم، جو دوسر یا تخم کتان را برای مغذی بودن به آن اضافه کنید. از روغن زیتون سبک به جای روغن مایع استفاده کنید.
  • می‌توانید حتی کدو سبز رنده شده و یا آناناس رنده شده داخل آن استفاده کنید.
  • برای نگهداری طولانی مدت می‌توانید آن را در ظرفی دردار گذاشته و به مدت ۲ ماه در فریزر نگهداری کنید.

مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

منبع: cookingclassy

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      با اینهمه موادی که این داره اصلا می ارزه تو خونه درست کنیم؟خب میریم میخریم دیگه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آره خیلی پرو پیمونه

      • بدون نام

        اره با کلی پنبه و مواد کپک زده !!!!همین پارسال یه شیرینی فروشی رو دستگیر کردن که تو ویترینش موش بود

      • بدون نام

        14:56
        از جای بهداشتی و معتبر خرید کن

      • بدون نام

        حق با شماست. تازه این آرد همه کاره دیگه چیه؟

    • بدون نام

      من ترجیح میدم توی خونه درست کنم. حتی بهترین شیرینی فروشیها هم قابل اعتماد نیستند جدای از بهداشت، موادی که توشون استفاده میکنند مساله ست. بخصوص اینکه همچین مافینی اصلا توی شیرینی فروشیهای ما نیست.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج