۸۷۵۶۱۳
۱۵ نظر
۵۰۱۶
۱۵ نظر
۵۰۱۶
پ

جهانگیری به مدیران: باید جدی‌تر پای کار باشیم

معاون اول رئیس‌جمهور بر اهمیت گفت‌وگوی صادقانه با مردم تأکید کرد و گفت: باید مردم احساس کنند که مسئولان به دنبال حل مسائل کشور و مشکلات معیشتی جامعه هستند.

خبرآنلاین: معاون اول رئیس‌جمهور بر اهمیت گفت‌وگوی صادقانه با مردم تأکید کرد و گفت: باید مردم احساس کنند که مسئولان به دنبال حل مسائل کشور و مشکلات معیشتی جامعه هستند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، ضمن تبیین شرایط اقتصادی کشور در مقطع کنونی، بر اهمیت بهره‌گیری از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی برای عبور از این برهه حساس تأکید کرد و گفت: عملکرد ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال ۹۸ تعیین کننده است و سیاست های اقتصاد مقاومتی باید بیش از گذشته در بخش ها و شئونات مختلف اداره کشور نمایان و متبلور شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تصویر کلی اقتصاد در سال ۹۷ و برخی گزارش ها از رشد منفی اقتصادی کشور، گفت: گزارش عملکردها و اقدامات دولت در زمینه های مختلف نظیر نفت و گاز، رسیدگی به مناطق محروم و روستایی و اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی که در اولویت دستگاه های اجرایی بوده، نشان می دهد که پیشرفت ها و اقدامات انجام شده مناسب بوده است و با توجه به مشکلات و فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم ها عملکرد دولت قابل دفاع است.

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور در سال ۹۸ با مشکلات جدیدی روبرو شده است و زندگی مردم تحت فشار قرار دارد، بر اهمیت گفت‌وگوی صادقانه با مردم تاکید کرد و گفت: معیشت مردم، رونق تولید و ایجاد اشتغال مهم ترین اولویت های اقتصادی دولت در سال ۹۸ هستند و باید مردم احساس کنند که مسئولین به دنبال حل مسائل کشور و مشکلات معیشتی جامعه هستند تا بتوانند بخشی از آلام و دغدغه های آنها را مرتفع کنند.

جهانگیری با بیان اینکه حل مسائل اقتصادی کشور در شرایطی که دشمنان به تعبیر خودشان جنگ تمام عیار اقتصادی علیه ملت ایران به راه انداخته اند، نیازمند تمرکز ویژه و ایستادگی است، خاطر نشان کرد: این پیام باید به تمام مدیران کشور ابلاغ شود که سال ۹۸ به لحاظ اقتصادی سالی ویژه است و برای اداره مناسب کشور نیازمند آن هستیم که جدی تر پای کار باشیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به این که در سال جاری با محدودیت منابع و بودجه روبرو هستیم، افزود: با وجود آنکه اتکاء بودجه کشور به درآمدهای نفتی کاهش یافته اما بودجه کشور همچنان تحت تأثیر این درآمدها است و باید برای جبران کسری بودجه به دنبال راهکارها و ظرفیت های دیگر باشیم.

وی با تأکید بر اینکه مسئولین اقتصادی کشور باید در سال ۹۸ جدی تر پای کار باشند و نشان دهند که مرد روزهای سخت وشرایط پیچیده و دشوار هستند، گفت: باید در بخش هزینه ها صرفه جویی جدی صورت گیرد و این جهت گیری به همه دستگاه ها ابلاغ شود تا دستگاه ها مکلف باشند هزینه های خود را کاهش دهند.

جهانگیری با تاکید بر ضرورت توجه به بخش تولید و به خصوص واحدهای تولیدی که نقش پیشران در تولید کشور را ایفا می کنند، تصریح کرد: باید با حمایت از بخش های تولیدی و پیشران نظیر خودرو و مسکن شرایطی مهیا شود تا بخش ها وصنایع پایین دست آن ها نیز فعال تر شده و با رکود مواجه نشوند.

وی با تأکید بر اینکه باید به هر نحو ممکن ارز مورد نیاز بخش تولید را فراهم کنیم، به برنامه دولت برای ممنوعیت واردات کالاهای لوکس با هدف صرفه جویی ارزی اشاره و خاطر نشان کرد: ممنوعیت واردات کالاهای لوکس علاوه بر صرفه جویی ارزی مانع از ایجاد دوگانگی در جامعه و جلوگیری از نمایش شکاف طبقاتی می شود و این در حالی است که ایجاد شکاف طبقانی و نارضایتی اجتماعی یکی از اهداف تحریم کنندگان ایران است که خودشان به این موضوع در کتاب هنر تحریم اذعان کرده اند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به پیشنهاد دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مبنی بر تشکیل کارگروه مقابله با تحریم ذیل دبیرخانه، گفت: وظیفه این کارگروه باید ایجاد فرصت برای تولید داخلی باشد و با برنامه ریزی دقیق، شرایطی را مهیا کند تا با استفاده از ظرفیت های داخلی کمبودهای ناشی از تحریم مرتفع شود.

رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بر تشکیل کارگروهی برای شناسایی محصولاتی که در داخل تولید می‌شوند تاکید کرد و گفت: دولت از تولید کنندگانی که کالاهای خود را در داخل و بدون وابستگی تولید می‌کنند حمایت می کند.

وی با اشاره به طرح ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی خاطر نشان کرد: دولت تاکنون ۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای ایجاد اشتغال در روستاها پرداخت کرده است و لازم است وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم گزارش عملکرد این برنامه را اطلاع رسانی کنند.

جهانگیری همچنین خواستار تفویض اختیارات بیشتر به استان های کشور شد و بر لزوم هماهنگی هر چه بیشتر میان جانشینان ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان ها با استانداران در جهت اجرای هر چه بهتر سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، سخنگوی دولت و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) نیز حضور داشتند، نماینده دبیرخانه ستاد گزارشی از عملکرد سال ۹۷ دستگاهها و استانهای کشور در اجرای اقتصاد مقاومتی و نیز عملکرد جانشینان رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و نمایندگان معین دولت در استان‌های کشور ارائه کرد.

در این گزارش مهم‌ترین اقدامات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی طی ۱۶ جلسه برگزار شده در سال ۱۳۹۷ تشریح شد که اجرای ۲۷ پروژه‌ جدید اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۷ و استمرار اجرای ۱۳۶پروژه اولویت‌دار و برنامه‌ اجرایی اقتصاد مقاومتی سال ۱۳۹۶ در سال ۱۳۹۷ بخشی از این گزارش بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      تا کی وعده سر خرمن میدین. هههههههههههههههههههههههه‍ه

    • بدون نام

      شما پای کار نباشی برای همه بهتره
      یکم برو خونه، بذار بقیه بیان پای کار

    • سید حسن

      نه لطفا
      مدیران نا کار آمد کمتر کار کنند از رشد منفی جامعه کاسته میشه!

    • بدون نام

      حاجی تا الان بازی دوستانه بوده یا دست گرمی که الان میخوان جدی بگیرید؟؟؟؟؟؟

    • ایرانی

      چشم آقا جون

    • بدون نام

      اگه تو یکی بلاخص کنار بری فکر کنم بیشتر مشکلات خودبخود حل میشن....ولی نمیدونم چه سری تو کاره همه حواسشون به توی نفهم بیسواد نیست...

    • بدون نام

      هیچکس کاری به مناطق محروم نداره
      با کاهش بودجه روبرو نیستید دزدیهای انگل زاده ها زیاد شده
      رانتخواری زیاد شده وگرنه مملکتی داریم که از هر قسمتش از نعمتهای الهی سرشار هست
      فقط فساد مدیریتی باعث این مشکلات شده

    • کریم کچل

      این همه زحمت از خودتون در ونکنین
      خسته ومیشین

    • بدون نام

      ملت دانا== خوشبخت

    • m

      تازه فهمیده...خسته نباشی، میخوای هم جدی نباشید والا

    • انتقاد سازنده

      اول بفرمایید کدوم کار ؟ واقعا کدوم کار ؟ مگه کار هم میکنید شماها ؟ اگه کارکن بودین که وضعمون این نبود .

    • مجتبی

      تا حالا که پای کار بودی چیکار کردی؟

    • خدا

      شما نگران نباش،مدیران محترم پای کارند،مشغول چپاول وغارت دارایی وثروت مملکت

    • بدون نام

      منظور ایشون این بوده ظاهرا مسئولان کم پای کار اختلاس بودن باید بیشتر تلاش کنن ـ

    • پرستش

      اخی طفلی باید جدیتر سرکار باشیم تازه این فکر را کردی بیشرفها مردم را بعداینکه بدبخت کردین تازه به این فکر افتادین که جدی باشین

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج