۸۸۷۲۷۰
۱۳ نظر
۵۱۹۹
۱۳ نظر
۵۱۹۹
پ

طرز تهیه ترشی انبه به سبک بندرعباسی‌ها

ترشی انبه یکی از لذیذترین ترشی‌های دنیاست که فصل تهیه آن تابستان است. طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون به سبک بندرعباسی‌ها را در ادامه بخوانید.

مجله افق کوروش: انبه یکی از خوشمزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است. انبه سرشار از مس، کلسیم، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل بتاکاروتین است و به همین دلیل پوست را جوان و شاداب نگه می‌دارد، ضد سرطان است، سلامت شبکیه چشم را تضمین می‌کند، برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است و قند خون را تنظیم می‌کند.

اگر یبوست دارید انبه بخورید و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی از انبه غافل نشوید. ترشی انبه هم یکی از لذیذترین ترشی‌های دنیاست که فصل تهیه آن تابستان است. طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون به سبک بندرعباسی‌ها را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه ترشی انبه به سبک بندرعباسی‌ها

مواد لازم

  • انبه: ۱ کیلوگرم
  • تخم گشنیر: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلپر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • رنگ پودری زعفران: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: نوک قاشق چای‌خوری
  • سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل گرد هندی تند و آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری (اگر طعم تند را می‌پسندید بیشتر بریزید)
  • پودر انبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر خردل: نوک قاشق چای‌خوری
  • سیر: ۱ بوته کامل و له شده
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • سرکه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ترشی انبه به سبک بندرعباسی‌ها

طرز تهیه

۱. ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبه‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن‌ها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویه‌ها و فلفل‌ها به جز شکر و سیاه دانه‌ها را هم اضافه کنید.

۲. انبه‌های مزه‌دار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبه‌های مزه‌دار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آن‌ها اضافه کنید.

۳. حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبه‌ها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبه‌ها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبه‌ها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس سیاه‌دانه را به ترشی اضافه کنید.

۴. ترشی انبه شما با غلظتی خوب و مناسب به همین راحتی آماده است. ترشی را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی انبه به سبک بندرعباسی‌ها

نکته مهم

در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر دوست دارید ترشی انبه شما له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبه‌ها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آن‌ها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سمیه سنجیده

      من بندرعباسی ام . بندرعباس بینظیره .مردمش خونگرم .غذاهاشون .سلیقه شون هر چی بگم کمه . هیچ جا بندر نابو .....یعنی نمیشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        متصدی این قسمت از بیکاری کامنتارو ناقص میکنه انگار

      • حسین

        خوبه که دیگران از آدم تعریف کنن این خود شیفتگیتون چیز دیگه ای رو نشون میده

      • ...

        تو که راس میگی من بندر عباس زندگی میکنم به اجبار.خدا نکنه یه جایی کار آدم به بندریا بیوفته به ما میگن شهرستانی کثیف.اینا فقط خودشو آدم میدونن.خیلی کم هستن که خوش برخوردن

      • نیروانا

        نکشی مارو بجه ی بندر!!اتفاقا چیزی که در ابتدا در رابطه با مردم بندرعباس واسه من منزجر کننده هس،همین ادعای خودخاص پنداریشون هس با شعار !!مسخره و باداورده"هیچ جا بندر نابو"قشنگ تابلوعه بندریا چند ساله خیلی احساس کمبود دارن و ب غیر بومی های خودشون حسادتشون میشه
        شما تشریف بیار ی کلان شهری مث شیراز،هر فصلیشم دوس داشتی بیا، ی پارک حاشیه خیابونیش میارزه ب کل شهر شما

      • شهرکردی

        خودت از خودت تعریف کن بدرد نخور ترین چهار پایان هستند الهی گذرت به بندر نخوره که خوار میشه ادم

    • بدون نام

      امادگیش هست خارجیش خیلیم شوره ولی خوشمزس

    • بدون نام

      من 10 ساله ساکن بندرم برعکس شایعه خون گرم بودن خیلی سرد وبدخو هستند

    • بدون نام

      نباید انبه رسیده و زرد باشه. یعنی واقعا نمیدونین؟

    • گندم

      همه دنیا به کنار شیراز جدا یعنی بیاین از ما یاد بگیرین خونگرمی و انسانیت رو والله بخودا کاکو

    • بدون نام

      عاشق شیراز و شیرازیم ، بیست ساله از شهر خودم که جای دیگه بود اومدم شیراز و الان فکر میکنم بهشت شبیه شیرازه مطمئنا ، عشقه عشقق

    • عرفان

      باسلام که میگه‌بندریها خونگرمند استباه است من خودم مدت ۲۴سال‌است‌بندرم همه دوستان بندری‌خانه ماشهرستان امده اند‌ولی من مکفق نشدم‌بروم‌خانه‌یکی ازانها چون دعوت نمی کنند ودیگراینکه‌بخیل‌هستند وبا شهرستانی بدجوربدخورد‌می کنند که این‌از‌ادلشان ومعرفتشان‌است‌

      پاسخ ها

      • شهرکردی

        منم شوهرم بندری هس بسیار بد دهن بد اخلاق واصلا بندریا خونگرم نیستن خیلی هم خسیس وحسود وبا شهرستانیها کارد وخون هستن مرگ بر بندری بدرد نخور

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج