۸۹۸۵۷۶
۵ نظر
۵۰۱۴
۵ نظر
۵۰۱۴
پ

جنگ جی‌ها؛ ۶G آمریکایی در پی ۵G چینی!

این‌ها فقط بحث آکادمیک نیست. با اینکه استفاده تجاری از ۵ جی در آغاز راه خود است، اما برنامه ریزی و سرمایه گذاری در فناوری بی سیم ۶ جی(۶G) از قبل شروع شده است. تخمین کارشناسان نشان می‌دهد چشم انداز اولیه استفاده از تکنولوژی ۶ جی(۶G) در سال ۲۰۳۰ خواهد بود.

فرارو: هرروز اخبار بیشتری در مورد پیشرفت چین در ۵ جی یا نسل بعدی فناوری ارتباطی بی سیم منتشر می‌شود. پیشرفت چین در ۵ جی، آمریکا را با خطرات امنیت ملی و اقتصادی مواجه می‌کند. این نگرانی‌ها، به ویژه احتمال اختلال در زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، قابل اعتنا است، اما این آمریکاست که خودش را به دردسر انداخته است نه چین. دولت آمریکا در حل مسائل مربوط به ۵ جی خیلی تعلل کرد. در نتیجه چین با استفاده از این فرصت، در به کارگیری و توزیع فناوری‌های پیشرفته ارتباطی، پیشرفت بی سابقه‌ای داشت.

به نقل از لافر، آمریکا باید از این تجربه درس بگیرد و طوری عمل کند که در این حوزه مهم در خط مقدم پیشرفت باشد و بتواند از امنیت ملی و اقتصاد خود محافظت کند. شاید زود به نظر برسد، اما وقت آن است که آمریکا بر چیزی که به زودی ظهور می‌کند تمرکز کند؛ ۶ جی(۶G)!

حتی اگر ظهور ۵ جی در مراحل اولیه خود باشد و برای آمریکا خطر تبدیل شدن به تهدید نداشته باشد، چشم انداز بلند مدت برای توسعه فناوری در این زمینه نشان می‌دهد رهبران سیاسی و صنعتی آمریکا نمی‌توانند دست روی دست بگذارند تا ۶ جی(۶G) از راه برسد.

پیشرفت‌هایی که تاکنون صورت گرفته، فرصتی برای پیشرفت در انتقال داده در طول موج پایین‌تر از ۵ جی را فراهم می‌آورد؛ یعنی پهنای باند وسیع‌تر با سرعت بیشتر که احتمالا برای یک انقلاب واقعی در شبکه موبایلی مورد نیاز است.

احتمالا ۵ جی پیشرفت‌هایی را در طیفی از صنایع به همراه می‌آورد. علاوه بر ارتقای شبکه موبایلی، ۵ جی می‌تواند به خوبی ارتباطات نظامی بهتر، وسایل نقلیه خودران، واقعیت مجازی، پزشکی از راه دور، اینترنت اشیا و.. را ارتقا دهد. همه این‌ها به خاطر سرعت و ظرفیت بالاتر و تاخیر کمتر شبکه‌های ۵ جی امکان پذیر است. در ضمن ممکن است نوآوری‌ها و موارد استفاده پیش بینی نشده‌ای هم با این فناوری همراه شود.

سیاست‌گذاران آمریکایی و رهبران تجاری امسال و سال بعد این فرصت را دارند که پایه‌های برتری آمریکا در فناوری‌های ۶ جی(۶G) را بنا نهند. اگر آمریکایی‌ها یک دهه پیش با آینده‌نگری بیشتری برنامه ریزی می‌کردند، بسیاری از نگرانی‌هایی که آمریکا در مورد ۵ جی با آن‌ها دست به گریبانگیر است، امروز. وجود نداشت.

امروز با یک تصمیم قاطعانه آمریکا می‌تواند مطمئن شود در ۱۰ سال اینده رهبر بلامنازع فناوری بی سیم در جهان است. با انجام دادن این کار آمریکا می‌تواند توانایی ساخت زیر ساخت‌های امن ۶ جی(۶G) با همراه مزایای امنیتی و اقتصادی خود از این فناوری را تضمین کند.
جنگ جی‌ها؛ ۶G آمریکایی در پی ۵G چینی!

۶ جی(6G) چیست؟ نگاهی به آینده

۶ جی(۶G)، ظرفیت انتقال داده تا ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵ جی، با تاخیر تقریبا صفر و ۱۰ میلیون دستگاه تراکم اتصال در یک کیلومتر مربع را دارد. این ویژگی‌ها بیش از هرچیزی است که در ۵ جی پیش بینی شده است. چنین قابلتی‌هایی در ۶ جی(۶G)، برای انتقال داده با نرخ بالا مورد نیاز است تا بتوان از امنیت وسایل نقلیه خودران مطئن شد و امکان ساخت نسل بعدی ارتباطات امن فراهم شود.

البته برخی از محققان پیشتر انتظار داشتند که ۵ جی در برآورده کردن برخی توقعات در مورد پهنای باند موفق نخواهد بود. این مساله ۶ جی(۶G) را مطلوب‌تر می‌کند.

این‌ها فقط بحث آکادمیک نیست. با اینکه استفاده تجاری از ۵ جی در آغاز راه خود است، اما برنامه ریزی و سرمایه گذاری در فناوری بی سیم ۶ جی(۶G) از قبل شروع شده است. تخمین کارشناسان نشان می‌دهد چشم انداز اولیه استفاده از تکنولوژی ۶ جی(۶G) در سال ۲۰۳۰ خواهد بود.

محققان به دنبال پیشرفت در حوزه‌هایی مثل مطالعه مواد، طراحی چیپ و میزان مصرف هستند. حوزه دیگر مطالعات وعده می‌دهند ۶ جی(۶G) نوعی فناوری خواهد بود که ارتباطات در فرکانس بالاتر در حد گیگاهرتز و تراهرتز امکان پذیر است. محققان باور دارند که ارتباطات در فرکانس‌ها بالاتر از ۹۵ گیگا هرتز کلید مزایای بسیاری مانند نفوذ قوی و پهنای باند بسیار وسیع را به همراه داشته باشد.

وزرات صنایع چین مطالعات مفهومی خود برای تحقیق و توسعه ۶ جی(۶G) را برنامه ریزی کرده است که در سال ۲۰۲۰ آغاز می‌شوند. وزیر صنایع چین پیش بینی می‌کند ۶ جی(۶G) در پهنای باند، عدم تاخیر و ارتباط از ۵ جی بهتر است و به نرخ انتقال داده ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵ جی خواهد رسید. او می‌گوید: «این فناوری به طور بالقوه در کل شبکه‌های کابلی و بی سیم انقلاب به پا می‌کند.»

همچنین در سال ۲۰۱۷ وزیر ارتباطات ژاپن اعلام کرد گروهی از محققین ژاپنی روی نسل جدید تکنولوژی‌های بی سیم کار می‌کنند و به گفته او بررسی‌های گروه تحقیقاتی ژاپن نشان می‌دهد ۶ جی(۶G) می‌تواند ارتباط آنی برقرار کند. محققان ژاپنی ادعا می‌کنند به سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگا بیت در ثانیه دست یافته اند که این رقم ۱۰۰ برابر سریع‌تر از شبکه‌های موجود است.

فنلاند، رهبر همیشگی فناوری ارتباطی بی سیم به تلاش‌های بلند پروازانه خود در این زمینه افتخار می‌کند. هدف فنلاند این است که در بازه ۸ ساله مطمئن شود این کشور رهبر ۶ جی(۶G) است.

برای آمریکایی که هوآووی می‌خواهد جایش را در فناوری‌های ارتباطی پیشرفته بگیرد، حفظ برتری فناوری، در سطح ملی و استراتژیک بررسی می‌شود؛ و این کشور تلاش دارد در همه زمینه‌های نرم افزای و سخت افزاری برتری خود بر چین را حفظ کند.

امروز در بین نمایندگان و کارشناسان امنیت ملی آمریکا نگرانی زیادی از پیشرفت چین (به عنوان رقیب ژئوپلتیک آمریکا) در حوزه ۵ جی وجود دارد. ۵ جی ستون فقرات اقتصاد اینترنت جهانی خواهد بود که تمام ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این شرایط آمریکا نمی‌تواند بازهم حسرت ۱۰ سال گذشته را بخورد و پیشرفت در زمینه ۶ جی(۶G) را آغاز کرده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خوب

    • بدون نام

      خوب این خبری که تیتر زدید یعنی چه ؟
      باید و نباید و پیشرفت چین و آمریکا که بما ربطی نداره اصلا ما در این رقابت پیشرفت چکاره ایم و چه سودی برای ما داره؟
      عوض اینهمه مهندسی کردن و راه نشان دادن به بیگانگان کمی هم بحال کشور عقب مانده خودتان دل بسوزانید.

    • بدون نام

      ماهم فورجی هستیمو داریم برا دنیا شاخ شونه میکشیم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خب الان همه دنیا 4G هستش. تولید گوشی 5G تازه چند ماهه شروع شده.

    • دونالد ترامپ

      واي ما هنوز خيلي عقبيم هفته پيش وسط رشت اينترنتم G1شد بقران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج