۹۰۰۵۷۹
۸ نظر
۵۰۰۱
۸ نظر
۵۰۰۱
پ

پای کارتخوان‌های اجاره‌ای هم به بازار باز شد

علیرغم اجباری شدن نصب دستگاه‌های کارتخوان در مطب پزشکان، همچنان برخی از اعضای این صنف به شیوه‌های مختلف مانند اجاره کارتخوان سعی در دور زدن استفاده از دستگاه‌های کارتخوان دارند که یک کارشناس امور مالیاتی با غیرقانونی توصیف کردن این اقدام گفت: اطلاعات درآمدی پزشکان از شیوه‌های دیگری نیز قابل ردیابی است.

ایسنا نوشت: علیرغم اجباری شدن نصب دستگاه‌های کارتخوان در مطب پزشکان، همچنان برخی از اعضای این صنف به شیوه‌های مختلف مانند اجاره کارتخوان سعی در دور زدن استفاده از دستگاه‌های کارتخوان دارند که یک کارشناس امور مالیاتی با غیرقانونی توصیف کردن این اقدام گفت: اطلاعات درآمدی پزشکان از شیوه‌های دیگری نیز قابل ردیابی است.

بعد از مدت‌ها کشمکش بر سر نصب یا عدم نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان که با مقاومت شدید این صنف مواجه شد بالاخره مجلس شورای اسلامی بر اساس قانون ۱۶۹ مالیات‌های مستقیم، قانون الزام نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان را تصویب کرد.

اما از آنجایی که پزشکان تا پیش از این در مطب‌های خود دستگاه کارتخوان نصب نمی کردند و بنابراین مالیات متناسبی هم پرداخت نمی‌کردند، این قانون را نوعی تبعیض بر علیه خود می‌دانند و بسیاری از آنها به شیوه‌های مختلف سعی می کنند که از دستگاه کارتخوان استفاده نکنند. این در حالی است که در حال حاضر همه اصناف دیگر این قاعده را در محل کار خود رعایت می‌کنند و به تناسب آن مالیات خود را هم پرداخت می‌کنند.

جز اصناف مختلف که به صورت مستقیم با اقتصاد و بازار سروکار دارند، همه کارمندان دولت و شرکت‌های خصوصی هم شامل قوانین مالیاتی می‌شوند و مبلغی به صورت ماهیانه از حقوق آنها کسر می‌شود به طوری که همه حقوق بگیرانی که ماهیانه بیشتر از دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان حقوق می گیرند مکلف به پرداخت مالیات هستند.

یکی از روش‌های معمول برای عدم استفاده از دستگاه کارتخوان توسط برخی از پزشکان، گرفتن وجه نقدی از بیماران است، برای مثال در بسیاری از مطب‌های شهر تهران علاوه بر حق ویزیت، دستمزد عمل‌های جراحی نیز که بعضا به چند ده میلیون تومان هم بالغ می‌شود به صورت نقدی از بیماران اخذ می‌شود.

درهمین باره سیاوش غیبی‌پور کارشناس امور مالیاتی با بیان اینکه اخذ مالیات از پزشکان اطلاعات‌محور و بر اساس داده‌های مودیان است اضافه کرد: با این حال اگر پزشکی در ارائه اطلاعات درآمدی خود همکاری نکرد، سازمان امور مالیاتی از طریق شیوه‌های دیگری از جمله مشاهده سوابق درآمدی و مالیاتی و تراکنش‌ سایر پزشکان در آن منطقه می‌تواند استفاده کند.

این کارشناس با اشاره به گزارش‌های بیمه و قراردادهای پزشکان به عنوان دو مجرای دیگر کسب اطلاعات درباره درآمد پزشکان ادامه داد: به هرحال اطلاعات مربوط به درآمدهای پزشکان به طرق مختلف قابل ردیابی است اما نصب دستگاه کارتخوان به لحاظ برآورد دقیق درآمدهای مالیاتی ضروری است.

غیبی پور همچنین به برخی از شگردها برای گریز از استفاده از دستگاه کارتخوان در مطب هم اشاره کرد و گفت که اگر پزشکی در نصب دستگاه کارتخوان شماره فرد دیگری را اعلام کند یا از دستگاه کارتخوان اصطلاحا اجاره‌ای(متعلق به فردی دیگر) استفاده کند بر اساس قانون مرتکب جرم شده است.

تعیین ضرب‌العجل برای نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان به حدی از سوی نمایندگان این صنف با مقاومت همراه شد که رئیس سازمان نظام پزشکی با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان امور مالیاتی خواهان تعویق ضرب‌العجل تعیین شده از سوی این سازمان به بهانه دادن آموزش کافی به پزشکان برای استفاده از دستگاه‌های کارتخوان شده بود!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      باید با پزشکان خاطی برخورد قاطع شود

    • بدون نام

      تازه آن عده از پزشکان که مایل به پرداخت مالیات نیستند احترام هم طلب میکنند.خخخ.

    • بدون نام

      والا مالیات دادن به این دولت حرام چون میخواهدخرج ۲۰ملیون افغانی کنه وشغلامونم اشغال کنن ومیگن چراغی که به خانه رواس به مسجدحرام

      پاسخ ها

      • شهریار

        بهرحال دولت داره مالیات میگیره و باید از پزشکان هم متناسب با درامدشون مالیات بگیره، اینکه چجوری خرج میشه یه بحث دیگس.

    • احمد

      خبرنگار محترم اول موضوع را بفهمید بعد خبر بزنید
      در حال حاضر زیرساخت ثبت کارتخوانها در سایت اداره مالیات وجود ندارد نه اینکه پزشکان بلد نباشند .
      در ضمن چرا از همه کارتخوانها مالیات گرفته نمیشه ؟؟؟!!

      پاسخ ها

      • شهریار

        اگر صحبت زیرساخته، چرا نظام پزشکی نامه داده که به تعویق بیفته؟!

    • احمد

      خبرنگار محترم اول موضوع را بفهمید بعد خبر بزنید
      در حال حاضر زیرساخت ثبت کارتخوانها در سایت اداره مالیات وجود ندارد نه اینکه پزشکان بلد نباشند .
      در ضمن چرا از همه کارتخوانها مالیات گرفته نمیشه ؟؟؟!!

    • بدون نام

      کارتخوان با پایانه فروش فروشگاهی فرق دارد.هروقت فروشگاهها پایانه فروش فروشگاهی نصب کردند از بقیه اصناف (از جمله پزشکان)هم در بخش خصوصی طلب نصب آن را بکنیدوگرنه مالیات کارمندی که خود دولت حقوقش را پرداخت می کند چه ربطی به مالیات بخش خصوصی که با سرمایه خود فرد کار می کند دارد.عوام فریبی و بازی با کلمات یعنی همین

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج