۹۰۱۵۷۸
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

سه ژن عامل ناباروری کشف شد

محقق برگزیده بیستمین جشنواره بین المللی رویان گفت:در پروژه ارسالی به این جشنواره موفق به کشف ۳ژنی که عامل ناباروری هستند شدیم.

خبرگزاری مهر: محقق برگزیده بیستمین جشنواره بین المللی رویان گفت:در پروژه ارسالی به این جشنواره موفق به کشف ۳ژنی که عامل ناباروری هستند شدیم.

دکتر مهدی توتونچی برگزیده داخلی بیستمین کنگره و جشنواره بین‌المللی رویان در خصوص تحقیقات خود گفت: تخمین زده می‌شود که‌ بیش از ۴۰ درصد موارد ناباروری در مردان، آیدیوپاتیک است. علت اصلی این مسئله، شمار فراوان ژن‌هایی است که می‌تواند علت بروز «استنوزواسپرمی» باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۰۰۰ ژن مؤثر در اسپرم‌زایی شناسایی شده که برای علت یافتن استنوزواسپرمی، بررسی تمامی آنها اجتناب‌ناپذیر و دشوار است، افزود: با وجود این، روش‌های جدید آزمایشگاهی، امکان رمزگشایی از پاتوفیزیولوژی استنوزواسپرمی و یافتن راهی برای درمان آن را فراهم می‌کند.

سه ژن عامل ناباروری کشف شد

برگزیده داخلی بیستمین کنگره و جشنواره بین‌المللی رویان با بیان اینکه در سال‌های اخیر برای تشخیص این مشکل خانواده‌هایی با مردان نابارور مورد توجه قرار گرفته‌اند، گفت: بررسی‌های متداول در تشریح علت ناباروری تمام این موارد موفق نبوده، با این وجود نمی‌توان علت ژنتیکی این موارد را انکار کرد به همین دلیل در صدد آمدیم به شکل ژنتیکی، این افراد را مورد بررسی قرار دهیم تا ژن‌های مرتبط با آن را شناسایی کنیم.

عضو هیئت علمی گروه ژنتیک پژوهشگاه رویان گفت: عمدتاً رویکرد ما پیدا کردن ژن‌ها و عوامل نازایی و ناباروری در زنان و مردان است.

وی ادامه داد: در این پژوهش، بررسی نقص حرکت در اسپرم را مورد بررسی قرار دادیم که این موضوع باعث ناباروری می‌شود.

توتونچی با بیان اینکه در این پژوهش موفق به کشف سه ژن شدیم، گفت: این نقص ژن‌ها باعث عدم حرکت اسپرم شده که منجر به ناباروری می‌شوند.

برگزیده داخلی بیستمین کنگره و جشنواره بین‌المللی رویان با بیان اینکه در پروسه این تحقیقات، جهش‌های ژنتیکی در این ژن‌ها را کشف کردیم، تصریح کرد: تغییر ژن‌ها منجر به ناباروری در مردان می‌شود که به طور مشخص در این پروژه سه ژن را شناسایی کردیم.

وی با بیان اینکه این سه ژن می‌تواند عامل نقصان ژنتیکی باشد که به نسل‌های بعدی منتقل می‌شوند، افزود: شناسایی این ژن‌ها می‌تواند به ما کمک کند که از انتقال نسل ژنتیکی به نسل‌های بعدی جلوگیری کنیم و با روش‌های موجود، به تشخیص آنها قبل از تولد بپردازیم.

به گفته توتونچی، نتیجه این پژوهش منجر می‌شود که از انتقال این جهش ژنتیکی به نسل‌های بعد جلوگیری کنیم.

برگزیده داخلی بیستمین کنگره و جشنواره بین‌المللی رویان خاطرنشان کرد: ۱۵ درصد عوامل ژنتیکی کشف نشده‌ است که در حال حاضر پروژه‌های متفاوت و با رویکردهای مختلف به این موضوع می‌پردازند و کشف این سه ژن، تنها بخشی از این عوامل ژنتیکی محسوب می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ش

      از '''' ژن خوب عارف ''''''' چه خبر

    • بدون نام

      از ژن عارف استفاده کنید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج