۹۰۸۰۹۴
۵ نظر
۵۰۰۵
۵ نظر
۵۰۰۵
پ

ناصری: مناظره‌های ۸۸،نمونه‌ی مواضعِ تلویزیون بود

عبدالله ناصری؛ فعال سیاسی اصلاح طلب از مواضع یک سویه‌ی صداوسیما در حمایت از یک جریان سیاسی خاص انتقاد کرد و مناظره‌های سال ۸۸ را نمونه‌ای از اقدامات یک‌طرفه صداوسیما خواند.

روزنامه همدلی: عبدالله ناصری؛ فعال سیاسی اصلاح طلب از مواضع یک سویه ی صداوسیما در حمایت از یک جریان سیاسی خاص انتقاد کرد و مناظره های سال ۸۸ را نمونه ای از اقدامات یک طرفه صداوسیما خواند.

او نوشت: صداوسیما در دو دهه اخیر به یکی از دو جناح سیاسی کشور تعلق خاطر شدیدی پیدا کرده است و به‌طور شگفت‌انگیزی سعی هم نمی‌کند جانبداری‌اش را حداقل کتمان کند که این با روح کلی رسانه در تضاد کامل است. صدا و سیمایی که به قاعده باید بی‌‌طرف باشد و وجهه ملی را به هر چیز دیگری ترجیح بدهد، همچنان موجی از نقدها و اعتراض‌ها را متوجه خود می‌بیند.

عملکرد این سازمان عریض و طویل به گونه‌ای بوده که دقیقا بیانگر این است که صداوسیما جهت‌گیری خاصی دارد! به طوری که وقتی جامعه از دو یا سه ماه قبل، وارد فاز انتخابات می‌شود، خود به خود روند برنامه‌های صدا و سیما به گونه‌ای پیش می‌رود که در همه برنامه‌ها از جمله برنامه‌های علمی که منطقا باید مورد توجه جامعه نخبگان قرار گیرد، از چهره‌هایی دعوت می‌کند که تخصصی در بحث مطروحه ندارند و فقط به دلیل این‌که اصول‌گرا هستند، پشت میکروفون قرار می‌گیرند تا در روزهای تبلیغات انتخابات برایشان فرصت تبلیغ به وجود بیاید.

در سال ۸۶ و در روزهای انتخابات مجلس هشتم، جمعی سه نفره از ستاد اصلاح‌طلبان با رئیس وقت صدا و سیما دیدار داشتیم. این نکته را به ایشان اشاره کردیم که خارج از برنامه‌های سیاسی، جهت‌گیری‌ها در برنامه‌های علمی به گونه‌ای هستند که کاملا هم‌سویی و هم‌جهتی خودتان را با یک جریان خاص نشان می‌دهید. مثلا از چهره‌هایی چون بیطرف یا اردکانیان که جزو صاحب‌نظران با تجربه فناوری و با وجهه دانشگاهی هستند، در تلویزیون استفاده نمی‌شود.

متاسفانه این اتفاق، اتفاقی است که افتاده تا اذهان عمومی را به این نتیجه نگران کننده برساند که لایه‌هایی از نظام در اقدامی که صراحتا با قانون تناقض دارد، وارد مناسبات سیاسی و جناحی شدند، آن هم در شرایطی که از بودجه بیت‌المال ارتزاق می‌کنند. این یک خطای واقعی است که باید به آن توجه کرد. در واقع اگر رسانه واقعا بخواهد منطقی عمل بکند، هیچ نوع دیدگاهی را نباید القا نماید. حتی مجریان آن باید عملا صاحب نظر در امر انتخابات باشند و افکار عمومی جامعه کاملا حکم کنند که این‌ها هیچ نوع گرایش خاص سیاسی به نامزد خاصی ندارند.

این در حالی است که در مناظره‌های سال۸۸ مشاهده شد که یکی از مدیران ارشد تلویزیون که اتفاقا مدیر یکی از شبکه‌ها بود، به عنوان اداره کننده مناظرات انتخاب شد. وقتی همه مدیران ارشد صداوسیما متعلق به یک جریان خاص سیاسی باشند، هر نوجوانی هم می‌تواند به خوبی تشخیص بدهد که این چه معنایی دارد. در صورتی که بسیاری از چهره‌های دانشگاهی نخبه و غیردانشگاهی به خوبی می‌توانستند آن مناظره‌ها را عادلانه مدیریت کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      واقعا همیشه به نفع اصلاح طلبان است .بوده و هست.باید میانه رو باشد.

      پاسخ ها

      • @

        در ضمن اصلاح طلب لکه ننگ جامعه بوده و به درک واصل شده و میشه ان شاالله :)

    • عبدالرحمن

      ول کن بابا 88 رو مملکت داره نابود میشه این هنوز تو 88 گیر کرده!

    • علی

      اصلاح طلبان؛نه؛خرابکاران برازنده تراست

    • بدون نام

      ناصری اصلاح(افساد)طلب اینو نگه کی بگه؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج