جاباما
۹۰۸۶۳۸
۶ نظر
۵۰۱۳
۶ نظر
۵۰۱۳
پ

هشدار در مورد سرطان زا بودن داروی رانیتیدین

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در آخرین بیانیه خود اعلام می‌کند که تعدادی از دارو‌های گروه «رانیتیدین» (Ranitidine) دارای سطوح ناچیزی از ترکیبات سرطان زا هستند. از این دارو برای درمان حساسیت و ریفلاکس استفاده شده و محبوبیت بالایی در آمریکا و ایران دارد.

زومیت: سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در آخرین بیانیه خود اعلام می کند که تعدادی از داروهای گروه «رانیتیدین» (Ranitidine) دارای سطوح ناچیزی از ترکیبات سرطان زا هستند. از این دارو برای درمان حساسیت و ریفلاکس استفاده شده و محبوبیت بالایی در آمریکا و ایران دارد.

هشدار در مورد سرطان زا بودن داروی رانیتیدین

از سال گذشته میلادی تاکنون سازمان غذا و داروی آمریکا در حال بررسی وجود مواد مضر در تعدادی از داروها بوده و برخی از داروها را نیز در نتیجه این بررسی در چند ماه گذشته از داروخانه ها جمع کرده است.

سازمان مذکور اعلام می کند که بعضی از داروهای گروه رانیتیدین، حاوی مقادیر کمی از ترکیب نیتروزامین (Nitrosamine) به نام «N-nitrosodimethylamine» هستند. از این ترکیب به عنوان «عامل احتمالی» ابتلا به سرطان یاد می شود؛ به عبارت دیگر می تواند برخی از مردم را به سرطان مبتلا کند.

زانتاک یکی از داروهای دسته رانیتیدین است که در آمریکا از محبوبیت بالایی برخوردار است

درصد بالایی از مردم کشورمان از زانتاک برای رفع ریفلاکس معده استفاده می کنند

داروی رانیتیدین تحت عناوین مختلف در آمریکا به فروش می رسد. «زانتاک» (Zantac)، یکی از شناخته شده ترین برندهای این دارو در آمریکا بوده و بدون نسخه نیز قابل خریداری است.

در چند ماه گذشته تعدادی از داروهای حاوی ترکیب نیتروزامین از داروخانه های ایالات متحده آمریکا جمع آوری شده اند ولی سازمان غذا و داروی این کشور اعلام کرده فعلاً برنامه ای برای جمع آوری داروی های گروه رانیتیدین ندارد. این سازمان مقادیر ناچیز این ترکیب را علت این تصمیم اعلام کرده است.

ترکیب «N-nitrosodimethylamine» در طبیعت، غذاها و آب یافت می شود. سازمان مذکور می گوید میزان این ترکیب در داروهای رانیتیدین تقریباً هم سطح غذاهاست. پژوهشگران این سازمان در حال مطالعه روی عامل به وجود آورنده این ناخالصی بوده و با انجام تحقیقات قصد دارند میزان خطرناک بودن آن را برای سلامت انسان اندازه گیری کنند.

سازمان غذا و داروی آمریکا قطع ناگهانی این دارو را توصیه نمی کند ولی به کسانی که بدون نسخه پزشک از آن استفاده می کنند پیشنهاد کرده به فکر استفاده از داروی دیگری برای درمان ریفلاکس معده خود باشند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اگه همین هست که برای معده هست هفته یی یه ورق استفاده میکنم بعداز هرغذا ، راهنمایی بیشتر کنید ممنون استفاده بکنم یا نه ؟ رانیتیدین ورقی میگیرم

      پاسخ ها

      • سپنتا

        بهتر است بجای رانیتیدین از جوشانده نعنای تازه استفاده کنید... مقداری نعنای تازه را در آب به مدت ده دقیقه بجوشانید و یک لیو ان از آن را با یک ق غ عسل، پس از غذا میل کنید

    • بدون نام

      یه چیز که هنوز تو امریکا قطعی و ثابت نشده رو با همچین تیتری منتشر میکنین.از دست شماها

      پاسخ ها

      • بدون نام

        همین که اگاهی میده باید تشکر کرد نه انتقاد ما همیشه از واقعیتها ترسیدیم . در صورتی که انجا کوچکترین مشکل رو سریعا اعلام‌ میکنن تا مردم اگاهانه دارو مصرف کنن

    • بدون نام

      داروی خوبی بود

    • بدون نام

      تو رو خدا از داروهای گیاهی استفاده کنید و از داروهای شیمیایی پرهیز کنید هر چه از دار وهای شیمیایی دوری کنیم بنفعمون هست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج