۹۱۲۲۶۶
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت:

آغاز رفتار‌های پرخطر برای سلامتی در نوجوانی است

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت آغاز رفتار‌های پرخطر برای سلامتی در نوجوانی دانست و برنامه‌های آموزش سلامت در مدارس را تشریح کرد.

خبرگزای ایلنا: سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت آغاز رفتارهای پرخطر برای سلامتی در نوجوانی دانست و برنامه‌های آموزش سلامت در مدارس را تشریح کرد.

آغاز رفتار‌های پرخطر برای سلامتی در نوجوانی است

شهرام رفیعی‌فر گفت: بسیاری از بیماری‌های قلبی و سرطانهایی که عامل مرگ و میر بزرگسالان هستند، ناشی از رفتارهای پرخطر نظیر استعمال دخانیات، کم تحرکی، تغذیه ناسالم و ... است که معمولا از دوران کودکی و نوجوانی شروع شده و شکل گرفته اند و می توانند زمینه را برای بروز این بیماریهای مرگبار در بزرگسالی فراهم کنند.

وی افزود: رفتارهای پرخطر، سلامت را تهدید می کنند و می توانند موجب آسیب، بیماری و مرگ نابهنگام شوند. بیشتر رفتارهای پرخطر در این ویژگیها اشتراک دارند که در دوران نوجوانی شروع می شوند. عوارض و عواقب بهداشتی، آموزشی و اجتماعی توامان دارند. قابل پیشگیری هستند و در دوران جوانی ادامه پیدا می کنند.

وی بیان کرد: بررسی انجام شده در خصوص وضعیت سلامت دانش آموزان در سال تحصیلی ۹۴ - ۱۳۹۳ نشان داد که از هر ده دانش آموز تقریبا یک نفر دارای اضافه وزن( ۴.۹ درصد) بیش از یک نفر چاق (۴ . ۱۱ درصد) و دو نفرچاقی شکمی (۱ . ۲۱ درصد) داشتند. میزان چربی خون بالا (تری گلیسیرید) ۷ . ۲۷ درصد بود.

وی ادامه داد: به عبارتی بیش از یک چهارم دانش آموزان دارای چربی خون بالا بودند. یک چهارم دانش آموزان (۹ . ۲۴ درصد) روزانه مسواک نمی زدند. بیش از یک چهارم ( ۵ . ۲۷ درصد) حداقل یک بار در هفته میان وعده های غذایی ناسالم مصرف می کردند و از هر ده نفر بیش از یک نفر ( ۵ . ۱۱ درصد) به صورت روزانه سوسیس، کالباس، پیتزا و همبرگر مصرف می کردند.

رفیعی فر گفت: از هر ده نفر فقط ۶ نفر ( ۶۰ درصد) روزانه میوه و ۳ نفر سبزی ( ۳۲ درصد) مصرف می کردند.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت گفت: از هر ده نفر ۸ نفر فعالیت بدنی حداقل به مدت نیم ساعت در روز نداشتند. این در حالی است که میزان استاندارد فعالیت بدنی در این گروه سنی روزانه حداقل یک ساعت است.

وی تصریح کرد: با توجه به شیوع بالای عوامل خطرساز در بین گروه سنی کودکان و نوجوانان کشورمان و اهمیت پیشگیری از بیماریها، توانمندسازی دانش آموزان برای مراقبت از سلامت خود و دیگران امری ضروری است. به همین منظور از سال ۱۳۹۳ تفاهم نامه و توافق نامه اجرایی ارتقای سلامت مدارس بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش منعقد شد.

وی افزود: از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه تالیف کتاب درسی سلامت و بهداشت در زمینه ارتقای سلامت دانش آموزان و پیشگیری از رفتارهای پر خطر و آسیب های اجتماعی در مدارس و کمک به توانمند سازی دانش آموزان، اولیای مدارس، معلمان و دبیران برای ارتقای سلامت دانش آموزان است که تدریس آن از سال تحصیلی ۹۸ - ۱۳۹۷ آغاز شد.

وی بیان داشت: این کتاب برای پایه دوازدهم کلیه رشته های تحصیلی با همت سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با همکاری دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت و با مشارکت مراکز/ دفاتر و ادارات حوزه معاونت بهداشت و سازمان اورژانس این وزارتخانه آماده شده است. محتوای کتاب با رویکرد پیشگیری و خودمراقبتی برای چهل ساعت آموزشی در ۲۰ هفته در نظر گرفته شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج